Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Command and Conquer 3 açılış hatası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dün aldım oyunu orijinal bimeksten yükledim fakat açmaya çalıştığımda şöyle bir hata veriyor: a required security module cannot be activated. This program cannot be executed (7000).
nedir bunun açılımı bir fikri olan var mı? güvenlikle ilgili birşey sanırım ama tam anlamadım oyun orijinal ve bu hatayı veriyor?
Mesaj tarihi:
oyunu laptopuma yükledim şimdi sorunsuz çalışıyor... demek ki desktopta bir sorun var ama ne olabilir acaba laptopta da xp yüklü hiç bi farkı yok sadece sistem nitelikleri açısından daha iyi desktopumdan
Mesaj tarihi:
hyr oyun orijinal ztn deamon tools flm kullanmama gerek yok o yüzden yalnız bunu halledim derken şimdi directx i flm sildim dirverları toparlayamıyorum sistem geri yükleme yapıcam 31 mayısa belki o kurtarır
Mesaj tarihi:
ya oyunu laptopta sorunsuz oynuyorum, desktopta yükledim çalışmadı sildim tekrar yüklemeye çalıştım bu sefer daha setupta hata veriyor ne iş anlamadım gitti
Mesaj tarihi:
yok ama sabah yükledi ama sonra uninstall ettim daha doğrusu system back up yaptım tekrar yüklemem gerekti o zmn da yüklemedi bu sefer oyunu ama laptopta çalışıyor çok garip.. neyse en kötü laptopta oynarım napım :)
  • Yeni Oluştur...