Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 dün aldım oyunu orijinal bimeksten yükledim fakat açmaya çalıştığımda şöyle bir hata veriyor: a required security module cannot be activated. This program cannot be executed (7000). nedir bunun açılımı bir fikri olan var mı? güvenlikle ilgili birşey sanırım ama tam anlamadım oyun orijinal ve bu hatayı veriyor?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 vista mı kullanıyorsun
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 hyr windows xp kullanıyorum anlamadım şimdi tech support page ine bakıyorum ama yok bulamadım birşey
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 oyunu laptopuma yükledim şimdi sorunsuz çalışıyor... demek ki desktopta bir sorun var ama ne olabilir acaba laptopta da xp yüklü hiç bi farkı yok sadece sistem nitelikleri açısından daha iyi desktopumdan
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Framework kur. DirectX ini güncelle
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 hyr oyun orijinal ztn deamon tools flm kullanmama gerek yok o yüzden yalnız bunu halledim derken şimdi directx i flm sildim dirverları toparlayamıyorum sistem geri yükleme yapıcam 31 mayısa belki o kurtarır
AzureSlayer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 oyunu orjinal i olsa bile deamon kullanan insanlar var kolaylık açısından
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 ya oyunu laptopta sorunsuz oynuyorum, desktopta yükledim çalışmadı sildim tekrar yüklemeye çalıştım bu sefer daha setupta hata veriyor ne iş anlamadım gitti
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Sanki desktop'nın DVD sürücü sorunu var? Laptop ile desktop arasında bağlantı yok mu? Laptopun sürücüsünü kullan desktopa yüklemek için :p
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 yok ama sabah yükledi ama sonra uninstall ettim daha doğrusu system back up yaptım tekrar yüklemem gerekti o zmn da yüklemedi bu sefer oyunu ama laptopta çalışıyor çok garip.. neyse en kötü laptopta oynarım napım :)
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Diğer çalışan programları kapadıktan sonra tekrar dene, virtual memory'den ileri gelen bir hata olabilir.
Öne çıkan mesajlar