Fin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 oha korktum saygı duydum +rep vanil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Her canlı bir gün ölümü tadacaktır. [ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 08:09 tarihinde, Asteroth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 saf ve pür duygularıyla oynamayın insanların asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Emre sonuna kadar arkandayım (manevi olarak), Saeos'a da lol demek istiyorum, harikasın diyorum sdgsd. Bana yapılsa kızabilirdim (kızartırdım). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 lol emre susma hakkımı kullanıyorum dediyse çok pis içinde patlamıştır..yoksa susmaz o diyecek bişey bulamıyordur sinirden..emre gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Nilstein is Dominating! Nilstein's Dominating strake has ended by S@3r0s. +300rep [spo]Böyle miydi lan dotada?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 nil,veletsin.git sigara yak sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 ahahah bana bayan mısın demese belki ben de yerdim zira nickimde kocaman Tarık yazıyo [ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 14:24 tarihinde, _Mikael_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 beni aşan tartışmalar ama bunu demeden edemiycim said: nil,veletsin.git sigara yak sen. ben bu lafın altında kalacağıma bonekin altında kalırdım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 velet dayanı$ması yapma sen de velet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Grissie, seni kiniyor ve formüller hazirliyorum (arkadaslarini dogru secmede kullanman icin) nil - emre = 0 elde var nil. Emrenin arkasini manevi olarak secmen, ilerde bunun icin maddi olarak da ödeyecegin anlamina geliyor Reyis. Hacilayacagim meseneni hunharca! :p @ dev, pyro zaten bonekin altinda kaldigi icin öyle konusuyor. bonek'e lafim yok, sen öyle demissin ondan dedim karistirmayin beni insanlarin altina üstüne sagina soluna falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 [spo]jeanne baptiste grenouille: http://forum.paticik.com/konu.php?id=183200&syf=son#sayfasonu jeanne baptiste grenouille: bana laf sokarsan jeanne baptiste grenouille: böle olur. jeanne baptiste grenouille: cicim[/spo] eheh cidden veletsin.kimsenin altında kalmadım,kalırsam bir göksunun kalırım.$aka bir yana laf soktum demi$sin aklınca da ne alaka.bonec in altında kalsam bu postu yazamazdım herhalde.herneyse konu bu değil de laf edecekseniz ba$kasını karı$tırmayın sonra gidip $ikayet ediliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 ahahahaha nile sormuştum kimler yedi diye. chamurdan beklerdim sende beklemezdim jos ahahahahah. msn listende olmamam, kurban olmayacağım manasında o bakıma en çok ben gülebilirim. nihaha. nil, HLL HCM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 çok gülme ağlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 oha chamur ekli mi vanil'in listesinde. ilk dakikadan kötü bir intiba bıraktın helal. : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 asfasfdas hea devrim, nil bütün haxx0rcuları koymuş listesine. kutulu. sen sus. senin aklını alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 yalnız o çamur var ya ; benim arkadaşımın diğer arkadaşıma tanıştırdığı eski sevgilisinin yeni sevgilisi. yaaa yaaa. çamuru başınıza yanlışlıkla musallat eden benim yani : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Chamur kim be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Utopia, msn pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 ooOoooOoOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 yök ya. çamur değil, the_chamur ayrıca afsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 th3_ch@mur^ onun dogrusu. asdf canakkaleli bir genc haxx0rcu lam0r. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar