robinson Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 abi harbi tezeği çıktı yani gerek yok hem uodan hem betadan soğutuluyoruz. bug bulacağımıza elimizin körünü buluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Ya adamın karşısına geçtim Paralyze, Mortal wound 30-30-20 falan adam çat 1 vuruşta Flamestrikela aldı. Ne debuff vardı ne birşey, 35 fire resist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 224 vurdu yani öeh artık. lütfen adam gibi beta yapalım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Biohazard, yavrum ben nerden bileyim hangi bow var adamın elinde. Ben olayı sanırım tahmin ediyorum. Dün yanlışlıkla skill cap 1200'e çıkmıştı bir ara. SOnra yeni charlarda düzeltildi o bug. Eski charında set evalint 600 dediyse adam normaldir tek kalv vasta o kadar vurması :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 kusura bakma başka bi herife sinir oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 dün bushidoyu biraz denedim de.. atakları engellemem gereken stance teyken gayette çatır çatır atak yiodum :) bi baksanız diorum büyüleri mi diim ne diim kitabın atraksiyonları tam çalışmıyor.. ninjitsuda da backstab olsun suprise atak olsun verilen dmg lar neredeyse minimum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Evet, ben de fark ettim. Ninjitsu ve Bushido çalışıyor fakat formüllerinde problemler var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Evet backstab ve surprise attackın durumu vahim. Death strike düzgün çalışıyor en azından :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 vay xaty bi sorun farketmiş Oo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 120 tac, 120 archery falan bi adam 10 atıştan 6 sını ıskalar mı ya şaka mı bu? aklıma geldi yazayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 hit chance inc artilerini giy bap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 ne giycem abi, özümde var benim yetenek cıplak bile vurmam lazım her atışta. ciem olmuşum max skill? saçma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 saldırdığın adamda defence chance inc te olabilir (eğer pvpden bahsediyorsan), sonuçta bizim de sw 120 ama 2 vuruştan birisi ıska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 eğer karşındakinde 120 eva + 120 anat varsa htc ve dfc iki tarafta da yokken %50'den fazla ıskalaman normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Hiç bir çiftlik spawnı yok. Cove, Yew, Britain etrafta koyun yok :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 potionlar stackleniyorsa hala, o da bug. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 abi o değil de mezarda yaratığın teki bana daldı 1. saniyede clumsy attı 2. saniyede mind blast yedim 3. saniyede paralyze yedim 5. saniyede tekrar mind blast yedim. ne bu hız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 potion'ların birleşmesi runuo2'yle gelen bir değişiklik bildiğim kadarıyla. bence iyi de oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 buradan mı devam edelim bug mug? neyse şikayetim var; minoctaki armorer olacak düdük ringmail glovelarımı almıyor, ta brite gitmem gerekiyor satabilmek için, tez zamanda kulağının çekilmesini arz ederim efenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Nefr'in sorunun tailor versiyonu da mevcut :p. Kimse benim 100 tane fur botumu almıyor. Hangi şehre gitsem :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 ninjitsu 57.5 den sora artmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 brit'den honor'a, honordan trinsic'e, trinsicden minoc'a, minocdan wrong'a, wrongdan chaos'a,despise'a gittim. horse dışında binek spawnına rastlamadım.tracking ile geziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 horsetan baska zaten oralarda, sadece llama olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 papua civarına bir bak, wastelands falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 llama'da yok yani onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar