Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

buglar

Sailor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya adamın karşısına geçtim Paralyze, Mortal wound 30-30-20 falan adam çat 1 vuruşta Flamestrikela aldı. Ne debuff vardı ne birşey, 35 fire resist.
Mesaj tarihi:
Biohazard, yavrum ben nerden bileyim hangi bow var adamın elinde.

Ben olayı sanırım tahmin ediyorum. Dün yanlışlıkla skill cap 1200'e çıkmıştı bir ara. SOnra yeni charlarda düzeltildi o bug. Eski charında set evalint 600 dediyse adam normaldir tek kalv vasta o kadar vurması :P
Mesaj tarihi:
dün bushidoyu biraz denedim de.. atakları engellemem gereken stance teyken gayette çatır çatır atak yiodum :) bi baksanız diorum büyüleri mi diim ne diim kitabın atraksiyonları tam çalışmıyor.. ninjitsuda da backstab olsun suprise atak olsun verilen dmg lar neredeyse minimum..
Mesaj tarihi:
abi o değil de mezarda yaratığın teki bana daldı 1. saniyede clumsy attı 2. saniyede mind blast yedim 3. saniyede paralyze yedim 5. saniyede tekrar mind blast yedim. ne bu hız
Mesaj tarihi:
buradan mı devam edelim bug mug? neyse şikayetim var; minoctaki armorer olacak düdük ringmail glovelarımı almıyor, ta brite gitmem gerekiyor satabilmek için, tez zamanda kulağının çekilmesini arz ederim efenim
Mesaj tarihi:
brit'den honor'a, honordan trinsic'e, trinsicden minoc'a, minocdan wrong'a, wrongdan chaos'a,despise'a gittim.
horse dışında binek spawnına rastlamadım.tracking ile geziyorum.
  • Yeni Oluştur...