cenx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 ww tame ederken 100 taming ve 100 lore ile 30 dk uuraştım daha sonra 120 taming 120 lore la denedim 10 dk daha en sonunda tameledi ardından sadece 1 dk kalabildi hemen saldırdı eşek. bi ayar çekebilirmisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 ww nin zaten o kadar kolay tamelenmemesi lazım. uzun sürmesinin sebebi saldırması angry olması vs. tameledikten sonra hayvanlar niye çıkıyor ki? yemek falan verseydin hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 şu meşhur already frozen bugı var, spell cast yapan adama an ex atınca fizzle ettirmesi lazım ama sanki zaten an exliymiş gördüğünden sanırım already frozen zarttı zurttu diyo. Bir de servera girer girmez ilk dikkatimi çeken şey çöp kutuları oldu. Evet hiç bi yerde çöp kutusu yok. Hoş belki her 10 kişiden 1 kişi kullancak ama kâr kârdır =) Bu yüzden en azından brit minoc vesper bank gibi belli başlı yerlere 1-2 tane dikerseniz hoş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 tameledikten 1 dakika sonra çıkması çok da abartı değil aslında. hemen yedirmen lazım hayvanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 meşhur froze bugu demişsin de baktım şimdi, adamlar bilerek check koymuş. özellikle büyü yapmaktaysa frozen desin demişler. normali öyle herhalde o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 copycat'in anlattığı şey sanırım. büyü yaparken ilk 1-2 saniyesi frozen olduğu için an ex por atarsa already frozen diyip atmıyomuş. fizzle etmek için an ex por atamıyor yani. osi'de oynamadımm doğrusunu bilmiyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 ben de diyorum ki adamlar özellikle bu durumu da yazmışlar. gözlerinde kaçan bir şey değil ki bug olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 o check sırf zaten an ex por yemiş biri tekrar yemesin diye de olmuş olabilir. kodu görmediim için böyle diyorum yanlış anlama :D o check spellfreeze var mı yok mu diye mi bakıyor yoksa herhangi bi freeze var diye mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Peki tam adam an ex por atıcakken spirit speak kullanırsak paralyzedan kaçmış olmaz mıyız? [ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 22:45 tarihinde, Sage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 an ex por atarken büyü süresini tahmin edip adamın atacağı zaman uzun bir büyü yapıp cast ederek kurtulabilirsiniz paralyze'dan. bana kalırsa bu bug. ama yıllardır böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 vallahi archer - ninja pvpsi yaptık... adam healing 120 anat 120 150 dex le 1 snde healladı ... :D 2 mizde ölemedik ... heala bi ayar gelsin.. [ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 00:27 tarihinde, Lexius tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 combatın ortasında hide olma gibi bir geyik var, umarım bugdır bu (smoke bomb değil bahsettiğim) yoksa gayet "lame" bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Combatın ortasında hide olabilmek için ya 2 tarafında tab a basması veya hide olacak kişi ve kovalayan arasında 8 kare mesafe olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Orası öle fakat archerın teki geldi 2 kişi kovalıyoz tam vurcam hide oldu O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 combatın ortasında hide olması assassinlere mahsustur. bu bug değildir. Shadow strike ile asassinler vurarak ardından hide olurlar. özel bir yetenektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Valla oynadığım tüm runuo shardlarda bug diyip değiştirdiler. Sonuçta already frozen mesajının amacı an ex spam yapıp adamı an exten çıkarmayanlar için önlem, eğer rakip an exdeyken an ex atarsan verir o hatayı. Adam cast yaparken demesi durumu çok komik yani spirit speak veya her hangi bir mage necro büyüsüyle an exten kurtulabilirsin bu şekilde. Bence düzeltilmesi gerekir an ex attığında eğer rakip cast yapıyorsa fizzle olmalı diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Ha bi de lex nasıl sıkıştırdın 120 anat 120 healı ninja-archer templateine :d. Server açıldığında artifact falan olmayacağı için 150dexte olmaz herhalde onun için bir sorun olmaz heal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 @robinson adam archer, elinde bow var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 dazed olmuşsundur targetı kaybetmişssindir adamda hide yapmıstır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 ya alakası yok adam bildiğin combatta hide oluyo deneyin görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Bow'un özelliğidir o :P , shadow bilmemne diye bir ability combatta hide eder adamı. Ya da 120 hide vardır sizin ekranınızdayken hide olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 ya beta meta ama şöyle aşırı edit yapmayın oyun zevkimiz kalmadı xaty denen adam 100-200 arası flame strike vuruyo bide artislik yapıyo bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 gelmeden önce cast edio.ekrana girince sadece ölüosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 abi 224 attı adam daha ne.. sıradan dizildik ben full skill full artili 50-60 vuruyorum bardiche le adam bi fs de 224... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 evet adam bide betada adam kesmek için inanmış pvp script falan indirmiş hayır tamam kullan onları engellenemiyo bariz ama cast timesız kalvas ve insta hit nedir ya bide artistik yapıyo sonra ///edit @deadwoll aynı bowdan bende var yok öyle bi özellik [ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 02:59 tarihinde, BioHazarD tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar