Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

buglar

Sailor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ww tame ederken 100 taming ve 100 lore ile 30 dk uuraştım
daha sonra 120 taming 120 lore la denedim 10 dk daha
en sonunda tameledi ardından sadece 1 dk kalabildi hemen saldırdı eşek. bi ayar çekebilirmisin.
Mesaj tarihi:
ww nin zaten o kadar kolay tamelenmemesi lazım. uzun sürmesinin sebebi saldırması angry olması vs. tameledikten sonra hayvanlar niye çıkıyor ki? yemek falan verseydin hemen.
Mesaj tarihi:
şu meşhur already frozen bugı var, spell cast yapan adama an ex atınca fizzle ettirmesi lazım ama sanki zaten an exliymiş gördüğünden sanırım already frozen zarttı zurttu diyo.

Bir de servera girer girmez ilk dikkatimi çeken şey çöp kutuları oldu. Evet hiç bi yerde çöp kutusu yok. Hoş belki her 10 kişiden 1 kişi kullancak ama kâr kârdır =) Bu yüzden en azından brit minoc vesper bank gibi belli başlı yerlere 1-2 tane dikerseniz hoş olur.
Mesaj tarihi:
meşhur froze bugu demişsin de baktım şimdi, adamlar bilerek check koymuş. özellikle büyü yapmaktaysa frozen desin demişler. normali öyle herhalde o zaman?
Mesaj tarihi:
copycat'in anlattığı şey sanırım. büyü yaparken ilk 1-2 saniyesi frozen olduğu için an ex por atarsa already frozen diyip atmıyomuş. fizzle etmek için an ex por atamıyor yani.

osi'de oynamadımm doğrusunu bilmiyorum o yüzden.
Mesaj tarihi:
o check sırf zaten an ex por yemiş biri tekrar yemesin diye de olmuş olabilir.

kodu görmediim için böyle diyorum yanlış anlama :D o check spellfreeze var mı yok mu diye mi bakıyor yoksa herhangi bi freeze var diye mi
Mesaj tarihi:
Peki tam adam an ex por atıcakken spirit speak kullanırsak paralyzedan kaçmış olmaz mıyız?

[ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 22:45 tarihinde, Sage tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
an ex por atarken büyü süresini tahmin edip adamın atacağı zaman uzun bir büyü yapıp cast ederek kurtulabilirsiniz paralyze'dan. bana kalırsa bu bug. ama yıllardır böyle.
Mesaj tarihi:
vallahi archer - ninja pvpsi yaptık... adam healing 120 anat 120 150 dex le 1 snde healladı ... :D 2 mizde ölemedik ... heala bi ayar gelsin..

[ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 00:27 tarihinde, Lexius tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Valla oynadığım tüm runuo shardlarda bug diyip değiştirdiler. Sonuçta already frozen mesajının amacı an ex spam yapıp adamı an exten çıkarmayanlar için önlem, eğer rakip an exdeyken an ex atarsan verir o hatayı. Adam cast yaparken demesi durumu çok komik yani spirit speak veya her hangi bir mage necro büyüsüyle an exten kurtulabilirsin bu şekilde. Bence düzeltilmesi gerekir an ex attığında eğer rakip cast yapıyorsa fizzle olmalı diyorum.
Mesaj tarihi:
Ha bi de lex nasıl sıkıştırdın 120 anat 120 healı ninja-archer templateine :d. Server açıldığında artifact falan olmayacağı için 150dexte olmaz herhalde onun için bir sorun olmaz heal :D
Mesaj tarihi:
evet adam bide betada adam kesmek için inanmış pvp script falan indirmiş hayır tamam kullan onları engellenemiyo bariz ama cast timesız kalvas ve insta hit nedir ya bide artistik yapıyo sonra

///edit

@deadwoll aynı bowdan bende var yok öyle bi özellik

[ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 02:59 tarihinde, BioHazarD tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...