Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 jhelon cemeterey'deki quest giver quest givemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 normalde vermesi gerekiyor mu bilmiorm da başka bi quest'in parçası olarak gitmiştim ona, o zaman sorun çıkarmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 normalini bilemem de yanına çağırıyor "pışt gelsene, sana bir görev vercem" diye, sonra "yok senin için bişey bende" diyor. kararsız bi lavuk kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 o quest vermıyor en azından ona kızından kutsal su gıbı bısey goturmek gerekıyor suyu goturunce oda bı esya verıyor kızına gerı goturelım dıye kızı nerde dıye soracak olursanız jhelom gate dan yukarı dogru cıkarken gorursunuz archıtect daughter dıye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 o npc nin bir kızı var ondan alıyon questi sonra ona gidiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 şu ml scriptini yazan adam deli edecek beni ya :) lumberjackingdeki sorunu 2-3 saatlik uğraş sonucunda buldum. gözümün önündeki şeyi görememişim. ama kimin aklına adamın toplama bilmediği gelirdi ki :/ her logun çıkma şansı var. malumunuz toplamda %100 olması lazım. ama %101.65 olunca sadece oak ile ash çıkıyor. peerless boss buguna gelince, bir teorim var. ona da bakıyorum. sanırsam içeri girip normal çıkış yerine recall olarak giden bazı şahıslar var. erkek gibi çıksınlar :) neyse her ihtimale karşı recalle kapatayım oraları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 bende bug var kimseyle arkadaş olamıyorum mk:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 yalnizlik allaha mahsustur kocum, hemen duzeltsinler o bugi carpilmasin server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 101.65 olunca sadece oak ile ash çıkıyor. umarım normal odun yada oak cıkma şansından kıstın bu 1.65 i :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 yazıyor ya diğer topicte yüzdeleri. normalde ordinary log %60, oak %30, ash %8. diğerleri %0.5 falan gibi düşük değerlerdi. şimdiki değerler onların çok üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 affet görmedim valla :(hatta "yeni mesaj" bişiyi bile yoktu konuda simdi gördüm ondan :( (yada heycan yapmısım :P) %2 iyi güzelde eskiden ash cıktıgı gibi cıkıyolar simdi.. süper olmus..(yada ben çok şanslıyım bu mesajıma bakıp default ypamazsın umarım:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paristr Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Dün başladı normalmidir bug mıdır? Recipelerin bir kısmında yalnızca recipe yazıyor ama ne recipesi olduğu yazmıyor. Yalnızca recipe.. Bazı talismanlardada yalnızca talisman yazıyor ama ne işe yaradığı filan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 tam olarak bug mı bılmıyorum ama bı turlu cıtadel e gıden secret gate ı bulamadım koymadınız mı yoksa gate ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 said: paristr, 16 Eylül 2007, Pazar - 10:26 tarihinde demis ki: Dün başladı normalmidir bug mıdır? Recipelerin bir kısmında yalnızca recipe yazıyor ama ne recipesi olduğu yazmıyor. Yalnızca recipe.. Bazı talismanlardada yalnızca talisman yazıyor ama ne işe yaradığı filan yok. evet bendede oluyor bu ne recipe'si olduğuna karar veremiyor heralde script :) edik: hatta brit moongate'e giderkenki geniş evimde torbanın içinde duruyor. Gmler incelemek için alabilirler [ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 14:20 tarihinde, robinson tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Common brigands adlı questi bişey mi var. 20 tane brigands öldürmemizi istiyor Mayor fakat hiçbirinin kabul etmiyor? starticsten questlere bakabileceğim bi yer var mı bulamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 http://www.uostuff.com/index.php?title=Gorrow_the_Mayor http://uo.stratics.com/database/view.php?db_content=hunters&id=126 belki yardımcı olur. citidel su an açık değil. [ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 15:09 tarihinde, Gaming tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 said: Dün başladı normalmidir bug mıdır? daha öncede cıkmıstı bana.. ama dün 2tane birden cıktı belki artmıştır bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 bug değil ama player vendorların hepsi tükenio yavaşça niye doldurmuosunuz yahu spined set bile bulamadım hiç bi yerde.tailor charım yokki yapiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 yeri fve saati söyle deriler de alıp benimle buluş setlerin elinde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 orc brute lardan her seferde 25 shadow ore cıkıyor normal mı bug mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 750 - 950 Gold. 25 Shadow Iron Ore, 10 Ingots, Magic Items Carved: 2 Raw Ribs Special: Evil Orc Helm, Mask of Orcish Kin, Bola Ball açıp stratics den baksan ya önce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 trinsicin solundaki daglarin bayan cinsel organi agzi seklindeki magzasina girdim, o da ne?! trammele gittim, icersi bombos. cikarken de trammele gectim fellucadan. icine girdigim kucuk delik yeni ve buyuk bir dunya oldu yani. pls ilgilenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 hehe [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 19:47 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 delanın mesajına lol benim istirhamım şu olacak; bu ninjitsu wolf form iyi güzel speed bonus veriyor da, mounttan hızlı oluyor yav sanki? ben mi lagliyim olayda bir kerizlik mi var kontrol etmeniz mümkün mü bi ara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 nefr beycim ustrüplü eski bir ninca olarak cevap vereyim..lag a bağlı olarak mounttan hızlı olabiliyor sanırım.. ama normalde bir mount kadar hızlı koşuyoruz belki çok çok az daha hızlı ama zaten öldürmek için peşinden koşan biri için pek bşi farketmiyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar