Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

buglar

Sailor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o quest vermıyor en azından ona kızından kutsal su gıbı bısey goturmek gerekıyor suyu goturunce oda bı esya verıyor kızına gerı goturelım dıye

kızı nerde dıye soracak olursanız jhelom gate dan yukarı dogru cıkarken gorursunuz archıtect daughter dıye
Mesaj tarihi:
şu ml scriptini yazan adam deli edecek beni ya :) lumberjackingdeki sorunu 2-3 saatlik uğraş sonucunda buldum. gözümün önündeki şeyi görememişim. ama kimin aklına adamın toplama bilmediği gelirdi ki :/ her logun çıkma şansı var. malumunuz toplamda %100 olması lazım. ama %101.65 olunca sadece oak ile ash çıkıyor.
peerless boss buguna gelince, bir teorim var. ona da bakıyorum. sanırsam içeri girip normal çıkış yerine recall olarak giden bazı şahıslar var. erkek gibi çıksınlar :) neyse her ihtimale karşı recalle kapatayım oraları.
Mesaj tarihi:
yazıyor ya diğer topicte yüzdeleri. normalde ordinary log %60, oak %30, ash %8. diğerleri %0.5 falan gibi düşük değerlerdi. şimdiki değerler onların çok üstünde.
Mesaj tarihi:
affet görmedim valla :(hatta "yeni mesaj" bişiyi bile yoktu konuda simdi gördüm ondan :( (yada heycan yapmısım :P)
%2 iyi güzelde eskiden ash cıktıgı gibi cıkıyolar simdi.. süper olmus..(yada ben çok şanslıyım bu mesajıma bakıp default ypamazsın umarım:P)
Mesaj tarihi:
Dün başladı normalmidir bug mıdır?
Recipelerin bir kısmında yalnızca recipe yazıyor ama ne recipesi olduğu yazmıyor. Yalnızca recipe..
Bazı talismanlardada yalnızca talisman yazıyor ama ne işe yaradığı filan yok.
Mesaj tarihi:
said:
paristr, 16 Eylül 2007, Pazar - 10:26 tarihinde demis ki:

Dün başladı normalmidir bug mıdır?
Recipelerin bir kısmında yalnızca recipe yazıyor ama ne recipesi olduğu yazmıyor. Yalnızca recipe..
Bazı talismanlardada yalnızca talisman yazıyor ama ne işe yaradığı filan yok.

evet bendede oluyor bu ne recipe'si olduğuna karar veremiyor heralde script :)

edik: hatta brit moongate'e giderkenki geniş evimde torbanın içinde duruyor. Gmler incelemek için alabilirler

[ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 14:20 tarihinde, robinson tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
750 - 950 Gold. 25 Shadow Iron Ore, 10 Ingots, Magic Items
Carved: 2 Raw Ribs
Special: Evil Orc Helm, Mask of Orcish Kin, Bola Ball

açıp stratics den baksan ya önce :)
Mesaj tarihi:
trinsicin solundaki daglarin bayan cinsel organi agzi seklindeki magzasina girdim, o da ne?! trammele gittim, icersi bombos. cikarken de trammele gectim fellucadan. icine girdigim kucuk delik yeni ve buyuk bir dunya oldu yani. pls ilgilenin.
Mesaj tarihi:
delanın mesajına lol

benim istirhamım şu olacak; bu ninjitsu wolf form iyi güzel speed bonus veriyor da, mounttan hızlı oluyor yav sanki? ben mi lagliyim olayda bir kerizlik mi var kontrol etmeniz mümkün mü bi ara?
Mesaj tarihi:
nefr beycim ustrüplü eski bir ninca olarak cevap vereyim..lag a bağlı olarak mounttan hızlı olabiliyor sanırım.. ama normalde bir mount kadar hızlı koşuyoruz belki çok çok az daha hızlı ama zaten öldürmek için peşinden koşan biri için pek bşi farketmiyo =)
  • Yeni Oluştur...