Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 [ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 15:59 tarihinde, bizsiziarariz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 germandan 2 almadan 3 ü nasıl aldın sen bizsiziarariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 gg okul. [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 2 almadan 3 alınabiliyor [ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 16:38 tarihinde, bizsiziarariz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Fundamental Structures of Computer Science II B Digital Electronics C Feedback Control Systems B Basic German I B+ History of Turkish Republic II A- Introduction to Probability C- GPA 2.69 CUMGPA 3.01 STANDING SATISFACTORY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 bizsizi ararız ne okuyorsun hocam sen? 2 nci sınıfta applied micro alıyorsun? İşletme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 tek tek yazamadım şimdi imagehack falan da uğraşmak istemiyorum ama, CGPA.1.94, GPA:1.15, STAN :UNSATISFACTORY, cpga 1.8 in üstü olduğundan kurtarıyorum bu sene. yazın da ff le kaldığım fiziği alacam ortalamayı da 2 nin üstüne çıkaracam işallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 prawler ekonomi okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 2.12 geldi proje (53/100) 3 senenin ortalaması da 2.5 tur. son seneye resmen geçtim, az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Oha be Whiskey, o ne biçim notlar, ne biçim ortalama öyle. Bizim okula gelsen tanrı diye secdeye dururuz önünde. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 7dersin 5i garanti kalıyor birinden daha geçsem bari de 6 olmasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Ben de çan istiyorum. Çan olsaydı herşey çok farklı olurdu, ortalamam en az 3.40 olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 [spo] [/spo] ah tarih ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 ulan inklaptan kalınır mı hiç ahahauhaua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 ben bi inkilaptan geçtim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 FD nedir ya yane bizde sistem farkli a b+ b b- c+ diye gidiyoda fd ne oluyo kaldin gibi ama belki gectin ne dersin mi 0.5 sonucta not deeri bizim d gibi bisi mi (yildizda d notu gecmiyo sadece ortalamani daha az dusuruyo f e gore f0 d 1 cunku ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 aynen dediğin gibi ff kalıyo fd de kalıyo ama 0.5 katıyo ortalamana dd aldın mı geçiyosun zaten 1 katıyo o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 tarihi bende anlamıyorum ya 2 dönemde sadece tarihi bıraktım.geçen dönem geçicektim.süpriz yaptı hıyarlar test yapcağına yazılı yaptılar finali:D.olsun yalnız değilim en azından tarihten kalan bayabi arkadaşım var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 ilk dönemim, irregularım : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 tarih 1-2 türkçe 1-2,AA. saygılar :=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 ekonomiye C veren okan üçer allah belanı versin başka bişi demiyorum. maarif hayatım boyunca tarafımdan ciddi anlamda sövülen ilk hoca olma şerefine eriştiği için kendisine +rep, terazisine tak. [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 01:18 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 ortalama iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Roma Hukuku: E Anayasa Hukuku: F Medeni Hukuk: E 2 tane E, ikisinden de sınava girip D getirirsem ortalamam 1,77. Yaz okulunda Anayasa Hukuku'nun 1. dönemini alırsam (ki o da F), 1.86 falan ortalama. 2. senem, alttan dersleri aldım sadece. Şu durumda 2. sınıfa geçersem 1. dönem de 2. dönem de alttan birer ders ve bol bol D sahibi oluyorum. Sınıf geçme limiti 1.75, geri regular oldum en azından. Ha E'lerden biri patlarsa mecbur yaz okuluna girecem (yaz okulu+parası da bana girecek), yaz okulu da patlarsa kalıcam gene. woohoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 thermodynamics CB strength of materials CB physics 2 DD yarn manufacturing 2 CB weaving technology 1 DC history 200 AA genel ortalama 2.18 oldu ve repeatlikten çıktım,daha iyi bir dönem olabilirdi biraz iteledim,ama çok kötü değil,yaza gelsem çok iyi olucaktı ama 3'ün birinde ortalamamı korumayı tercih ederim.alamadığım 2'nin 2sinden probababilty dersi duruyor hala.3'ün 2sinde ortalamadan yararlanıp halletmek istiyorum onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar