Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 karadenizi hep severdim 4 yaşımdan 8 yaşıma kdr gümüşhanedeydim zaten. arkadaş yaylalarda çılgın atarız gel dedi gidiyorum. össyi de atlatmışım kim tutar beni. sadece çok fazla rakı ve bira olacağını biliyorum bi de yol 10 saat bilet 40ytl. kalacağım yerin bi çatısı olup olmadığını sordum, kıllısını istediğimi söyledi arkadaş. kamikaze artık :D sonra da ordan kopup karadeniz turu yapıcam tek başıma. oh evet bebek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 akdenizi tercih ederim,Deniz kum turistler... genç adamsın daha dağda bayırda napacaksın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 haha süper. harbiden de git. aynen ben de karadeniz'de çayır çimen kalmak istiyorum. fırsat varken git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 açılmıştı nıhoho iğrencim ayol xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 kendi açmış zaten ben de akdenizi tercih ederim, tamam doğal güzellik falan da napıcam doğal güzelliği .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 akdenizde daha fazla eğlenirdin gerçekten :) ama karadeniz de güzeldir de daha çok vaktin olur oraları görüp gezmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Vaktin varken git sonra çok geç olabilir dağ bayır tırmanman :) Sana tavsiyem bu mevsimde iğrenç olur Rize. Tahminen 7 gün boyunca yağmur göreceksin güneş pek olmayacak. Eğerki 3-5 saat güneş açarsa gördüğün ilk yerden denize dir. Süperdir denizi. Ayder yaylasına çık. İkizderede çamlık var oraya git. Çayelinde kurufasulye ye bol bol gaz çıkart sonra :D Gezip görecek çok yer var ama sakın diyim şehir merkezinde takılma. Hiç bişey yok şehir merkezinde. Tavsiye olarak temmuz sonu git bu haziran ayında çürürsün orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar