Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aerocool T40

Zegna

Öne çıkan mesajlar

kasa üreticilerine uyuzum ya. soğutma sistemi, psu su falan tamam fiyat farkı yaratır ama ucuz kasaları neden kullanışsız yapıyorsunuz be. ucuz da değil gerçi 100ytl lik kasa asus'un. hddleri, romları çıkarırken binbir takla atıyorum. kasanın içine doğru çıkacağına yandan dışarı doğru çıksa hiç sorun kalmicak halbuki.
Sosyal ağlarda paylaş

önemli olan öndeki ışık kapanıyor mu?

ben de benzeri var.. ama öndeki ışık tık diye [tek tuşla yani] kapanmıyor.. gece üzerine bi şiler örtüyorum valla..

yok ben ışıkta hiç uyuyamam.. bütün yatağım baştan aşağıya siyah ancak onun içinde huzurla uyuyorum.. düşün bir de gece boyunca mavi mavi (masmaviii gözleri boncuk maviii.. bi gördüm aşık olduumm...) ışık yayan bi zımbırtı nasıl çıldırtıcı oluyor! (benim açımdan)

bi sonraki sefere ışıksız dümdüz minimalin önde gideni bi kasa alıcam sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

ben bundan aldım zegna yalnız şöyle bir sorun oldu: çift slot kaplayan ekran kartımın (8800gts) yerine oturmasını engelleyen bir plastik parça vardı slotları birbirinden ayıran. onu penseyle koparmak zorunda kaldım. ondan sonra yerine sorunsuz oturdu, sorunsuz çalışıyor şimdi bir haftadır. kartlar vidalanmıyor, klipsle yerine sabitleniyor o hoş ama kağağını açmak için vida sökmek gerekti maalesef. :p

feel'lerin psu'lar çok dandikmiş diyorlar, aklında bulunsun. yeni psu alınca bunun fiyatına geliyor gene.

ekleme: ben ilvae fan taktırmadım ama bildiğim kadarıyla takılabiliyor. ha bir de psu'su yok tabii psu alman lazım. lc 420w aldım ben, sorun çıkarmadı.

[ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 03:36 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

feel pek iyi değil bencede gerek malzemesi gerek verdikleri psu vs vs ragnar ın önerdiği kasada çok hoş bir kasadır fakat içi biraz küçük bence bana göre yani eğer dev gibi birşey istiyorsan tt armor veya cm stacker derim.Bende stacker var 3 sene falan oldu heralde sıkıldım bundan satıp şimdi armor alıp modluyacağım söylediklerim alacağın fiyata değecektir .Gösterdiğin üründe fena değil fakat ufak kasa pek önermiyorum ısı bakımından
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...