Zegna Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 arkadaslar bu kasayi almaya karar verdim, bnegendim baya. ondeki ekranda sicaklik fan hizi vs gosteriyor. 79 euro civari bi fiyati var. thermaltakeler cok pahaliydi bende buna yoneldim. kullanan duyan varmi?http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=G0435 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Zegna feel hurricane2 550watt kasa var bende 170 ytl ye aldım mart gibi.Yanında 24 cm fan onundede 12 cm fan var.Kasa içi parçaları üşüyo resmen.Bütçe ayırdın madem onu tavsiye ederim.Sürkülasyon için çok uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 ben psu suz alicam ve feel hurricanei arastirdim biraz memnun olanda cok memnun olmayanda bir o kadar cok. bu kasa benim baya hosuma gitti fikrimden donmicem gibi sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 bize hava atmak için konu açtın yani =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 kasa üreticilerine uyuzum ya. soğutma sistemi, psu su falan tamam fiyat farkı yaratır ama ucuz kasaları neden kullanışsız yapıyorsunuz be. ucuz da değil gerçi 100ytl lik kasa asus'un. hddleri, romları çıkarırken binbir takla atıyorum. kasanın içine doğru çıkacağına yandan dışarı doğru çıksa hiç sorun kalmicak halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 yok havasindan degilde merak ediyorum kullanan varmi diye tavsiye amacli yani. birde salakca bi soru sorayim hemen, ben bu kasaya fazladan bi fan alsam takabilirmiyimki xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Emrecim eğer fiyat konusunda sıkıntı olmassa Nzxt Lexa Kasayı öneririm 2-3 aydır kullanıyorum ve oldukça memnunum Hem kalite hem gösellik bakımında oldukça güzel bir kasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 feel hurricane 1 var bende, çok memnunum ben de. hurri.1 camlı diye 2 almadım ben [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 15:41 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 abi peki bu ne şaka mı? http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=GEZA-004 ne lan bu fiyat..fatal1ty kimin umrunda [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 17:50 tarihinde, Gilean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 tabi olm buzdolabı parasını da aradan çıkartmış oluyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Parcalari kasanin yanina koyuyorsun, kasa kendi kendini topluyor! Ondan o kadar pahali o kasa. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 önemli olan öndeki ışık kapanıyor mu? ben de benzeri var.. ama öndeki ışık tık diye [tek tuşla yani] kapanmıyor.. gece üzerine bi şiler örtüyorum valla.. yok ben ışıkta hiç uyuyamam.. bütün yatağım baştan aşağıya siyah ancak onun içinde huzurla uyuyorum.. düşün bir de gece boyunca mavi mavi (masmaviii gözleri boncuk maviii.. bi gördüm aşık olduumm...) ışık yayan bi zımbırtı nasıl çıldırtıcı oluyor! (benim açımdan) bi sonraki sefere ışıksız dümdüz minimalin önde gideni bi kasa alıcam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 oha o ne be fatal1ty ben aldıktan sonra baya pahalanmış :S [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 21:28 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Feel hurricane'ler bayağı satıyor , hem ucuz hemde gayet iyi soğutuyor, para biraz daha biriktirip o GEZA fatality kadar uçuk fiyatı olmayan thermaltakelerden alabilirsin tsunami vs gibi. ama 79 euro civarında işte feel hurricane var güzel olanlardan , ki ciddi güzel kasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 vote for feel hurricane! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 asus vento mu ne vardı elektrik süpürgesi gibi. onlarda baya tutuldu bi ara [spo] said: [/spo] [ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 01:53 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 ben bundan aldım zegna yalnız şöyle bir sorun oldu: çift slot kaplayan ekran kartımın (8800gts) yerine oturmasını engelleyen bir plastik parça vardı slotları birbirinden ayıran. onu penseyle koparmak zorunda kaldım. ondan sonra yerine sorunsuz oturdu, sorunsuz çalışıyor şimdi bir haftadır. kartlar vidalanmıyor, klipsle yerine sabitleniyor o hoş ama kağağını açmak için vida sökmek gerekti maalesef. :p feel'lerin psu'lar çok dandikmiş diyorlar, aklında bulunsun. yeni psu alınca bunun fiyatına geliyor gene. ekleme: ben ilvae fan taktırmadım ama bildiğim kadarıyla takılabiliyor. ha bir de psu'su yok tabii psu alman lazım. lc 420w aldım ben, sorun çıkarmadı. [ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 03:36 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 evet feellarin psu lar cok kotuymus. strider marka 560w aldim ben sorun cikmazsa aksam ustu toplicaz bakalim. sam sogutma filan nasil memnunmusun kasadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 valla feel'in psu x1800xt yi çok güzel çalıştırıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 memnunum doğrusu bir şikayetim yok. bu fiyata gayet güzel bence, zaten çok daha pahalılarında da o gösterge olayları yok ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 feel pek iyi değil bencede gerek malzemesi gerek verdikleri psu vs vs ragnar ın önerdiği kasada çok hoş bir kasadır fakat içi biraz küçük bence bana göre yani eğer dev gibi birşey istiyorsan tt armor veya cm stacker derim.Bende stacker var 3 sene falan oldu heralde sıkıldım bundan satıp şimdi armor alıp modluyacağım söylediklerim alacağın fiyata değecektir .Gösterdiğin üründe fena değil fakat ufak kasa pek önermiyorum ısı bakımından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 aldim bakalim doldurduk icinide. yalniz bisi dicem, bu 8800gts lerin bu kadar isinmasi normalmi? kasanini üstü ateş gibi yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 herkesde aynı problem var gibi zegna..sanırım pek bir çözümü yok onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 çözümü işte ekran kartının fan hızını ayarlamak, onu da rivatuner başlığında anlatıyoruz. :p ateş gibi olmuyor ama gene ılık oluyor tabii kasanın üstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar