Ronaldinho Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 nerde açıkladı selçuk yula? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 o herif fb tv dışında bi kanala cıkmıyo zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 adriano gelip imza atmadan inanmam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Cintonik, Hagi'nin adını yanlış yazmışsın. Gheorghe Hagi. Gica diye de bilinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Hagi tartışılmaz tabi ki ama roberto carlos'un ünü daha fazla. ama Türkiye'de son donemde en iyi yabancı Hagi'ydi bu tartısılmaz mukayese kabul etmez bi olay. gerci PVH daha önceden gelseydi işler daha degisik olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 selcuk yula dediyse doğrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 katılmıyorum. Türkiyede son dönemde oynamış en iyi yabancı oyuncu alextir bana göre. Avrupada hagi çok daha büyük katkılar yapmıştır ama alex türkiyede fenerbahçe için çok ilerilere geçirmiş ve hagiden daha cok katkı yapmıştır bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 INTER FANS FORUMLARI http://www.interfans.org/forum/forumdisplay.php?f=8 Açılan konuya dikkat; "ADRIANO AL 99% AL FENERBACHE" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Adriano'yu getirirse Fener ben de gider kombine alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 said: katılmıyorum. Türkiyede son dönemde oynamış en iyi yabancı oyuncu alextir bana göre. Avrupada hagi çok daha büyük katkılar yapmıştır ama alex türkiyede fenerbahçe için çok ilerilere geçirmiş ve hagiden daha cok katkı yapmıştır bana göre. Nasıl daha çok katkı yapmıştır ya? Fenerbahçe'nin buralara gelmesi sadece Alex'in başarısı değil, hatta ve hatta bu başarının sadece bir parçasıdır Alex bence. 2 Sezon önce takımın tümü Alex gibi top gelmedikçe koşmuyordu. Bu takıma koşmayı öğreten isimler Tuncay, Appiah ve Ümit Özat'tır. Diğer özelliklerini tartışırız hani Ümit Özat'ın muhteşem ortalarını falan ama bu takımı bu hale getiren adamlar bunlardır ki Alex hala koşmuyor, koşmayacak ve Alex koşmadığı sürece biz de Alex'in eline bakan bir oyun tarzı ile oynamaya devam edersek, üzülerek söylüyorum ki Avrupa'da bir sezon daha popomuza bakarak geri döneriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 basın iyi gözünü boyuyor sizin fenerbahçe düşmanları iyi boyadı gözünüzü. ulan koşmayan adam mı gol kralı oluyor ortasahayken asist kralı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 said: Stifler üye § 25 Haziran 2007, Pazartesi - 03:02 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- katılmıyorum. Türkiyede son dönemde oynamış en iyi yabancı oyuncu alextir bana göre. Avrupada hagi çok daha büyük katkılar yapmıştır ama alex türkiyede fenerbahçe için çok ilerilere geçirmiş ve hagiden daha cok katkı yapmıştır bana göre. Ahaahahahahah Naaptın ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Jardelde gol kralı oluyordu ama poposunu bile kaldıramıyordu :=) Gol atmak için koşmak gerekmiyor Futbolu öğrenmek lazım ama... "4 sene üst üste şampiyon olduk , Avrupanın Kralı olduk" hmm bakim Alex türkiyede feneri 4 defa şampiyon yaptımı 4 sezonda ? Avrupada ? Yok mu hııı tekrar ekliyorum Futbolu öğrenmek lazım. [ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 12:00 tarihinde, Szasstam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Alex>Hagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 hagi tek başınamı şampiyon yaptı? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Alex tekmiydi ? Yani tabiki takım ile yaptı. Futbolun 11 kişi oynandığınıda mı söylemek gerekiyor. Bu kadar mı futboldan anlamazsınız :P [ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 12:09 tarihinde, Szasstam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Bir oyuncunun oyuna katkısı sadece golle olmaz. Hagi, kusra bakmayın ama her yerde 10 tane Alexi cebinden çıkarırdı Türkiye olsun Avrupa olsun. İsterseniz Antarktika olsun. Ha sırf gollere bakarsak Galatasaray 167 maçta 78 gol attı Hagi GS forması altında. Yani 2 maçta 1 gol hemen hemen. Üstelik Alexten bikaç kat daha zor maçlarda oynadı, çünkü bu maçların önemli bir kısmı Avrupa kupalarında dünyanın dev takımlarına karşıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 susam anlamıyorum ben futboldan bi sen anlıosn. not: özellikle yorum yaparken bana göre dedim. anlayana. [ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 12:13 tarihinde, Stifler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Tamam Stif, sen sana göresini diyosun ben verilere göre. Olaya farklı açılardan bakıyoruz :) Gerçi FB taraftarları zamanında Revivo yu bile Hagiyle kıyaslamıştı hangisi daha iyi diye, normal bunlar :) [ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 12:16 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 abi ben hagi alexten daha kötüdür demiyorum zaten lafım sana göre değildi, bana göre dememe rağmen sen futboldan anlamıyorsun diyenlereydi lafım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Hagi ile Alex'in katkılarını tartışmak Hagi ile Alex'i karşılaştırmak bile komik ya. :D Hagi Galatasaray'dayken kazanılan başarılara bak bir de Alex Fener'deyken kazanılan başarılara bak. AZ Alkmaar'a elenmek yerine UEFA almak var falan hani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 abi hagi onu tek başına almadı. gelir gelmezde almadı. bi 4 sene var o başarının gelmesinde ardarda şampiyonluklar. o bunu aldı bu bunu aldı diye kıyaslıyorsanız roberto carlos geldiği zamanda hepinizin susması gerekirdi ama herkesin dil pabuç kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Galatasaray'a yaptığı katkıdan bahsediyoruz. Demişsin ki Alex Hagi'den daha fazla katkı yaptı, daha çok başarı sağladı. Yok öyle birşey. 4 senede 4 şampiyonluk yanılmıyorsam 2 Türkiye kupası bir de UEFA kupası var. Ve Hagi'nin katkısı Alex'in katkısı kadar vardı Galatasaray'ın oyununa. Ama başarılara bakınca zaten kimin genel olarak daha büyük katkı yaptığı, kimin daha büyük oyuncu olduğu apaçık ortada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Adraino konuştu: İnter benim yuvam gibi, ayrılmak istemiyorum. Ancak eğer beni yollamak isterlerse tercihim yine İtalya olacaktır. Ahanda kaynak: http://www.sporx.com/futbol/italya/69333/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Fenerbahce.org hiç yalanlamadı herhalde adriano yu.. ronaldo çok yalanlandı , bence ronaldoyu alacaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar