Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adriano Fenerbahçe'de!

Mike

Öne çıkan mesajlar

said:
katılmıyorum.
Türkiyede son dönemde oynamış en iyi yabancı oyuncu alextir bana göre.
Avrupada hagi çok daha büyük katkılar yapmıştır ama alex türkiyede fenerbahçe için çok ilerilere geçirmiş ve hagiden daha cok katkı yapmıştır bana göre.
Nasıl daha çok katkı yapmıştır ya? Fenerbahçe'nin buralara gelmesi sadece Alex'in başarısı değil, hatta ve hatta bu başarının sadece bir parçasıdır Alex bence. 2 Sezon önce takımın tümü Alex gibi top gelmedikçe koşmuyordu. Bu takıma koşmayı öğreten isimler Tuncay, Appiah ve Ümit Özat'tır. Diğer özelliklerini tartışırız hani Ümit Özat'ın muhteşem ortalarını falan ama bu takımı bu hale getiren adamlar bunlardır ki Alex hala koşmuyor, koşmayacak ve Alex koşmadığı sürece biz de Alex'in eline bakan bir oyun tarzı ile oynamaya devam edersek, üzülerek söylüyorum ki Avrupa'da bir sezon daha popomuza bakarak geri döneriz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Stifler
üye § 25 Haziran 2007, Pazartesi - 03:02 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

katılmıyorum.
Türkiyede son dönemde oynamış en iyi yabancı oyuncu alextir bana göre.
Avrupada hagi çok daha büyük katkılar yapmıştır ama alex türkiyede fenerbahçe için çok ilerilere geçirmiş ve hagiden daha cok katkı yapmıştır bana göre.

Ahaahahahahah

Naaptın ya :)
Sosyal ağlarda paylaş

Jardelde gol kralı oluyordu ama poposunu bile kaldıramıyordu :=)

Gol atmak için koşmak gerekmiyor
Futbolu öğrenmek lazım ama...
"4 sene üst üste şampiyon olduk , Avrupanın Kralı olduk"

hmm bakim
Alex türkiyede feneri 4 defa şampiyon yaptımı 4 sezonda ?
Avrupada ?
Yok mu hııı

tekrar ekliyorum Futbolu öğrenmek lazım.

[ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 12:00 tarihinde, Szasstam tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bir oyuncunun oyuna katkısı sadece golle olmaz. Hagi, kusra bakmayın ama her yerde 10 tane Alexi cebinden çıkarırdı Türkiye olsun Avrupa olsun. İsterseniz Antarktika olsun.

Ha sırf gollere bakarsak Galatasaray 167 maçta 78 gol attı Hagi GS forması altında. Yani 2 maçta 1 gol hemen hemen. Üstelik Alexten bikaç kat daha zor maçlarda oynadı, çünkü bu maçların önemli bir kısmı Avrupa kupalarında dünyanın dev takımlarına karşıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray'a yaptığı katkıdan bahsediyoruz. Demişsin ki Alex Hagi'den daha fazla katkı yaptı, daha çok başarı sağladı. Yok öyle birşey.

4 senede 4 şampiyonluk yanılmıyorsam 2 Türkiye kupası bir de UEFA kupası var. Ve Hagi'nin katkısı Alex'in katkısı kadar vardı Galatasaray'ın oyununa. Ama başarılara bakınca zaten kimin genel olarak daha büyük katkı yaptığı, kimin daha büyük oyuncu olduğu apaçık ortada..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...