Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 ya bi ara her taraf boyband olmuştu ne oldu onlara? bsb, boyzone, n sync falan vardı tonla ne olud yasak mı geldi hepsine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 İlk solo albümde dağılıyolar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=N2rZxCrb7iU artik bunlar var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 http://www.youtube.com/results?search_query=boyzvoice&search=Search bunlarda var ama benim merakım diğerlerine ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 :P blue hala duruyor baska bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Zamaninda cok modaydi bu boybandler heralde modasi gecti. mesela bildigim eski gruplardan Take That var, Robbie Williams'in eski grubu bilindigi üzre. Onlar su anda piyasada. Eskisi gibi ilgi toplayamiyorlar ama. Ha bir de bsb, nsync özentisi yeni yetme gruplar cikiyor durmadan ama tutunamiyorlar mesela. Almanyada cok gördüm kendilerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Almancı türk boyband vardı bir tane kabus gibi orman klipli şarkıları vardı. Olsada izlesek yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Grup Tekkan mi? ehah Bi de Boysanilar vardi. Böle bi mal da var =/ Almanca arabesk yapiyo oh mein god yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 aha bunlar. Oh be millete cümle kurarak anlatmaktan bıkmıştım repreprep yaşanırsınız siz koçlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 rock grupları gayband mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 "we are boys and we are a band, so we are a boyband." james hetfield Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Metalciler bunları hep şeytana kurban etti - tükendi soyları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Onlar oğlan değil, onlar metalci sdf Boyband grupları saç uzatıp new wave of american hevi metal ekolüne kaptırdılar, diye duydum (ben de laf sokayım hazır ortamı oluşmuşken ehhe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 boys anılar var sadfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Yok lan. Artık rock daha bi trendi genç kızlarımız için. Bunalım olmalıyız hepimiz. <3 Edit: Şimdi vanille'in link'e tıkladım, tokat gibi suratıma patladı. [ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 14:18 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Boys anılar kanayan bir yaraydı ya assdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 ben hepsini yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Kız milleti akıllandı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 R&B oldu 5 tane danseden tipidik cocuk yerine kizlar zengin olan ve kadinlari obje haline donusturen kliplere hasta olmaya basladilar ha bir de sen buyudun, hala var bi kac boy band :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=zUO8rXBTeYM bir de bu patlayasıcalar çıkmıştı son dönem türkiyede. gayshaband. afsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar