Voys Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 pre-aos kötü olmuş. bugun runuo 2 stabil olarak kurulsa hiç bi oynama yapılmasa herşey mukemmel ilerliyordu. 2 kapanma'da daha da kötüye gitti. ilk açıldığı hale alınmalı runuo 2 haline. sphere mantığıyla hiç bişey eklenip çıkartılmamalı. default u nasılsa o şekilde olmalı. skill artışlarının kolay olması guzeldi bence bılmıyorum, hep böyle kalabilir mi teklifinde bulunacağımda bi kamuoyu lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 tamamen katılıyorum. ilk başta herkes deli gibi eğleniyordu, sıfırlanacağını bildiği halde kasıyordu koşturuyordu millet. neden böyle bir şey değiştirildi anlamış değilim. 2gündür sürekli takip ediyordum da preaos kısmında takip edemicem mlsf :( umarım default runuo2'ye dönüş yapılır da zevkini çıkartırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Ben de katılıyorum. İlk bıkanlardanım. GUmplar falan herşey berbat. Ayrıca eğlence için kurduk diyorsunuz kasma falan öküz gibi zor. Hatta hiç kasma olmasın kurtulalım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Katılıyorum bende. İşkenceye döndü biraz oyun :( Aos kalsın bod olmasın vs. gibi şeyler daha güzel olur :/ [spo]Yeni server: [/spo] [ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 23:27 tarihinde, kek tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Bence de son hali oynanmaz. Önceki iyiydi ama hakikaten. Para falan kasanlar vardı ne güzel, ciddi karakterlerde faction savaşları falan güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 account sınırlaması olunca bodcu kavramı kalkacak. öyle olunca herkes 6 saatte 1 bod alabiliyor olcak. böyle olunca da bod muhabbetleri döncek, bod'lar değerli birşey olcak ticareti olcak vs. alışılmış serverlardaki gibi adam başı 100bodcu olup herkes kendi runic'ini kendi çıkaramicak. tabi böyleydi. pre-aos olana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 hiç giremedim ama bende katılıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 abi her sste ölüyüm ya asdfasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 katılıyorum, aos istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 runuo 2 default istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 300 tane runuo serveri var gidin orda oynayın. ama sphere serveri yok ! pre aos iyi işte. herkezin istediği . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 ellenmemiş sphere yapında oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 ne şeperesi ya aşın şunu artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 allahına kurban fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 aos ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Cons diyorsa yanlıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Cons > arcane. Aos ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 pre aos dedelerimiz böyle oynardı bizde öle oynıycaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 cuce bi oyunda da caga ayak uydur, ya da bonecle bir kenarda takil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 oynadım aos sevmedim nasıl siz runou2 istiyosanız bende pre aos istiyorum bunu cağdaşlıkla ilgisini kuramadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 O zaman koşuyor ve brit mezarın hemen arkasındaki moongate'in dibindeki beyaz villanın merdivenlerindeki sarı kutudaki oylamaya "aye" diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 asıl ben ölüyüm lan ehuehue. hatta ben normalde ölü olayım, arada canlanırsam an corp atın tekrar öleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar