Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abudik gubidik sistemler modası

Cuce

Öne çıkan mesajlar

Efendim ne oldu bu gencliğe nedendir bu sımarıklıklar kendini beyenmişlikler, köklerini kücük görmeler bi havalar falan.

biri mesaj atar, bakarım "abi youn acıyorum oynarmısın" he derim oynarım yaz dwarf warrior "abi biz steampunk oynaycez" ha ben senın azını burnunu,

öbürü labaratuar(nası yazılıyo lan bu) omuzuma tıklatır he güzel abi oyun acıyım diyorum ne dersin oynatırsın sen, hmm acıyım abı yalnız kitap falan yok ezberden uydırmıymı varmı kitap "var abi dur flash diskte pdf'i var" acarız bakıyım göriyim, abi wod bu. "evet abi sen ne diye düşünmüştün" hay ben senın...

masaya otururm muhabbet dönüyo yaz geldi gelecek hafta oyun acıyım oynıyalım, alla diyorum şans bu şanstır, oynıyalı abı nedir aklındaki? hong kong oynıyalım diyoruz abi biz...
ha öle diyosunuz aferim size.

bi heves liseden arkadaşlara dönerim bi bakarım biri oyun aclaım demişmiş, tamam derim eski toprak eski topraktır klasik sever. onlarda fallout oynıycaklarmış meymenetsizler.

neden yanı ne olduda koptuk biz d&d den nedir bu abik gubik oyunlar miss gibi d&d varken.

güzel güzel ben handa otururken goblinler bassın istiyorum cokmu şey istiyorum ya....
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Siz grubu kurun ama bana da bir yer ayırın - okul açılınca dönüyorum İstanbul'a eğer bir sorun çıkmazsa tekbaşıma kalacağım bir ev de olacak; bol kırmızı fransız şarabı eşliğinde(beyaz ya da köpeköldüren açtırmam evimde) oynarız. DM olmam ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla wizards her ay ya yeni bir büyü sistemi ya yeni bir coğrafi bölge kitabı yada yeni bir ırk kitabı çıkarıyor, adamlar bile işi alengire ıncık cıncık detaya vurdular. Ben şahsen efendi efendi humanoid kesme macera modüllerini özledim.

ps: Ardeth anlayan DM biliyosan kuralım ad&d planescape oyununu. Çok güzel cahil primer karakter oynarım. Veee mesaj tun dolmuş
Sosyal ağlarda paylaş

Çünkü tüm kitapları 2ed yazılmış sdf d: ayrıca tsr wizards of the coastı büyük döver. ayrıca nostaljik olmak için d: wizards of the coastın dandik bi manual of the planes var 3rd ed. bir de insanların kendi çevirdikleri var hatta ben de çeviriyodum eskiden ama ne gerek var 2ed varken deyil mi d:

tsrın yazdığı planescape kitaplarına ayrı hastayım mesela, mindflayerları anlatan bir kitap vardı. Kitabın yarısı sansürlü biri kitabı ele geçirip o kısımları yırtıp atmış diye ahaha süper adamlar
Sosyal ağlarda paylaş

baltazar orda benım serzenişim cok nettirki bir player olarak bi kez sen ters köşeye gol atma peşindesin fark etmiyorum sanma ayıp gunah aaaaa

ayrıca 2d da kimse bana armor class hesaplatamaz hıram hurum der uygun bir armor class sölerim. ben 2di böle oynadım hep!

ayrıca planescape benım başımı döndürüyo.

mindflayerdanda adam olmaz, red ediyorum ben onların varlıklarıı bayık yaratıklar kendileri bence.

bide ben hiç tarrasque kesmedim bunun yokluğunuda hissediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

-Falloutun masaustu kuralları zayıf..evren efsane
-WoD güzeldir..atmosferi super..ama kurallar isler karmasıklastıkca basit kalıyor..dot sistemi baslar icin iyi..
-D&D rules...yeahhh..
Valla herkesin sorunu o..ben burda herkesi domine ettim..kulüp kurduk..ama 1 sene sonunda 3 metrelik bayrak yaptırmamıza rahmen 70 kisiyi..aktif 20..gecemedik..sekil1a..

[ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 02:43 tarihinde, Dragonutopia tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...