DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 http://www.milliyet.com.tr/2007/06/13/son/sonyas17.asp Yorum Yok xD [ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 19:51 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 İlk ben söylemeliyim Açılmıştı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 ups sorry pardon uplamayın o zaman düşsün :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Acilmisti ama tartisma cok baska mekanlara tasinmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 aman diyim herkes diline hakim olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 ben açmıştım hatta ama topiği sildiler neden anlamadım.. birisi açıklama getirirse sevinecem.. mail attım adminlere cevap mevap yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Boşver şimdi anlatırken tekrar tartışma başlar, ben sana öm den yazayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 banada yazsana bi merak ettim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 ahaha yüzbaşım ayıp oluyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 lam bi de çay yapan bomba gibi bişi yapsalarda işe yarasa lam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 said: yeni bisey diil bu formulu osmanlida avrmis zamaninda bursaya atmislar -.- seklinde bir espri yapmistik ama fasizan zihniyet LAAAAN $#%$#@ KODUMUN #@$# DION LA BIZE ALIRIM AKLINI BROGEEHHHHHH seklinde tepki gosterdi o yzuden silinmisti baslik wtb some sense of humor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Viktor bak yine tartışma çıkaracaksın Adam gibi davran yine germe ortalığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 espri denen seyin ne demek oldugunu ogren once sonra tartisiriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 ee gay olmak kötü diil ki... savaş sırasında milleti gay yapmakla mı uuraşıcaklarmıs =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 di mi hepimiz gayiz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 gayler iidir her gay dunyadaki 2 kizi erkeklere kazandirir gay sayisi cogaldikca serbest kiz sayisida cogalir guzel bisey yani ha diyceksiniz lezbiyenlerde var onlara lafimiz yok hastalariyiz hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 "hain düşman al sana bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 :D vazgeçilmiş heralde adamlar kudurup birbirlerine saldırmaktan savaşamayacaklarmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Vurulan taraf azıp taarruza geçerlerse görürler:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Viktor abi basligi yine kapattirdin ha sayende bu konu tartisilamaycak. gerci tartisilsa ne olur boyle tirt bir konu o da ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 viktor bi ipne sohbeti yaptırmıosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 said: dikkat etsinler Irak gibi ellerine yüzlerine bulaştırmasınlar, o bomba ellerinde patlarsa Türk askeri AFFETMEZ. . .Affetmeyen türk askeri de gay değil midir aslında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 ayrıca ellerinde patladıntak sonra türk askerinin affetmemesi onlar için daha iyi değilmidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 şimdi spartalılar aslında gay değil miydi? o zaman.. (o_0!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 kahramanca vuruşsunlar işte fena mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar