Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oynarım-Oynamam

Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

getirilen cozum onerileri gene bi kesimi kral yapicak serverda. hangi kesim derseniz soyle ozetleyeyim.

topluca 20 kisi dolasicak bi kisiye cullanip itemlarini kaldirip bankaya aticak veya tek kisi stealth dolasip loot kasip kacicak bebelere. bu kadar mudahele olursa sisteme, yanima alt yapimdan 4 bebe alirim ben de, ciplak magelerle sirayla 100 kisiyi keseriz, reg biter geri geliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

serverın acilcagi sadece bi hayalken herkes diyordu rpg olsun item fln önemli deil, simdi millet itemlarini garantiye almaya calisiyor, insurence olsun bilmemne olsun. hardcore playerlar ortaya cikti.

insurence cok sacma bisey bence. orta cagda ne isi var insurence'ın?

onu gectim simdi diyelim bi adam bütün itemlari hayvanlar gibi, insure ettirmis, korkusuzca daliyor saga sola. ama insurence olmassa o kadar rahat gezemez. ztn ultimanın olayı loot sistemi deil mi? ee herkes her bokunu insurance ederse napiyim ben regi scrollu? cok sacma bisey bence oyunun mantigini öldürüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

abi rpyi bahane ederek pvpyi fln savunmadım.

ztn rp olayı çok geniş bişey. sen diyelim pk isen gider adamı kesersin. chaotic evil ol (frp oynadin mi bilmiyorum) arkadasini da kes onu da kes bunu da kes hesap verme saga sola orası senin rp'ndir kimse karisamaz.

benim söyledigim sey bambaska.

ultima neden bu kadar geniş bir oyun, hiç bir oyunda olmayan loot sistemi olduğu icin. e sen simdi her itemini insure edersen hani nerede loot? ben silahımı kaptırırım pvp'm iyi deil die güvenmiosan kendine o zmn bırakıcaksın iyi itemlarını bankada duracaklar.

insure ettikten sonra ztn ultima oynamanın bi anlamı yok. git wow oyna orada da itemın gitmiyor ayrıca insure etmeye para da vermiyorsun. yapılmaya calisilan cok oynayan adam da, az oynayan adam da aralarında cok fazla fark olmadan kasabilmesi, bu da ancak insure olmadan halledilebilir.

söyle düsün adam elinde +91238912 bi silahla geliyor brit mezara kesio herkesi, arka kapidan 3-5 noob kıstırıyor adamı, öldürüyorlar diyelim bi sekilde. ellerine ne geciyor peki? hic birsey cünkü adam herseyini insure etmis. ne anladm o zmn ben o isten? ultima bu deil ki, öldürdügünü lootlicaksın abi, yoksa az oynayan adamın eline hiç bir şey geçmez.

loot yapip elinde o itemla gezerken kendinden geciceksin ancak o şekilde zevk alırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu runuo farklı bişi öle tek itemle hiç bişi yapamazsın ki +9465566545 lı bi item yok oyunda. 12-13 tane item bulucaksın yanyana getiriceksinde ohoo.
bide şöle bişi var ben lucky dolu setimi almış ins yapıcam belki? bu pve uo nun içinde deilmi. hayır yeniliklere niçin bu kadar kapalısınız onu anlamıyorum. 95 ten beri frp oynarım. sananede uo nun açılmasıyla birlikte uo oynarım. bizim insanımızın gelenekçi bi bakış açısı var. eski iyidir mantığı var. yahu bıkmadınmı haldır huldur koşup durmaktan. biraz deişiklik olsun bi item olayı olsun az çok ne bilim. yani sphere o kadar eski ve ilkel bişiki nasıl seviyosunuz anlamadım. sonuçta power player olmicaksan her türlü zevk alırsan uo dan. rp için insurun ne alakası var?
Sosyal ağlarda paylaş

yeniliklere neden bu kadar kapalıyız hiç bi zaman anlamış değilim gerçekten. oyunun yeni versyonu çıkar yıllarca eski versyonda devam ederiz, yeni server açılır eski versyonda olur. yeni çıkan kötülenir, hakkında yerli yersiz atılır tutulur. (kakadır, pis o pis, cıss...) ilginç bi durum bence, üstünde durulmalı :P
Sosyal ağlarda paylaş

MadOrca haklısın ben de senin dediğin gibi olsun isterim FAKAT aos da warriorun itemi yok ise warrior vs mage lerde sürekli mage kazanır. Diğer topicde yazdığım gibi itemsiz warrior anca koyun keser, mageler de servera doluşur.

Senin dediğin preaos için geçerli fakat runuo'nun preaos si kadar iğrenç dengesiz bi preaos yok.

Ne yapılır peki? : İtemler warriorun veya başka birisinin süper hayvani bişiy olmasını engelleyecek düzeye düşürülür. Veya mageler nerflenir :p :D
Sosyal ağlarda paylaş

yaa insure olsun olmasın 10 insure olsun 2 olsun ne farkeder.şurda kaç kişiyz zaten.zaman geçirmek eglenmek için oynicak insanlar milletinde hevesini kırmayın

cıplak adma reskill cekip niahahahashdkja şeklinde dolanan adam olucagını sanmıorum bu serverda.seviyeli bir ortam olur.kimsenin oyuna hayatını adıcagını sanmıorum burda ztn herks yeterince zamanını daha onceki yıllarda uo ya harcadı zamanını.ölmüşün öldürmüşün itemın gitmiş yok lootlamış kılıcını calmış paranı çalmış dert edilmesin artık yani

runuo fazla oynayamadım o yuzden ninjitsu necro falan olsun degişik şeyler deniyelim görelim

[ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 20:03 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...