Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Admin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 insanların istemedigi seyi maddeler halinde yazar mısınız? ayrıca bu istenmeyen şeyler yazan kişi ile 4-5 kişinin fikri değil genel cogunlugun fikri olsun lütfen Server şuan deneniyor ayrıca, ve ek olarak daha 1 hafta önce uo serverı açalım deyip 2-3 gündür bu işe başladık. Biraz sakin olun winamp vb kurmuyoruz .. UO sunucusu kurmak basit ama onu gerektigi gibi ayarlamak epey uzun iş bazısı 2 sene planlar sonra açar serverı biz surda topu topu birkaç gün içinde gerçekleştirmeye kasıyoruz bu işi.
Voys Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 yahu ne 2 yılı, standart ayarlarıyla runuo ıstıyoruz bi tane. ek yok eksik yok. aos da zaten mukemmel şekilde dengelenmiş bütün skill'ler. statda kolay olsun skill de bu kadar kolay artsın tamam işte. yapılcak başka bişey yokki?
SadGamer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 said: Voys, 16 Haziran 2007, Cumartesi - 18:11 tarihinde demis ki: yahu ne 2 yılı, standart ayarlarıyla runuo ıstıyoruz bi tane. ek yok eksik yok. aos da zaten mukemmel şekilde dengelenmiş bütün skill'ler. statda kolay olsun skill de bu kadar kolay artsın tamam işte. yapılcak başka bişey yokki? budur
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 insreu neden istiyosunuz anlamıyorumki yanı. insure yoksa herkeze yok sizde lootlıycaksınız. yanı nasıl 1 ay 2 hafta bilmem kac günde yaptığınız itemlarını insure'la hep üstünüzde kalcıaksa iyi oynuyosanız, adamın birinden dövüp cat diye lootlıyabiliceksinizde. deli gibi item hırsını ben sadece serverın en kralı ben olıyım'e bağlıyorum ben, bileğine güvenen her şekilde kapışır yine.
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 bende oynamam belki.bu runuoya alisana kadar ezer gecerler bizi zaten zevk icin oynuyoruz okadar zamanımda yok acıkcası.
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 pre-aos runuo da olabilir diyoruz.. [ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 18:50 tarihinde, nedanko tarafından güncellenmiştir ]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Admin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 suan oynarız oynamayız muhabbetine girmeyin hem zaten oynamayacaksanız bunu tepki gibi dile getirmektense hiç yazmayın ne gerek var. ha diyorsanız ki fikrimiz var soyle soyle iyidir böylesi kötüdür nedeni sudur o zaman kayda değer bir mesaj olarak algılayıp okunur yazı. server daha tam olarak açılmadı, denemeler oluyor ayarlamalar oluyor belki yapılan işin tam aksine farklı bir karar da alınabilir.. herşey mümkün..
Cons Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 said: insreu neden istiyosunuz anlamıyorumki yanı. insure yoksa herkeze yok sizde lootlıycaksınız. lootlayacağın itemın senden lootladıkları itemla alakası olmayacak. kimi lmc kasar kimi hp inc kimi mana reg vs. vs. öyle bi itemım şundan bi itemım bundan gibi birşey yok aos da.
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 e tamamda, tek başınamı oynuyosun oyunu, sen +osman lootlarsın arkadaşın +ahmet lotolar değişirsinzi our budur şudur.
Cons Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 iyide lootlayacağınız şey +15 katanadan çok farklı bişey. oyunda tek tip warrior veya tek tip mage olmadığı, warriorlar ve mageler itemlarına göre sınıflara ayrıldığı için bir gün a tipi bir gün b tipine göre statlarınızı ve skillerinizi ayarlamak olmaz.
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 amma korkunuz yani şu yeniliklerden :/ daha görmeden etmeden ne bu celal.
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Teknik kadro bi yapacağını yapsın, yazsınlar bi komple değerlendirelim o zaman belli olur oynarım oynamam gibi kararlar. Şimdiden beta içerik ile karar vermek yanlış.
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 insure çok az 4 olsaydı bari 2 çok az bide ninjitsu samurai falan oyuna renklilik getiriodu onun harici pek bir sorun yok gibi suan ufak tefekler harici birde skiil artışı suankinden biraz daha zorlaştırılırcaktır illaki.onun harici mis gibi tertemiz server :)
robinson Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 abi olay insure ya. insure kalkacak da ne olacak. benim elimdeki eşya ölünce ona geçicek onda yarayabilecek mi? Milyonda bir ihtimal, hem benden gitmiş olacak, hem de büyük ihtimal bankada tutulan yada çöpe atılan eşya değerine geçecek. ben uğraşıp onu çıkarıcam biri beni bir türlü kesecek ve onu gitcek çöpe atacak. Asıl bu şekilde eğlence olmuyor sıkıntı oluyor. Ama şu yönden bakarsak o gün oyuna girenle 1 ay önce giren eşit şartlarda kapışsın. Eyvallah ama bunun çözümü bu değil. Bana göre onun çözümü tüm eşyaların propsunu silip, düz özelliksiz eşyalar koymaktır ki bu kastırır.
tunca Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 insurance hakkına falan konuşmucam da runuonun 2.0 versiyonu daha güzel gibiydi bence
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 iris taraması ile kullanacak sanki adam, neden bankasında dursun ya. silah güzelse elbet kullanır adam sonuçta x yerine y var diye "lanet olsun oynayamıyorum" mu dicek. ayrıca ninjitsu ve bushidoyu kapatmadık! runuo 1.0 da yok zaten. onun scriptlerini 1.0 a uyarlama çalışıyorum ama şu anda yok. ileride olacak inşallah.
robinson Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 abi anlatamadığımız şu. Insure olmazsa uğraştığın yaratık keserek çıkardığın şeyin bir yararı olmayacağı için kimse kasmayacak item çıkartmaya. Çıplak adamlar pvpsi yapacağız ki yeni nesil eşyalarla şunlarla bunlarla ne gereği var ki. modamod koyun preaos'u önümüze itemin önemi olmasın oynayalım. ama bu şekildeyken dengesizlik oluyor işte. Mageler fcr fc sağlayan yüzüklerini takmaktan kaçınıyor, lmc li lrcli setlerini giymekten kaçınıyor. Warriorlar gerek yok diye üstüne set almaz çıplak gezer etrafta bir bandaj bir potion herşeyine yeter. Bizden uonun item bolluğu içinde item kullanmamamızı yada en fazla 2 tane taşımamızı istiyorsunuz ki bu sphere döneminde kalmış birşey. Varlık içinde yokluk yaratıyorsunuz. Onun dışında sadece pvp yapmayacak insanlar. Gidecek zindanlarda takılacak, zor sağ çıkılan yerlere gidecek. Ranger'lar dragonlarını rameleyip oraya buraya gidecekler. ee ne olacak yanlarına ne lucklı set alacaklar ne de işini kolaylaştıracak eşyaları. Bu kadar eşya varken kullanmayacağız zate hiçbirini. Kapayın o zaman tüm özellikleri bitsin. fcr fc uğraşalım ne başka bişey. üstümüze fabrikadan çıkar gibi çıkmış düz setleri giyelim ölünce setin gittiğine yanmayalım çünkü onlar kumaş parçası. Sadece üzülelim zoryapılan katanamız gittiği için. Ayrıca insure olmasın diyenler bile runuo 2.0da takılıyorduk hoştu dediler. E alan memnun oynayan memnundu. Şimdi ise çoğu kişi tepkili. Gerek yoktu yani.
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Evet ben de insure olmasın diyordum, 2 item limiti olsun diyenlerden biri de bendim. Ama şimdi herkes istiyor nerdeyse insure. Olmasının bir ziyanı yok bence. Çok ucuz bir şey de değil zaten.
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 ya aos sonrası olacaksa itemlar insure olmalı çünkü her item nerdeyse emsalsiz. bir diğerinde çöp olabiliyor. t2a'de blabla of vanq herkese yarıyacağı için önemli deildi :) oynarım oynamam muhabbeti çocukça olmuş, muhabbet için varız şurda. bi açılsın falan server, tepki herkesden gelince ona göre değiştirilir. mesela bence de crit saçma ama bi durun bakalım açılsın hele.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 lol bu ne be, 5 yasinda annesinde seker isteyen cocuklar gibi, su varsa oynarim bu yoksa oynamam, tehdit mi ediyosunuz? eglencesine oynicaksaniz zaten ne olursa oynarsiniz. cok zamanimiz yok kasamayiz diyosunuz, sonra kastigimiz itemlar gidince napicaz diyosunuz, asil siz celisiyosunuz.
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 aquilanın yazdığını yazacaktım geç kalmışım az, +1 der geçerim ben de
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Ulan server isteriz server isteriz diye ağladınız şimdi buldunuz bunuyosunuz vay be ne nankör insanoğlu takılın işte abi kimse kimseyi zorla oynatmıyor =) edit [ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 22:39 tarihinde, Dynun tarafından güncellenmiştir ]
xaty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 şaka gibi :D kasmamızı istemiolarmış. biz kasmak istiorz ama olmazmış, patiye uymazmış. pvp server olsun dedik öyle de olmazmış. skill kascakmışız, ama item kasmicakmışız. item nasıl kasmicaz bi fikrim yok tabi. nese ben bi dotayım en iyisi, hayır yok gibi bu sıralar serverdan :)D
xaty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 said: lol bu ne be, 5 yasinda annesinde seker isteyen cocuklar gibi, su varsa oynarim bu yoksa oynamam, tehdit mi ediyosunuz? şu varsa oynarım, şu yoksa oynamam tabi. sevmediğim şeylerin olduğu bir yerde niye oynıyım ki :) tehdit değil bu tabi. sadece isteklerim. ama bence çoğunluğun isteği aynı yöndeyse o istekler olmalı, azınlığın dedikleri veya hiç lafı geçmeyen şeyler olmamalı. kimse kimseyi zorla tutmuyor tabi :) pati'lerle oynamak istediğimden şansımı zorluyorum, belki RunUO2, SE olur diye. Şimdiye kadar da çoğunluğu en memnun eden en başta açılandı. Herkes gayet eğleniodu beta'da bile, sonra runuo1'e geçildi bir sürü laf edildi ama millet yine kasıyordu. (70k kasmıştım :P). şimdi pre-aos oldu millet gün yapıodu en son ben çıkarken.
Öne çıkan mesajlar