Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 selam arkadaşlar, ablamın külüstür bilgisayar bu aralar bayaa bi kilitleniyodu, sorun çıkarıyodu falan, dedim bi açayım kasayı, içini temizlerim falan diye, balkonda masanın üstüne yatırdım kasayı power supply'ın fanı temizliyorum falan.. bi baktım anakarta 3 ram takılı, ohannes dedim çıkardım ramleri, ramlerin hepsinin görünüşü farklı, üzerlerinde kaç mb oldukları yada sd mi ddr mı hiç bişey yazmıyor. sorunun bu ramlerin uyuşmazlığından kaynaklandığını düşünüyorum, hani belki biri sd dir diğeri ddrdır falan, sorunun kaynağı bu ramler olabilir mi bide nasıl öğrenebilirim ramlerin kaç mb olduklarını ve türlerini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 o takılı olan şeylerin ram olduğundan emin misin bari? hiç bişe yazmıyo ya ondan sordum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 hesini tek tek taksana? tak restarla bak tak restartla bak euhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 bir kere biri sd biri ddr olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 birini seri numarasından buldum 16mb sdrammiş :S diğerlerine bakıyorum şimdi (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 sanırım 2si 32mb sd ram, biride 16mb sdram bunlar bir arada sorunsuz çalışır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 abi 80mb ram çalışsa nolur çalışmasa nolur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 abi kız mesene'ye giriyo bide nette geziyo, yeter ona :D çalışırmı çalışmazmı onu söyleyin bana :Ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 çalışıyomuş bu döneme kadar, ama sanırım 32lik olanlar aynı ramden. 16lığı çıkarıp dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 benim kiz kardesimde bi msne giriyo ama 768 ram war makinesinde yazik lan 80 ram ne windows 3.1 mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 asıl 768 rame yazık be. ben 3ds maxi de photoshopu da total video converterı da oyunu da msni de ffxi de.... (nefesim yetmedi be) 512 ramle çalıştırıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 eee git al bi 512 daa 50 60 dolar icin ne agliyosun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 ekmek yerine pasta da yiyim mi? hey allaam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 sen kitlenmeyi tarif et bence az daha.. ne zaman kitleniyor, nasıl kitleniyor?... sonracığıma.. işletim sistemi nedir? ne zamandır format yemedi? v.b.... herşey donanımdan olacak diye bi kaide yok.. di miii di miiii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 abi o ramler düzgün calıssa da o bilgisayar kitlenir ki zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 msn 56ram istiyor ztn =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 öyle demeyin... i.explorer 5 windows messenger winamp 2 yeter de artar.. zamanında idare ediyordu da, şimdi niye etmesin =p benim de bi 32MB ram li PII 266MHz bilgisayar hala duruyor evde ve hala peder bey MS.Office işleri için o bilgisayarı kullanmakta ısrar etmektedir. (sebep : "oğlum o laptopın disket sürücüsü yok") Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar