Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati UO Beta Sunucu Bilgileri

Sailor

Öne çıkan mesajlar

RunUO 2 .net framework 2 üzerinden çalışan bir motordur. Bu sebeple daha hızlı ve sorunsuz çalışır. Ayrıca 1'deki bir çok bug düzenlenmiştir. Onun üstüne Mondains' Legacy'ye geçiş yapılmıştır Runuo2'de, ayrıca önceden eksik kalan sistemler tamamlanmıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ben hakkaten bi haberim gelişmelerden. Şimdi çoğunluğun isteğine göre böle olacak sanırım da ben çok basit ayrı telden sorular sorayım.
-Büyüler cast edilip mi atılacak yoksa targetladıktan sonra mı?
-Loot olacak mı? Yoksa insurance mi olacak ( onu da bugün öğrendim ha)
-Powerscroll olacak mı?
-Skillerin artışı nasıl olacak?
-Ben zaman olarak çok kaptırmadan eğlenebilecekmiyim? pvp yapabilecekmiyim öküz gibi itemlara muhtaç kalmadan?
-Para kazanma dengeleri nasıl?

Abi kısacası benim en son oynadığım (nebula) ultimada loot vardı, ps ms yoktu. Inscription ve tamingden köşeyi dönmüştüm. Target seçtikten sonra büyü cast edilirdi, gz de crim pk dolaşamazdı. Faction yoktu. Bla bla
Sosyal ağlarda paylaş

Daha tam belli değil ama preaos olacaksa:
- Büyüler cast edildikten sonra atılacak
- Loot olarak, insurance olmayacak
- Powerscroll olmayacak
- Skill artış hızı uygun bir şekilde ayarlanacak
- Pek item'a ihtiyacın olmadan pvp yapabileceksin, zaten binbir çeşit item da olmayacak
- Para kazanma dengesini nerden bilelim, di mi ama :p
Sosyal ağlarda paylaş

ya 5 sene ownerlk yapmıs sphere kralına böle bi shardla cevap veirosnz helal olsn ya.
bi girdim bune lan uo mu dedm ya. ne bıcım sey bu. büyü atıosn sonra gelıyo fln cık cık cık. sphere varken nedir bu cıle hem page atıorm gelen yok dsşald

mage nası kascam ben ya.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
O yuzdendir ki, sunucumuzu pre aos olarak denemek istiyoruz simdi. Eski uo ruhu, +li itemlar insurancesiz bir uo. Eski sanane ruhunu yakalarsak ne ala.. Sailor sunucuyu kapatacak, ve RunUO 2.0 ustunden pre aos olarak acacagiz.. Bakalim nasil olacak..

aa bu super olur.ticaret dengeside saglanabilirse yinmez.
Sosyal ağlarda paylaş

sabah aos a çevirdim tekrardan, magic özelliklerini düşürdüm. yani çok güçlü magic itemler çıkmayacak. insurance açık. skillcap 120 herkes için. fakat şöyle bir durum var ki yeni yaratılan karakterler için 120 olacak :)
ha bu arada bunları yaptım ama restart atmadım, atınca gelecek bunlar da nabız yokluyorum. pre-aos iyi diyenler de çıktı :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...