ulfang Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 runuo 2 plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 şuanki runuo2'ymiş ama pre-aos olarak düzenlenmiş. default olanını istiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 +1 şiddetle istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 istiyoruz da istemekle olmuyor galiba :( baksana bu başlığa diğer başlıklara. herkes istiyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 runuo 2.0 istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Runuo 2 nin farkı ne ( bir sphere oyuncusu olarak soruyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 daha güncel, daha hatasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 RunUO 2 .net framework 2 üzerinden çalışan bir motordur. Bu sebeple daha hızlı ve sorunsuz çalışır. Ayrıca 1'deki bir çok bug düzenlenmiştir. Onun üstüne Mondains' Legacy'ye geçiş yapılmıştır Runuo2'de, ayrıca önceden eksik kalan sistemler tamamlanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 ben abilityler çok hoşuma gitti aos istiyorum ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 core kısmındaki gelişmeler dışında bir sürü minor bug düzeltilmiş, bir çok şey geliştirilmiş. çok da farklı değil sonuçta yapısı aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Abi ben hakkaten bi haberim gelişmelerden. Şimdi çoğunluğun isteğine göre böle olacak sanırım da ben çok basit ayrı telden sorular sorayım. -Büyüler cast edilip mi atılacak yoksa targetladıktan sonra mı? -Loot olacak mı? Yoksa insurance mi olacak ( onu da bugün öğrendim ha) -Powerscroll olacak mı? -Skillerin artışı nasıl olacak? -Ben zaman olarak çok kaptırmadan eğlenebilecekmiyim? pvp yapabilecekmiyim öküz gibi itemlara muhtaç kalmadan? -Para kazanma dengeleri nasıl? Abi kısacası benim en son oynadığım (nebula) ultimada loot vardı, ps ms yoktu. Inscription ve tamingden köşeyi dönmüştüm. Target seçtikten sonra büyü cast edilirdi, gz de crim pk dolaşamazdı. Faction yoktu. Bla bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Daha tam belli değil ama preaos olacaksa: - Büyüler cast edildikten sonra atılacak - Loot olarak, insurance olmayacak - Powerscroll olmayacak - Skill artış hızı uygun bir şekilde ayarlanacak - Pek item'a ihtiyacın olmadan pvp yapabileceksin, zaten binbir çeşit item da olmayacak - Para kazanma dengesini nerden bilelim, di mi ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 ya 5 sene ownerlk yapmıs sphere kralına böle bi shardla cevap veirosnz helal olsn ya. bi girdim bune lan uo mu dedm ya. ne bıcım sey bu. büyü atıosn sonra gelıyo fln cık cık cık. sphere varken nedir bu cıle hem page atıorm gelen yok dsşald mage nası kascam ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 said: O yuzdendir ki, sunucumuzu pre aos olarak denemek istiyoruz simdi. Eski uo ruhu, +li itemlar insurancesiz bir uo. Eski sanane ruhunu yakalarsak ne ala.. Sailor sunucuyu kapatacak, ve RunUO 2.0 ustunden pre aos olarak acacagiz.. Bakalim nasil olacak.. aa bu super olur.ticaret dengeside saglanabilirse yinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 preaos olursa da çok güzel olur bak =) ölüm korkusu hissedecen biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 evet vanq katana, siyah-beyaz ekranda, yerden sola doğru uzaklaşırken hissettiydim ben ölüm korkusunu. korkudan sonra kafa attıydım ekrana evet. küçüktük ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 anafikir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 sphere ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 sabah aos a çevirdim tekrardan, magic özelliklerini düşürdüm. yani çok güçlü magic itemler çıkmayacak. insurance açık. skillcap 120 herkes için. fakat şöyle bir durum var ki yeni yaratılan karakterler için 120 olacak :) ha bu arada bunları yaptım ama restart atmadım, atınca gelecek bunlar da nabız yokluyorum. pre-aos iyi diyenler de çıktı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 çocuk oyunçaa ettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 item özellikleri falan hala preaos ki bu mükemmel. bence şu hali muhteşem. lütfen başka res gelmesin uzunca bi süre. hatta hiç gelmesin iyiyiz böyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 aos olsun dengeli olsun, betada bitsin 1-2 haftaya millet tatile gitcek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 olurmu en iyisi aos ya çıkarın at gözlüklerini ilerleyin yau biraz batılılaşın.!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 runuo 2.0 plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 cap 120 olunca normalde power scrollu olmayan skillerde 120 olabilecek mi? inscription vs. gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar