BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 ne ifade edio bu rakam sizler için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 össye kalan gün sayısını hesapladığım zamanlarda " valla sıçtık" dediğim zamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 dun sınava gircem gazi mim müh fak gittim sıralar 2 karış ya bune ya pofoffopdfsf uyandım gece gece bide bok oldu uyku düzeni sitres lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Abarttınız iyice. Sakin olun gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 kalan final sayim ve o finale kalan gun sayisi. bi de en yalniz sayi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 peki sayi olarak bir mi rakam olarak bir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 en yalnız sayı. pek çok alanda benim sıram. ünlem işaretinin shiftsizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 bi gecede 2 ösese kabusu gördüm yihahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 ucu da sivriymiş o birin. ne yapsam acaba? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 1 yarın sabah bu saatte mat2 nin ortalarında olacagımı hatırlatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 bugune gelene kadar hic gerginlik heyecan yoktu bi kalktim sabah simdi ossyi dusunmeden duramiyorum :( oss insanin psikolojisiyle oynamaktan baska bisi yapmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 bitmek üzere yeter artık yaaaaa!!! millet soru cozmeyı yawas yawas bırakıcam fln dıo manyaklar!!!!! daha fiz2 ve mat2 formullerını son bi tekrardan gecırmem lzm , ooooof anam ooooooooof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Stres yok, rahat olun; kazanırsınız - ya da seneye bir daha girersiniz. Daha önemli şeyler var. Eğer askere almayacaklarsa dünyanın sonu falan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 1 gün kaldığını bilmek geriyor beni biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 aynen acaip rahattım bugüne kadarda...birazcık gerildim açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 yarın bu saatte rahatlamıs olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 TIRS TIRSSSSSSSSSSs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 haha ben sirf makarasina giriyorum,puanim dusuyo zaten full lesem de birsey olmuyor.Girip bi genclerin moralini boziyim,30ncu dk da cikarim,amma kolaymis her sene giriyorum hep birinci oluyorum diyip bi cikiyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 boach senin yerine,siz sınavdayken "bitime son 1 saat" diye topic acıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Acıkcası benı korkutan oss degıl aksam eve gıttıgımde tv basında aılecek bu mu yanlıs bu mu dogru dıye sorulara bakmak..Gercekten o tv basında gecırdıgım 1 saat benı mahvedıyor bır yanlısım cıktı mı ıntıhar edıcek gıbı oluyorum..LGS zamanında en azından bole bır deneyım yasamıstım..Sımdı muhtemelen tv basında ölürüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 bu ne ya össye girmiceğim halde stres ve karın ağrısı olşturdu bu topicler bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 14 saat var stres olun eliyorum hepnizi nihahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 benim anlamadığım niye her yere açıyorsun boach bu threadi? şu sitede yüz bin adam öss'ye girdi bu kadar konuşulmadı şu öss olayı. amma dert etmişsiniz yahu öss'yi kendinize. hayatınızın sonu değil arkadaşlar sakin olun yani. öss seneye de var =P hemde yüzde 60 lara varan kolaylıkla =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Mümkün olduğunca rakip elemek iyi bi taktik aslında Yani artık öss ye girecek olan patiden kaç kişi var bilmiyorum ama bi 50 kişiyi strese soksa, o 50 kişi de başka forumlarda herbiri 50 kişiyi strese soksa, sonra orda strese soktukları da başka forumlarda 50 kişiyi strese soksa, böyle zincirleme bi şekilde bütün Türkiye strese girse bi ben kazansam şeklinde bi strateji kurmaya çalışıyo olabilir. Tabii biraz uçuk oldu bu örnek:P Ama olsun 1 kişiyi bile dibe çekse kârdır:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 öss den daha çok haziran ve ağustos da vereceğim fizik sınavları sıkıyor beni. Fizik hep fizik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar