marksman Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 arkadaşlar o şuh eden güzel sesiyle telefonda başlayan ve saatlerce msn de görüştüğüm kızla ki(artık canım aşkım bitanem modundayız) tam 6 gün sonra buluşuyorum konuştuklarımızın arasında baya ileriye gittik cinsellik konusunda biraz sanal oluyo ama neyse ilk buluşma ilk görüş diye artık acayip kafama takılır oldu.aslında çok soğuk kanlıyımdır ama böyle elim ayağım birbirine dolaşırmı acaba diye tırsıyorum___ sizin tavsiyeleriniz ne olabilir _? not: küçük emrah modundayım dalga geçmeyin lütfen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 cyber sex for the win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 resmini filan gördünmü? dumurlara uğrama sonra... bi de gargoyle gibi bişi çıkıyomuş, komedi olur :P [ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 17:28 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 msn de görüşüyoruz hafta sonları haliyle bi çok haliyle görmüş ve görünmüş bulunuyorum.hem bi fotocuu var elimde ama kardeşim son 6 gün ilk defa bu kadar uzakken birinden hoşlanabiliyorum işin kötüsü evimde buluşacaz bişeyler yaşayacaz gibi ama bi sürü ? işareti var neyse yine son dakkaya bırakıyorum herşeyi thx for all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 said: işin kötüsü evimde buluşacaz bişeyler yaşayacaz gibi Ahahahahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 said: işin kötüsü omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 kaçalım bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 böbreğin biri gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 yonja dan mıdır nedir? "işin kötüsü bir şeyler yaşayacaz galiba" beni benden aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 said: o şuh eden güzel sesiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 şuh falan oldum yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Sanal olarak birşeyler yaşamak ilk zamanlarda güzel gelebilir ancak karşılaştığında o kişide aradığını bulamıyabilirsin. Birbirinize karşı davranışlarınz soğuklaşabilir bu yüzden bir bunalımada girebilirsin bence en baştan dikkatli ol kendini fazla kaptırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 garbagede olsa böyle tavsiyeler için teşekkürler gaza gelip yazdım bişeyler alay eden arkadaşlara kötü bi sözüm yok tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 ooo sabah buzlu küvette uyanırsın. gg double g g9 99 gl hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 ulan topice bak ahahaha koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 said: ooo sabah buzlu küvette uyanırsın. evet .... giden böbregin degil baska bi tarafin olabilir.. eline alma sonra. dikkat hacim aman asdsdf [ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 19:01 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 eskıden kız arkadasım yok cok yalnızım dıye mesaj atarladı 'sap'lar birligi kurarlardı sımdı geldıklerı noktaya bak nereden nereyee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 eee büyüyo insanlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Yonja 4 ever! One night stand... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 hiç bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 erkek cıkabilir öhöh shemaleim ben modunda ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Bu topic geçen haftaki dumurumu hatırlattı bana :D Ne umutlarla gitmiştim :D Ama sonuç hüsran :(:(:( Sanalmış herşer. "Msnde geçen güzel söler cart curt felan iyiydi hoştu ama elektrik alamadım senden" gibisinden bir lafla karşılaştım. Allahtan böbrek yerinde :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 böbrek ticareti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 şimdiden geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 cinselik hmm hoş iyi bi başlangıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar