utopia Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 biz, sizden çok buluştuğumuz için, sizden daha sıkı dostlar olduğumuz için, buluştuğumuzda bir anda net cafe basabildiğimiz için, gerek duymuyoruz, evimizden de oynuyoruz, SIKILABİLİYORUZ BİLE BİRBİRİMİZDEN O DERECE GÖRÜŞÜYORUM BEN AN GELİYOR BUNLARLAN. kaan, çık topiğimizden gözüm görmesin. ezik istanbullu. ayrıca cücesin. ayrıca bıyığın var kırosun. defool. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Bende geliriim ne zamandır bekliyodum bunu.Antremanlarıma fln denk gelmezse kesin gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 ...ve selin kafayı tamamen yedi. hepimize hayırlı uğurlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 önceden kısmen manyaktı biliyoduk, artık depoyu fullemiş. tam zamanında kaçmışım galiba. şaka bi yana da çabuk yapın hemşerim şunu! ay başında antalyaya gidicem ben. [ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 19:31 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 ya evet yapıla bir an önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 önce kafası olması gerekirdi.. (kaç lan kaç =((( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 1 temmuz dendi uygunmu size ? madcat ayarlıcaktı mekanı bide madcat ses ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 hep elitte yapıodk biz. elitte olsun yine. 1 temmuz olaiblir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 said: ...ve selin kafayı tamamen yedi. hepimize hayırlı uğurlu olsun inşallah deü işletme fakültesine düşersin ve 21 haziranda makro sınavına girersin. said: önceden kısmen manyaktı biliyoduk, artık depoyu fullemiş. tam zamanında kaçmışım galiba. ben de seni seviyorum leviecim. said: önce kafası olması gerekirdi.. sana lafım yok kutulu. allahından bul sen. ezik:/ yapın, tarih veriyorum: 30 HAZİRAN CUMARTESİ yer: vardı bi yer kıbrıs şehitlerinde iyiydi orası. gencay'ı da organizatör tayin ediyorum. tanıyordu biliyordu mekanı. yapın lan partyi siz de kurtulun ben de kurtulayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 bana uyar önce bi bara kaçarız iki tek bişiler atıp dalarız oyunlara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 selin varsa ben yokum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 benimle 5. kata çık selin. aslında iyi tarih atmış 30 haziran mükemmel olur. tabi 30 haziran gelmeden organize olmak lazım bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 benim gelip gelmemem kesin değil.. malum şimdi gençlik DOTA DOTA DOTA PLS PLS PLS BAB diye gezicek ben orda gidip playboy the mansion falan oynıcam,sıkılcam. neyse bakarız 30 haziran cumartesi o zaman.. yer: elit internet cafe.. sevgi yoluna doğru giderken alsancaktan gelmeden sevgi yoluna hemen ilk sokakta sanırım.. bulamayan bilmeyen varsa sevinçte toplaşılır yürünür vs vs. ayrıca wow aldım 5 kuruş param olmıcak ay başına kadar o da var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 hakkaten. dota varsa ben de yokum. gına geldi artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 30 haziransa bana da uygun gibi, gerçi şimdiden kesin bişi sölemeym ama önmli bi işim çıkmazsa gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 yatmasın bu organizasyon. heooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 evet, kimler geliyor. bir list filan yapalim. uyanin, hey!1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 30 haziran uygun gelirim diyenler count me in diyerek yazsınlar ake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 30 haziranda ben işte olcak yaf :( ben açtım topii gelemicem rezilliğe bak tarih değişsin plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 buluşamıcaz lan gene... ama aym in kount mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 du baken. gelom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 gelirim, ama her telden çalalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 ııy saerosun sesi böyle çok kötüdür viyk viyk gıcırdar bence almayın onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 hadi lan sen hiç bi yere gelmezsin be. ek sen gene en iyisi sae. adam doğum gününde ekti bizi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 gg? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar