Sensible Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Evet yaptım,bunu yaptım :) Şimdi diyorum ben bunu ne zaman versem acaba kıza? Daha yeni de(Beste değil ilişki :P Beste yeni tabi ) Şimdi versem ne olur,sonra versem ne olur? Ps: Sormayın,hayır yayınlamayacağım burada [ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 22:06 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 bi kıza ne kadar çok şey verirsen o kadar üzülürsün :) ona beste,şiir,aşk sozcukleri hediyeler ve diğer maddi şeyler maddi manevi ne kadar çok verirsen o kadar üzülürsün. bence verme kendine sakla hatıra olarak kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 zamanı gelince ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 auehau bana da birisi şiir yazmış ama kim olduğunu bilmiyorum... şiir çok sağlamdı okuyunca üzüldüm kıza yaf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Geçen gün tanışmadınız mı? her şey ne kadar cabuk gelişdi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 ohaa geçen gün tanıştığın kıza mı yazdın beste? şıpsevdi birisin herhalde... :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Tanışalı çok oldu da çıkmaya yeni başladık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 çocukça bence. ya da o tarz bişey. anlatamadım tam. ya da daha da kısaca söylemeye çalışayım; kendimi böyle birşey yaparken düşünemiyorum bile. gerçi durumlara, samimiyete göre değişir de. ne kadar değişir bilmem. gerçi bana göre geyik amaçlı yapılmasında sorun yok da. ciddi ciddi yapılması biraz garip geldi. [ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 22:36 tarihinde, Black-ice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Çok kişiye beste hediye ettim ama hiç biri sevgilim değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=yFIbPdJXaFQ ben bunu söylicem. gene dayak yicem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Şaka bir yana, tecrübelerime dayanarak black metal olmadığı sürece eğer birine beste yaparsan kesinlikle çok beyenirler. Değişmez kuraldır bu müzisyenler için. Annenle mi kavga ettin, beste yap. Hediye alacak paran mı yok, beste yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 iş ciddiye binince önemli bir yıldönümünde ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 bi reklam wardı "daha ilk haftadan seni sevıyorum diyen salak el kaldırsın" fln mı ne oyle bişiler diodu, verme beste filan sonraya sakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 içinden geldiği gibi davranman kısıtlı olan tek şey zaman sığdırmaya çalışma hiç birşeyi kalıba filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Sensible önce tangoya falan götürmeye kalkıyosun kızı.. Sonra beste falan yazıyosun.. Sırada ne var? Alınma plx ama senin için .m budalası diyebilirmiyiz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Kızla yatmak gibi bir amacım yok eğer dediğin buysa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 napıcan peki abi, beste falan da kasmışsın ama, bilmiom yani dela'ya katılmamak elde değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 besteyi yazamazsın zaten.gufte yapmıssın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 § 15 Haziran 2007, Cuma - 22:12 [ özel msj ] bi kıza ne kadar çok şey verirsen o kadar üzülürsün :) ona beste,şiir,aşk sozcukleri hediyeler ve diğer maddi şeyler maddi manevi ne kadar çok verirsen o kadar üzülürsün. bence verme kendine sakla hatıra olarak kalsın Olay budur, uzun zamandır bu kadar doğru bir tespit okumamıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 kavga ettikten sonra ve direk verirsen gotu kalkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 bi an kendimi sevgilime yazdığım bi şarkıyı verdiğimi düşündüm de. küfür gibi lan. -sevgilim sen hep "seytın" demişsin oysa ki benim adım zennübe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Bence verilmesi gereken zaman...arkadaslarla toplanıldıgında..ates basındayken vs. gıtarla (yada neyle yaptıysan calgı olarak)sımdı ne calalım..hmmmm vs gibi girip..mıllet beklemıyoken sarkıya baslamak..kızın gozyasları arasında sana sarılmasını ızlemek zevklı olabılır heheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 ben kız arkadaşıma güfte yaparım ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 bence hemen ver. Süper bişe bu keşke bana da beste yapsalar böhüe. Eğer kız seni gerçekten seviosa gtü falan da kalkmaz. Şahsen bnm erkek arkadaşım bana her seni seviyorum deyişinde hiç de gtüm kalkmıo tam tersine mutluluktan havaya uçuyorum. 100000000000 defa dese sıkılmam yani. Hele bi de beste falan yapsa böylee off daha ne istiyim ya :D sensible benle çık bana da beste yap plx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 OMG! HERREEE COMEEZ "E"!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar