Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Bi zamandır heykel dersleri alıyorum, bu 2. heykelim, bi fotodan bakarak yapmaya çalışmıştım, gerçi fotoyla alakasız bişi çıktı ortaya [spo] arkadaki resimden çalışmadım tabi :)[/spo] [spo][/spo] [ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 15:49 tarihinde, Sintisyzer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 resimle alakası olmasa da güzel olmuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 1. spoilerda yazmıştım ztn arkadaki resim degil benim calıstıgım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 yok ben zaten senin baktığın resimle alakası olmasa da (kendin alakasız demişsin ya) resmi görmeyen biri olarak hoşuma gitti anlamında demiştim. heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 hıı anladım saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 2. heykel için güzel. bizim kursta heykel sınıfı da var. çok abuk yapıyolar :d [ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 17:32 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 bunun malzemesini nereden kaça alıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Çok hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 malzeme nerden bilmiyorum valla, hocamız getiriyo, bol çakıllı ve tortulu bi kil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Cağaloğlundan alıyosun :P Paketler halinde satılıyorlardı en son. Bir de pişmişi mi ne var tam hatırlamıyorum, en son 8 sene önce yapmıştım kil heykel. Bir şey soracağım bir de o heykeli bir obje (atıyorum ufak bir küre vs.) üzerine kil çalışarak mı yaptın yoksa komple kil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 komple kil, yuvarlak yapıp boyun uzerine oturtup ekleme ve eksiltme yaparak çıkarıyorum şekli, sonra ortadan biyerden kesip içini boşaltıyoruz. sonra pişiriliyo fırında katılaşması için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 ayrıca dustin hoffman'a benzemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 muahahah dudaklar evet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 güzel olmuş öperim der gibi olmuş dudakları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 çok salak duruolar.:) yani güzel olmuş. tatlı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar