KosPer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 PvP Yaparken dinlediğiniz şarkılar nelerdir paylaşırsanız sevinirim :P Ben genelde Disturbed listesi yapıyorum Disturbed - Decadence,DWTS,Stricken,Stupify Bide raidler için Dream Evil - Chosen Ones =) Edit: Tabi ben daha raide girmedim nııbım ama öneri sadece :D [ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 01:51 tarihinde, KosPer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 genelde o an ne warsa playlistte caliyo extra gaz olcam diye bi durum yok sakin oynyorum cunku genelde pvp yi magele yapiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Gus Gus, Hoverphonic, Massive Attack, Portishead. Eğer canım sıkkınsa U2 DM veya Cure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 cure sey di mi love song euhahuuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 oluncede bys dont cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 rasmus-ice dinliyorum genelde pvp yaparken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Yakında filmim çıkıcak, heyecanla bekleyiniz. ***Overpowered dediler, kız vermediler.**** Bir Abso filmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Machine Head - Imperium Pvp videolarında kullanılmamış olmasına hayret ettiğim bir şarkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 shuffledan ne cikarsa onu dinliyorum ben, oyle aha pvpye girdim hemen playlisti degisitiriim, dur barrenstayiz iki chuck norris izliim olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 wowun kendei müzüklerini dinliyorum güzel. bu arada konuyla alakası yok ama yeni, bir guidle girdim,trasnfer olup,girdiğim saat karazhan,moroes-attuenemen-maiden dışındaki tüm bosslar,5 epic.ne feral,ne rogue vardı,tek hunter,ne düşşe geldi,ne düşşe geldi acayip hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Bg'lerde başka, arenalarda başka dinliyorum. BG'lerde alt tab yapıp direk yabancı bir arkadaştan gördügüm Sephiroth - Wolftribes ve Uthul Khultare dinliyorum. Tribal ritim grupları, orta çag havası. Direk WoW tag'ı var anlayacagınız. Arena'da geçen Demon of the Fall denedim, savaşı hatırlamıyorum, ama kazandık. *deli bakışı. Olur ya hani kahkaha attı atıcak, sarılabilir, ama seni öldürebilir de. Çok detaylı emote'u bu. Tadını çıkar.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Arenalarda dinlemiyorum sound base göre yaptıgım şeylerde var. Av ve Ab de her türlü oldschool rap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 velvet ve dj mallorca dinliyorum çok iyi gaza getiriyor pvp de aha bunlar linkleri fakat http://www.youtube.com/watch?v=iapJSsILcvE&mode=related&search= http://www.youtube.com/watch?v=tU3lStUQ2Ho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Manowar koyuyorum arkaya. Gaza geliyorum. Çıkıyorum klavyenin üstüne. Zıplaya Zıplaya dalıyorum adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 genelde shuffle'da oluyo liste ama bazen sırf gaz oliyim diye soil - breaking me down / halo falan sıralıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Nightwish -sacrament of wilderness -Wishmaster Evanescence -going under -bring me to life Cendere orekstral (yargılamadan önce deneyin bi :D ) Requiem for a dream Living on video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 sepultura-pantera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Bende müzikler kapalı sadece normal sesleri dinliyorum bi anlık stealth sesi her şeyi değiştirir ;P PS : Çok cs oynadık zamanında yansımış MMO'ya doğal olarak. [ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 13:24 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Genelde neşeli şarkılar oluyo :D Manowar-Hand of doom Silent Hill Soundtrack-Wounded Warsong Tea Party-her şarkısı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 BG girişi Hells Bells açıyorum. Geri kalanında Kiss'ten Exciter'ı repeate alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 bişe acinca kasiyor laptop, ama kasmasa seek and destroy falan acardim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 abimle fire mage oynarken[spo] Hammerfall - Hearts on Fire dinlerdik[/spo] [ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 19:24 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 mustafa sandal - i am teh bombaci.mp3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 AHAHAHA mono ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Dope - Die MotherFucker çok ii gidio :) bide İbo ağrı dağı - remix wan tu tri forro.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar