LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ya bu havalimanlarında kaç kilo bagaja izin veriyorlar bide benim toplamda 20 cm. lik bi çakım var onu yanıma alabilir miyim? çünkü gittiğim yerde lazım olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Muhtemelen hayır. Trabzon havalimanına parmak arasına sığabilecek kadar bir bıçağı olan bir çakıyı bile sokamamıştım. Bagaj falan bilmiyorum ama yinede aynı muameleyi yaparlar sanırım. İzin gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bagaja koyarsın alırsın bıcagı. ucaga binemezsin. 20kg sınır. ülkeye göre de değişiyor bazen. üstüne para ödersin en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bukac4 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 20 cm lik çakı ?!? uçağımı kaçıracan itiraf et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 hee pentogana dalamamıştık geçen sefer, bu sefer tam ortaan vuracam. ayrıca 20 cm bıçak boyu değil tam boyu... edit: liman cüzdanı filan göstersek yemez mi acaba? [ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 01:30 tarihinde, LonelyWolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bagaja koyarsın derken??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bagaja koyarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bavuluna koyarsan, kabine sokmayacağın bagajına yani, götürebilirsin. Ama hiçbir şekilde kabine giremezsin onunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ya zaten yanımda olsun diye bir şart yok. gittiğim yerde gemiye gidince çıkarıcam. eğer bagajda taşıyabilirsem süper olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 abi millet kılıç getiriyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Trabzona ben lombardini motor ve aynı ağırlıkta yağlı şanzıman götürdüm ben eheh. Kesici delici şeyleri check in yapıyorsun, yani bagaja veriyorsun, uçağın kargo bölümüne koyuyorlar, uçaktan inince alıyorsun gayet basit bir olay. Böyle kılıç ve airsoft ak-47 getirdim ben. Kılıcı sormadılar bile, ak-47i havalanına girerken güvenlikte x-rayden geçirdikten sonra incelediler biraz sonra check in yaptırın bunu diyip geri verdiler. Çakı tarzı şeyleri direk kıyafetlerinin yanına koyabilirsin. Patlayıcı yanıcı şeyler havalanına giremiyor ateşili silahlar belirli koşullarda (amerikadan geliyorsan hard-case bir bavul, tetiğine özel kilit, mühimmat kesinlikle olmayacak (patlayıcı), şarjör çıkarılacak ayrı bir yerde taşınacak vs vs) Bıçak tarzı şeyler havalanına sokulabiliyor ama uçağa yanında alamıyorsun, check in yapman gerekiyor yoksa uçağa girmeden önce yapılan x-ray sırasında el koyarlar. Annemin kağıt törpüsüne el koymuşlardı mesela pilotları aşındırır diye herhalde. Her hangi bir şekilde silah olabilecek herşey kabine sokulamıyor. [ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 01:36 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 uçağın bagajına koyduktan sonra istersen bazuka götürürsün ki. yani heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 teşekkürler. o zaman av bıçağımı da götüreyim yanımda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Bazuka bagajda gitmez kolay kolay açılamıyacak ayrı bir bavula koyman gerekir tabi bundan önce bazukaları siviller kullanabilir mi? diye bir sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bende stinger vardı götüremedim memlekete [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 rpg sigar bavula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 [spo][/spo] [ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 01:45 tarihinde, fede tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 çok merak ediyorum acaba o füzeler ateşlendi mi, ateşlendiyse arkasındaki kamuflaj çadırına ne oldu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 silah olabilecek şeyleri bırakın, artık sıvı bile sokulmuyor kabine. su filan herşeye el koyuyorlar. kozmetiklerde de bir sınır var ve şeffaf poşette olmak zorunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 amerikadan gelirken protein tozu getiriyodum arkadasima. iki tane kocaman mavi plastik kutu ama iki kafa büyüklüğünde, içinde de beyaz bir toz. dışardan gözüküyo toz. ayakkabımı bile çıkarttıran amerikan polisi xray'den geçerken çantam ekrana baktı kahkaha attı, arkadaşını çağırdı arkadaşı da güldü sonra çantayı alıp bu kimin??? dediler. benim deyince bekler misin dedi iyi tabi bekleriz yani ne diyelim gurbet ellerde polise. adam sordu işte nedir bu diye. başladım anlatmaya protein tozudur çok işe yarar vücut yapan insanlar bunu alır sonra şişer dana kadar olur. biliyorum yanlış anlamaya müsait bi madde ama xray'den geçiricek kadar da aptal değilim gibi cümlelerle kendimi açıklamaya çalıştım bi de ortamı ısıtmak için ama sizin ihtiyacınız yok tabi böle şeylere baksanıza zaten yeterince irisiniz falan dedim hoşuna gitti bi egosu tatmin oldu. sonra ben ayakkabılarımı giymeye çalışırken arkamdaki adamın çantasındaki tüpleri çıkarttılar ve gramını tarttılar, yüksek olduğuna karar verip tüpe el koydular içinde kozmetik malzemesi varmış ama geçmiş olsun yani kesinlikle hiçbişey diyemiyosun. gramı uygun olanları da plastik bir torbaya koydurtuyolar ağzını kapattırıp öyle yerleştiriyorlar tekrar. gerçekten çok garip güvenlik önlemleri var. sıvıysa hiç sokulmuyo tabi. çünkü onun içindeki bir maddeyi cep telefonu veya uzaktan kumanda ile aktive edip patlatabilirmişsin. diyorum ki, sıvı şeyin içindeki bişeyi aktive edip patlatıcak adam yemekle gelen peçeteyi de evirir çevirir bomba yapar. bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 degil mi? adam patlayici maddeleri yemis yutmus canli bomba bile olmus olabilir, tek ihtiyaci yanici oksijen gazi ihtiva eden su. kimyacilar cevaplasin bu sorumu, su sallayinca patlayan maddelerden yutsa bi eleman cokca 1-2 saat boyunca dagilmasini onleyecek kiliflarda, sonra tekerlekli iskemleyle dolastirilsa sallanmamasi icin ama ucakta ayaklanip bi ziplasa. patlar mi? [ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 10:04 tarihinde, Dela tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Çakıyı bagaja vermen lazım o zaman sorun olmaz ama yanına alırsan en son kontrolde çöpe atıyorlar en ufak bişi yapamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Daha basiti gitsin plastik balonlara doldurulmuş maddeleri yutsun sonra kussun uçakta.Daha az kendini patlatma ihtimali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 e uçakta onları patlattıktan sonra ölmicek mi zaten :) ha içinde patlamış ha kusmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 belki ölmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar