Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yerli araba => Etox

aktiftablet

Öne çıkan mesajlar

Yannız yanlış hatırlamıyosam o motor ilk modellerdeydi. Soradan biz daha iyisini yaparız lan demiş mühendisler kendileri yapmış. 2000 devirde 600 Nm mi ne (sayıyı salladım ama böyle öküzümsü bi değerdi) tork veriyo alet kamyon gibi. Kendi geliştirdikleri kompresör olayı bitiriyo tabii bi de...

Ha şu da var, karbon fiber deil mi be o alet? hatta karbon fiber jant bile veriyolar opsiyonel olarak. Jantı CF yapan adam motor bloğunu bile CF yapar euhe (yok artık :P)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Show Haber e cikti az once Etox,30 agustos a ozel Zafer adini koymuslar modelinin.100-150 bin ytl arasi olcakmis araba,ben mi yanlis anladim bilmiyorum ama diesel ve 125 bg diye duydum.Spor arabaya niye dizel,ve neden 125 bg bi arabaya 150 k YTL veriyim, 100 k YTL WRX STI 2.6 280 bg lik bi canavar almak varken

EDIT : 1500 motor 80 beygirmis daha da kotu.Araba spor ama pejo 206 lar sollayacak bunu catir catir :)

[ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 20:08 tarihinde, Kithnos tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Nasılya benim araba Astra CDTI 1.3 90hp ki kalkışı çok kötüdür ama 2. 3. vitesi iyidir gerçi 13.7 saniye falan 0-100'ü.

Yani iyi bi rakam gibi bahsetmişsin ama bence iyi deil 13 saniye. Ben çok rezil diye düşünürdüm de hep. Şükredeyim o zaman :)

Bide 1.5 motordan elde edilen 80bg. Aynı motordan 100bg de alıyo Renault. Bu gün 1.3 Astra CDTI motoru chip vs gibi uygulamalarla 100-110 bg civarına çıkartılabiliyor deniyor. E siz de 200cc daha büyük motora bi çip yapaydınız be etox biraderler.

[ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 15:25 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

böyle diyoruz da, belli ki adamların kaynak yetersizmiş o tür motor ve modifiyeye. (şimdi modifiyeye nası yetmez demeyin, bunu seri üretmeye kalkıyo adamlar, gördüğüm kadarıyla ciddiye de alıyolar işi ve ince detaylı testler yapıyolar ellerinden geldiğince. Yani yaptıkları modifiyenin tam olarak sonuçlarını bilmeleri gerek. Ya da biliyolar ve memnun değiller sonuçtan falan. neyse) Ama abicim, en azından aile arabası yapmaya kalksaydınız sadece 4 kapı olsaydı :) ne olurdu ya :P TVR çakması bi spor araba yapmaya kalkmak nedir :) yazık.. öğrenecekler daha :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 7 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...