aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 http://www.etox.com.tr/ Böyle bşiey yapmışlar. Tamamı yerli galiba devrim gibi, bi bakın siz daha iyi anlarsınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj yazıp mesajın gitmemesinden nefret ediyorum! Daha önce başka bir forumda görmüştüm. Tasarımı güzel, gövde panelleri arasındaki boşluklar fazla fakat düşük maliyetle üretilmiş seri üretim olmayan bi araç için başarılı. Megane II şasi ve motoru kullanıyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 he allaam iyi, güzel, harika hatta "şerefsizim aklıma gelmişti" ama ETOX NE BEEEE?!? Bi de övünüyo Türk yapımı diye... [ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 00:26 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Ya orada haklılar. Arabanın adı Hikmet olsa herkes götüyle gülerdi. Bizim millette Etox olunca waoovv oluyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Kaplan olsaydı abi. yazdığın şeyi okurken aklıma geldi direkt. düşünseler daha da iyi bişey bulurlar. Mahmut demeye gerek yok. o diil de geyik olurdu be: Monokok şasiye sahip Mahmut SL 320, 3200 cc V6 motoruyla 250 kilometre elektronik olarak sınırlı son hıza ulaşabiliyor. 100 kilometreye ise 5 saniyenin biraz altında çıkıyor. Mahmut tasarlanırken, mühendisler Mahmut'un yolcularına iç mekan konusunda cömert olacağı şekilde fikirler üretmiş. Deri her tarafı kaplıyor. vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Hakkaten ya.. Bari "Etoks" deselermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 açılmıştı daha önce patide sanırım. güzel araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Selam, Ben sitenin müziğini ve tasarımını yapan kişinin kırbaç ile 'bir daha yapmayacağım' diyene kadar cezalandırılmasını istiyorum :) TVR-eco model olmuş. Tasarım tarzım değil ama bir yerlerden birilerinin başlamış olduğunu görmek güzel. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Sanki araba sitesi değil de flasha yeni başlamış birinin deneme tahtası. Tasarımı yapan şirketin kendi sitesine ve referanslarına bakın bir de of of. Paranıza yazık vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 araba oyuncak gibi duruyo yaw. acaba bu da jet fazıl tarzı bişi olmasın...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 proton 5x5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 http://www.etox.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 şasideki kaplamalar arasındaki bosluklar cok bariz gozkuyo, kaput altından baslayıp farların arkasından kapılara dogru devam eden açıklığa bi bakı yani ve ön farlar hiç olmamıs, 10 yıl oncenin tasarımı bunlar, focus sport hyundai coupe vs. arka tampon aşırı sade ve düz, karakterli bi tipi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 önce düzgün sorunsuz giden bişey yapsınlar da o dediklerin sonra halledilecek işler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 350z ye bakarak yapmışlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 site müziği çok rezalet harbiden yalnız paramecium'un kırbaç fantezisi gözümden kaçmadı değil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Müzik kapanmiyo tanrım delirceeeeeeeeeem , araba güzel olmus ama ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 o deil de friksiyonu nası acaba bunun. aerodinamik hata kaynıyodur allah bilir. çakma difüzör falan böle arka tamponda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 115 beygirlik araba Carousel'in otobüsü gibi anti aerodinamik olsa ne yazar yaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 eheh kasayı kaportacıya yaptırmışlar motora da el attırsalardı bi be :) 115 bg ama arabaya bakıyosun bi TVR bekliyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 olsa binmicekmişiniz gibi nası da eziyosunuz ha ueheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 yok amaç ezmek değil de hakkaten yaptıkları şey "tamamen Türk yapımı araba allah allaah" diye bişey değil. Fiberle daha kaliteli kaporta işi yapan ustalar var ya. Bu heralde fabrikasyon bi araç değil. o öndeki açıklığı falan halletselerdi :P Bi de o kadar gaz pist arabası gibi görünen bişey yapmışlar basit bi modifiye de yapabilirlerdi 30 beygirlik falan... edit:tabii motor hakkında sadece burdan gördüğümü söylüyorum. belli ki kesin bilgi yok ortada. neyse [ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 00:17 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Nası yani sen bana kesin bilgi vermiyor mu diyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Detaylar, özellikle kapı ve kaput birleşim aralıkları zayıf ama helal olsun yapanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Selam, Araç 5-10 milyar aralığında olsa 'tamam, bu fiyata anca bukadar olur' dersin. Sonuçta yapılan çoook büyük bir iş değil; al bir Focus veya Megane, kaporta parçalarını yap fiberden ve bir güzel giydir. İstiyorsan konsolu da fiberden yap, vites kolonuna kadar yap ve hatta deri falan kapla üstünü. Momo direksiyon tak ve 'ben otomobil yaptım' diye ortaya atla. Arayıp soran var mı kaç para istiyorlar? Gidip Ford'dan motor alsalar, bu kaplama işini yapacakları boru şase üstüne uygulasalar, iç tasarımı da ona göre ayarlasalar işte ozaman 'aferin' derim. Atatürk Otosanayi onlardan çok daha zevkli ve becerikli insanlar barındırıyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar