Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yerli araba => Etox

aktiftablet

Öne çıkan mesajlar

Mesaj yazıp mesajın gitmemesinden nefret ediyorum!

Daha önce başka bir forumda görmüştüm.

Tasarımı güzel, gövde panelleri arasındaki boşluklar fazla fakat düşük maliyetle üretilmiş seri üretim olmayan bi araç için başarılı.

Megane II şasi ve motoru kullanıyor diye biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaplan olsaydı abi. yazdığın şeyi okurken aklıma geldi direkt. düşünseler daha da iyi bişey bulurlar. Mahmut demeye gerek yok.

o diil de geyik olurdu be: Monokok şasiye sahip Mahmut SL 320, 3200 cc V6 motoruyla 250 kilometre elektronik olarak sınırlı son hıza ulaşabiliyor. 100 kilometreye ise 5 saniyenin biraz altında çıkıyor.

Mahmut tasarlanırken, mühendisler Mahmut'un yolcularına iç mekan konusunda cömert olacağı şekilde fikirler üretmiş. Deri her tarafı kaplıyor.

vs. vs.
Sosyal ağlarda paylaş

yok amaç ezmek değil de hakkaten yaptıkları şey "tamamen Türk yapımı araba allah allaah" diye bişey değil. Fiberle daha kaliteli kaporta işi yapan ustalar var ya. Bu heralde fabrikasyon bi araç değil. o öndeki açıklığı falan halletselerdi :P Bi de o kadar gaz pist arabası gibi görünen bişey yapmışlar basit bi modifiye de yapabilirlerdi 30 beygirlik falan...

edit:tabii motor hakkında sadece burdan gördüğümü söylüyorum. belli ki kesin bilgi yok ortada. neyse

[ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 00:17 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Araç 5-10 milyar aralığında olsa 'tamam, bu fiyata anca bukadar olur' dersin. Sonuçta yapılan çoook büyük bir iş değil; al bir Focus veya Megane, kaporta parçalarını yap fiberden ve bir güzel giydir. İstiyorsan konsolu da fiberden yap, vites kolonuna kadar yap ve hatta deri falan kapla üstünü. Momo direksiyon tak ve 'ben otomobil yaptım' diye ortaya atla. Arayıp soran var mı kaç para istiyorlar?

Gidip Ford'dan motor alsalar, bu kaplama işini yapacakları boru şase üstüne uygulasalar, iç tasarımı da ona göre ayarlasalar işte ozaman 'aferin' derim. Atatürk Otosanayi onlardan çok daha zevkli ve becerikli insanlar barındırıyor.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...