circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Arkadaslar sımdı ben kablo net kullanıyorum hızım 256 ..Babamlar 1mb hıza gecıp kotalı 6 gb sanırsam adsle gecmek ıstıyorlar..Ben kararsızım..Acaba kota dolar mı falan dıye...Ornegın ultıma falan oynuyorum..Onun harıcınde ınternetım rahat gunun 10 15 saatınde acık..Yanı Kota bana sorun yaratır mı?Bır turlu karar veremedım acıkcası gecsem mı gecmeyıp kabloda mı kalsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 program indir 1 ay boyunca kullan baksın ne kadar dl yaptıgına. 6 yı geciyosa alma adsl. geçmiyosa alabilirsin. ama babanlar neden hızı yukseltmek istiyo bu da var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 açık olması ve uo oynaman etkilemez kotanı. benimki bazen 24 saat açık oluyo :D gerçi açıkken naaptıında önemli :D benimki sadece açık kalıyo dl olayı falan olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ayrıca dl yapmassan aşmassın site gezmek, online oyun ile yarısından biraz fazlası dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ben hiçbir oyun, video vb indirmiyorum arada başlıkta görünce youtube da geziyorum onun dışında net-msn, pc 24 saat açık. 7-8gb oluyor.. [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 22:41 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 youtube'deki videoların bazen 500 mb kota yediği bile oluyor :) Video formatı olayı galiba hehe,yani kotalılar youtube'den uzak dursa iyi olur. Ayrıca nette gezsen,uo oynasan,dl yapsan bile yarısı dolmaz merak etme. Gaza gelip çok şey çekmeyin hızlı diye,buna dikkat edin yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ben de download yapmadan sırf günlük kullanım ile 8gb falan yapıyorum kablonet kotalı 1mbit alıcaktım güzel ping veriyor oyunlarda ama 5gb kotasını geçince yaklaşık 110ytl ekstra para veriyorsun aylık 30ytlnin üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ben 110ytlye kablo 1mbite geçmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ADSL genelde birazcik daha yuksek ping veriyor sagda solda, download da max hiziniza daha uzak oluyor kabloya gore, yani 512k kablonet kullanicisi 60'la download ederken ADSL'ler daha bi 55 gibi ediyor. Kotali 1024 ADSL yerine kabloyu 512'ye yukseltirim ben olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 zaten şuan ben evde 512 kabloyu kullanıyorum. Babam ve kardeşimde 2048'i Adsl'i kullanıyorlar. Bazen arıza falan oluyor ADSL'e takmak zorunda kalıyorum kabloyu,allahım anlıyorum neler çektiğinizi.512 kablo ile 15-25 arası ping alırken 2048 adsl ile 30-50 arası alıyordum.50 ping ne yapar demeyin 40+ pingde hayatta oynayamam :) Yıllardır böyle alıştım... ADSL kullanıcılarına allah sabır versin cidden,dikkatli kullanın arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Kullandığım kotam hala 1.3 GB, aman diyelim. Kotanıza sabit çıkın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 9 gb kotalı 1mb var daha ayın 15i 10 gb oldu. 256 sınırsıza geri döncem mecburen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 telekom un tuzagına dusmeyin. 256k sınırsız kablo su anda en iyi tercih gibi gozukuyo. ya da biraz daha para verebiliyosanız 512k sınırsız. telekomun yuksek hız veriyo ama yanına da kota yerlestiriyo. ne anladık o zaman biz yüksek hızdan? içim rahat download yapamayacaksam ben yarı hızda olsun sınırsız olsun di mi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 toggie +1 üstelik oyunlardada hiç bi farkı yok. 1mb te gün içinde arkadaşımla(kendisi 256 sınırsız) aynı msleri alıyoruz wowda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Tamam tesekkurler ..Karar vermemde yardımcı oldunuz..Yola devam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 wow değil de bf2, second life gibi oyunlar sağlam bandwith istiyor, kotalı bağlantıyı da yer, iyi de ping istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 tmmda kota geçince çok para ödemiosnki adsl de...bende bütün heroes dizileri fln filan war mesela 45 kaıttan fzla ödemedim hiç 1mb adsl kotalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 kablo iyi bir tercih değil özel sektörü kanun dışı yollarla kovduklarından beri kablo sürünüyor ben 5 sene adsl in 2x para ödeyip kabloda kaldım sırf bağlantım temiz diye nezaman bu türksat ın insafına kaldık hadise bozuldu ben günlerce 16k ping gördüm bir allahın kulu sorunumu çözemedi ne teknik servisleri ne bakım ekipleri işe yaramaz zira bakım ekiplerinin sokaktan toplama ali dibo usulü adamlar olduğu bilinen bir gerçek şimdi bende 4gb kotalı adsl var smile dan aldım en azından karşımda muhattap olunabilecek birileri iyi kötü çıkıyor özel sektör için veli nimetsin ama kota hadisesi sınırsıza alışmış adama ızdırap geliyor altın kafes misali .Buarada ben sıfır dl ile 15 günde kotamı dolduruyor msn in bile yediği kotanın hesabını yapar oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 arkadaşım. noktalama. 50 cümle yazmışsın nokta bi tane var, o da yanlış. at koşturur gibi okudum bişey anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 ne güzel hızlı hızlı okumuşsun noktalama dediğin vakit kaybı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 valla ben 4 senedir kabloda hiç problem yaşamadım. turksat ı ben de sevmem ama adsl ile kabloyu karsılastırmak bile sacma geliyo bana. kablonun teknik servisi kötü adsl in çok mu süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 beyler hazır yeri gelmişken.. ben wowa başlamayı düşünüyorum da adsl 256 var. bunu 1024 9 gb kotalıya çıkartmayı düşünüyordum,aşırı fark yoksa (sadece wow için bütün yazı wowla geçirmeyi düşünüyorum) geçirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 bende 256 varken 200 civarında lat alırdım 1024 olunca 400 almaya başladım. Şimdi 512 cable var 600 civarında alıyorum tabii istisna benim ki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 boşuna geçirme 256 ile 1024 arasında ping farkın olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar