Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kablodan Adsl Kotalıya mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar sımdı ben kablo net kullanıyorum hızım 256 ..Babamlar 1mb hıza gecıp kotalı 6 gb sanırsam adsle gecmek ıstıyorlar..Ben kararsızım..Acaba kota dolar mı falan dıye...Ornegın ultıma falan oynuyorum..Onun harıcınde ınternetım rahat gunun 10 15 saatınde acık..Yanı Kota bana sorun yaratır mı?Bır turlu karar veremedım acıkcası gecsem mı gecmeyıp kabloda mı kalsam?
Mesaj tarihi:
program indir 1 ay boyunca kullan baksın ne kadar dl yaptıgına. 6 yı geciyosa alma adsl. geçmiyosa alabilirsin. ama babanlar neden hızı yukseltmek istiyo bu da var tabi.
Mesaj tarihi:
ben hiçbir oyun, video vb indirmiyorum arada başlıkta görünce youtube da geziyorum onun dışında net-msn, pc 24 saat açık. 7-8gb oluyor..

[ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 22:41 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
youtube'deki videoların bazen 500 mb kota yediği bile oluyor :) Video formatı olayı galiba hehe,yani kotalılar youtube'den uzak dursa iyi olur.

Ayrıca nette gezsen,uo oynasan,dl yapsan bile yarısı dolmaz merak etme.

Gaza gelip çok şey çekmeyin hızlı diye,buna dikkat edin yeterli.
Mesaj tarihi:
ben de download yapmadan sırf günlük kullanım ile 8gb falan yapıyorum kablonet kotalı 1mbit alıcaktım güzel ping veriyor oyunlarda ama 5gb kotasını geçince yaklaşık 110ytl ekstra para veriyorsun aylık 30ytlnin üstüne.
Mesaj tarihi:
ADSL genelde birazcik daha yuksek ping veriyor sagda solda, download da max hiziniza daha uzak oluyor kabloya gore, yani 512k kablonet kullanicisi 60'la download ederken ADSL'ler daha bi 55 gibi ediyor.

Kotali 1024 ADSL yerine kabloyu 512'ye yukseltirim ben olsam.
Mesaj tarihi:
zaten şuan ben evde 512 kabloyu kullanıyorum.

Babam ve kardeşimde 2048'i Adsl'i kullanıyorlar.

Bazen arıza falan oluyor ADSL'e takmak zorunda kalıyorum kabloyu,allahım anlıyorum neler çektiğinizi.512 kablo ile 15-25 arası ping alırken 2048 adsl ile 30-50 arası alıyordum.50 ping ne yapar demeyin 40+ pingde hayatta oynayamam :) Yıllardır böyle alıştım...

ADSL kullanıcılarına allah sabır versin cidden,dikkatli kullanın arkadaşlar.
Mesaj tarihi:
telekom un tuzagına dusmeyin. 256k sınırsız kablo su anda en iyi tercih gibi gozukuyo. ya da biraz daha para verebiliyosanız 512k sınırsız.

telekomun yuksek hız veriyo ama yanına da kota yerlestiriyo. ne anladık o zaman biz yüksek hızdan? içim rahat download yapamayacaksam ben yarı hızda olsun sınırsız olsun di mi yani.
Mesaj tarihi:
kablo iyi bir tercih değil özel sektörü kanun dışı yollarla kovduklarından beri kablo sürünüyor ben 5 sene adsl in 2x para ödeyip kabloda kaldım sırf bağlantım temiz diye nezaman bu türksat ın insafına kaldık hadise bozuldu ben günlerce 16k ping gördüm bir allahın kulu sorunumu çözemedi ne teknik servisleri ne bakım ekipleri işe yaramaz zira bakım ekiplerinin sokaktan toplama ali dibo usulü adamlar olduğu bilinen bir gerçek

şimdi bende 4gb kotalı adsl var smile dan aldım en azından karşımda muhattap olunabilecek birileri iyi kötü çıkıyor özel sektör için veli nimetsin ama kota hadisesi sınırsıza alışmış adama ızdırap geliyor altın kafes misali .Buarada ben sıfır dl ile 15 günde kotamı dolduruyor msn in bile yediği kotanın hesabını yapar oluyorsun
Mesaj tarihi:
valla ben 4 senedir kabloda hiç problem yaşamadım. turksat ı ben de sevmem ama adsl ile kabloyu karsılastırmak bile sacma geliyo bana. kablonun teknik servisi kötü adsl in çok mu süper.
Mesaj tarihi:
beyler hazır yeri gelmişken..
ben wowa başlamayı düşünüyorum da adsl 256 var.
bunu 1024 9 gb kotalıya çıkartmayı düşünüyordum,aşırı fark yoksa (sadece wow için bütün yazı wowla geçirmeyi düşünüyorum) geçirmiyim?
  • Yeni Oluştur...