Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 özellikle metüstün karikatür çizmek yerine elinde tabela/pankart tutan şeyler çizmesi hiç hoşuma gitmiyo benim. önceden de küçük kutucuklar içine yazardı o zaman da sevmezdim. altay ökteme oldum olası gıcığım samimiyetsiz buluyorum. var mı sizin de böyle sıkıntılarınız penguenle ilgili? allahtan umut sarıkaya döndü de rahatladım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 leman ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ya bütün iyi çizerler fermuar penguen lombak kemik diye dağıldı, hepsini alıyorum yarısını okumadan atıyorum çok espirisiz adamlar da var. Her mizah dergisi herkezi güldürecek diye bir şey yok, belirli yazarları barındır dergi kendisini seven bir okuyucu kitlesi buluyor. Yazarlar değişince saçmalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 penguen acik ara en iyi karikatur dergisi su an da iyi cizerler daildi dediginizde 2 kayip wardir penguen olarak emrah ablakla cengz ustun gerisi bos isler onun disinda umut sarikaya erdil yasaroglu selcuk erdem ordayken penguen bombosda olsa okurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 penguen 15-20 yaşa hitap ediyor böle hop hop zıp zıp gençliğe. leman 18+ sdds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 leman lombak hiç komik gelmiyor penguen dururken .uzun uzun yazılar karman çorman karikatürler. mesela sandık içi güzel oluyor ne anlatmaya çalıştığını anlıyorsun.gereksiz tarama yok :) yiğit özgür selçuk erdem erdil yaşaroğlu umut sarıkaya vs varken penguen yeter yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 altay öktemin çoğu yazısı gayet güzel oluyor. mizahsa problem mizah öğesi az, düşündürücü kısmı fazla. met-üst de güzel bulduğu lafları karikatüre dökmek yerine kendi halinde veriyor. bence pek bir problem yok ikisi açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 kemik demeyin bana aah ah, sırf yeni yetme doldu kemik rezalet oldu, ilk sayıları, hatta ilk i bıraktım bi 2 seneye kadar olan sayıları mukemmel di kemigin sonra yavas yavas cokuse geçti suanda rezil-i rüsva tabiri caiz ise. demeden geçemicem... FURKAN ÖZÇOBAN SENDEN NEFRET EDIYORUM!!!!!!! hayatımda bukadar kabiliyetsiz bi insan gormedim ya, adamı her okudugumda sinirleniyorum resmen, igrenc ciziyo, iggggrec esprileri var ve neden hala barındırıyolar bu adamı anlamıyorum. arkadasınız olabilir de abi yani ayıp denen bişi var, kadrolaşma cıx cıx her ay lombakı iple cekiyorum, tugce dısında da heryerini okuyorum, allaha sukur simdilik hala iyiler, eskiden cok daha iyiydi tabiki, tubitak+lepistes+cihangirdebiev FTW! penguen zaten güzel, umut ugur ersin cem oky memo yiğit gayet nezih devam ediyolar umut yigit vs vs sevip de ugur gursoy okumamıs varsa aranızda acilen takip etmeye baslayın, çok iyi zamanları suanda, yigit bitiyo, umut ara verdi askerlik yuzunden gene tazelendi allaha sukur, bitmiyo gibi simdilik, ersin de iyi devam ediyo, cem bitiyo gibi, cok cabuk tukendi, baslarda cok iyiydi, oky burak ve ipek hastalık derecesinde takip ediyorum, genel olarak da hala guzel, memo nezih onca yıla ramen, selçuk zaten son demlerinde bence, met-üst e fln dicek lafım yok adamlar 10 yıllarca bu piyasadaydı ztn erdil yasaroglunun esprilerini de hiç tutamadım, okuyorum da okumus olmak icin, basit geliyo bana esprileri. buarada sırf banamı öle geliyo yoksa erdil hayvan cizimlerinde gary larsondanmı etkileniyo acaba ne? gözler fln, gary genelde butun canlıları insan formuna sokuyo olsa da [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 17:56 tarihinde, Sintisyzer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 hiç bi dergi güzel değil artık yaratıcı ola bilirler ama bi espirisi yok ayda bi çıkıyor nerde ise gülceğim bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Ben de nedense tuğçeden nefret ediyorum direk atlıyorum furkanın çizimlerini hatırlıyamadım örnek var mı ya bazı adamlar var sürekli aynı espirileri çiziyor aynı şeyleri yapıyor, niye dergide tutuyorlar anlamıyorum, bir de bişi bulamadıklarında sallıyorlar iki saçma şey, koca sayfa doldurmaya çalışıyorlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Hiçbirinden keyif alamıyorum artık. Hepsini toplasan 1 dergi etmez şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Penguen'i seviyorum çünkü ; Yiğit Özgür karikatürleri beni yerlere düşürüyor. Selçuk Erdem'inkileri kesip duvarıma asıyorum. Umut Sarıkaya zaten Türk insanının düşünüş biçimininin batı etkisinde mizaha dönüşmesini muhteşem bir şekilde anlatıyor. Hem yazıları hem karikatürleri süper. Altay Öktem'i eskiden hiç okumazdım , biraz baktım , gülmesem de her hafta okuyorum ve kitabını alacağım. Alpay Erdem süper zaten. Umut Sarıkaya'ya en benzeyen adam o dergideki. Ersin Karabulut'un lombaktaki çizgiromanlarına da , penguendeki sandık içine de bayılıyorum. Ama ; Serkan Altuniğne başlarda muhetşemdi , artık pek gülemiyorum : ( Emrah Ablak gitti ya ! Erdil Yaşaroğlu'nun esprileri iyice kabak tadı vermeye başladı. Çok cıvık çok çocukça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 said: Hiçbirinden keyif alamıyorum artık. Hepsini toplasan 1 dergi etmez şu an. konu kapanmıştır.. doğru diyorsun valla eski heycanım kalmadı devam eden hikayeler bile yok anca okucak bişey bulamazsam alıyorum sonra yemek altı örtü oluyorlar eskiden zevkle biriktirirdim nerde 99 98 97 yılındaki dergiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 amman bonbon görmesin bu topici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Diğer türev dergileri okuyamıyorum çok sıkıcı komik gelmiyor. Penguende cidden koptuğum oluyor.Genelde karikatürler sadece ufak bi tebessüm yaratır ama umut sarıkaya yiğit özgür de ersin karabulutta koptuğum oluyor. Yinede penguen eskisi gibi değil artık.Eskiden heryerini okurdum şimdi sadece okuyacak yerlerim belli eskiden uzun sürede bitirdiğim dergiyi şimdi otobüs beklerken bitiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 penguen 1 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 penguen'in tek feyki iltem dilek bence. hiç sevemedim ne çizgisini ne esprilerini. onun haricinde okumadığım yeri yok. özellikle hastasıyım sandık içi'nin. lombakta da yeraltı öyküleri, kenan yarar'ın psikozları, çizgi öyküleri mükemmel. ki tuğçe'yi de seviyorum :) kemikle lemanı sevemedim. fermuarı emrah ablak hatrına bir kere aldım hiç sevemedim bıraktım. o değil de ben bugün penguen almayı unuttum iyi hatırlattınız. dört gözle bekliyorum şahsen perşembeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 penguen ve leman istanbulda carsamba cıkıyo, fermuar cuma cıkıyo. fermuar da cok fena degil bence, emrah ablak yani başta serkan altunigne evet hep aynı sacmalıklar, hep delirme uzerine, yigit ozgur malıydı o delilikler de, 2 si bi anda yapınca cok hızlı curudu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bukac4 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 arada penguen alıyom yarısını okuyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Penguen iyidir.. Altay öktem'i ben de sevemedim yani.. hayır çok iyi bir insan.. ama yazılarını sevemedim.. Onun dışında Met üst dersek onun tarzı farklı diye eleştirmicem okuyorum güzel .. bazı sözler gülümsetiyor bile.. Onun dışındakilere hiç lafım yok hepsini seviyorum.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Sırf emrah ablak için fermuar almak yoruyo biraz adamı d: diğerlernin çoğu çok boş çünkü hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 en nson 3 hafta önce penguen aldım o da sıancva giderken yolda tek başıan olduğumdan ondan öncede bi fermuar almıştım otobüs yolculuğu öncesi eskiden her çıktıında koşa koşa alırdım ama aylardır lombak kemik vs aylık mizah dergisi almıyorum anca elime geçtikçe bakıyorum nedir bendeki bu pasifloran etki? sıkıldım mı bu dergilerden ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=182541 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 O senin metüst dediğin adam bu ülkede en anlamlı karikatürlerin sahibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar