ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Öyle mainstream mmorpg iddiasıyla çıkmıyo zaten, yani az sayıda playerla kendi yağında kavrulması mümkün. O yüzden patlamaz bence, her zaman oyunu ayakta tutacak bir oyuncu tabanı mevcut olur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 o 10 bin kişiden biri ben olurum muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 adamlar belli bir kitleye, gerçekçi rakamlarla yolaçıkmışlarsa sorun yok... WOD dan klasik anlamda zatem mmo olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Hangi oyunu kaç kişinin oynadığı bizi neden bu kadar alakadar ediyor, oldum olasım anlamamam. Serverlara bölündüğümüz için hangi oyunu oynarsak oynayalım bir kaç bin kişi ile birlikte oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Çünkü firmalar oyuncu sayısını arttırabilmek için WoW'a benziyorlar. Oyunların ilk halleri ile son halleri arasında ki farka en büyük örnek SWG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 bir de oynayan olmazsa oyunun batması dsfsfd... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 RRa said: Hangi oyunu kaç kişinin oynadığı bizi neden bu kadar alakadar ediyor, oldum olasım anlamamam. Serverlara bölündüğümüz için hangi oyunu oynarsak oynayalım bir kaç bin kişi ile birlikte oynuyoruz. CCP'nin oyunları o açıdan farklı. Serverlara bölmüyor. Eve gibi, WoD da tek bir realm üzerinden oynanacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 DF gibi olmasın sonra? Valla japonlar ve amerikalılar da acayip pc ve net var elimi kaldırana kadar adam etrafımda tur atıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Sanmam. Eve'de bir sorun olmuyor bildiğim kadarıyla. Şahsen oynamıyorum ama, oynayan arkadaşlarım var. Gayet problemsiz oynuyorlar ki çok yakın bir arkadaşım yeni başladı geçen haftalarda, 20-25.000 online gördüğünü söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 normali 30k dır,peaklerde 40+k yı bulur. 300k oyuncusu var işte eve in timezone sıkıntısını oyun mekanikleriyle, gecikme olayını da aynen oyun mekanikleriyle çözüyorlar. Eve öyle milisaniyenin çokta önemli olduğu bi oyun deil, ama wod nası olur bilmem. zaten pvp kısmını çok düşünmemek lazım. ben çok daha az bi kitle bekliorm eve den, kaç kişi wod hayranı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 WoD yerine "vampir" koyarsan potansiyel fanbase açısından WoWun dibini düşürebilir yalnız:P Genele yönelik düşünürsen oyun sisteminden çok konsept daha ön planda Ha, tabi "omgomgomg vampire romance<3<3<3" diye koşanlar 2 gün oynar sonra bu vampirler niye parlamıyo yaaa:'( der bırakır ama uzun vadede düşünüyorsak WoD hayranı olmayanlar da oyunun fanbase i dışında değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Ya CCP doğası gereği zaten popüper bir mmorpg yaratma peşinde değil ki. Zaten adamların açıklamalarına bakarsak, gayet mature oyuncu kitlesine yönelik, şimdiki zamanda geçen bir sandbox olacak. Zaten çok büyük ihtimal yaş sınırı olacakmış oyunda, adamlar diğer mmorpg'lerin oyuncularını target alsa yaş sınırı falan olmazdı zannımca. Unutmamak gerekir ki bu pazarda ki müşterilerin çoğunluğunu da 18 yaşının altındaki gençler oluşturuyor Ha bir de sandbox yani. Sandbox oyunla piyasanın fatihi olacaaz diye tribe girmez sanırım hiç bi yapımcı da. Oynarız işte 150-200k playerla (sandbox'u kötülemek amacıyla söylemiyorm tabi, malum genşler themepark seviyore) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 gençler themepark seviyor da sonra endlevela gelince yapacak birşey bulamayıp oyunu bırakıyorlar. kitlelerin öyle bir oynayış tarzı var kı, anlayabilmek mümkün değil. sanırsın charı kasıp satmaya çalışıyor. pve levelingi endliyor, pvp levelingi endliyor, pvp geari giyip oyunda alabileceği item birtek raid kalınca, sıkılıp bırakıyor. kimisi raid itemlerinide tmmlayıp öyle bırakıyor. eskiden giyinmenin bir amacı vardı. daha iyi adam kesebilmek için filandı. şimdi öldü hep o amaçlar, yeni amacımız kimsede olmayan itemler ilk bizde olsun. WOD ile birlikte bu yanlış edinilmiş amaçların değişebileceğine inanıyorum. Sandbox oyunlar devamlı piyasaya çıkıyor, zilyon tane var ama kendini kanıtlamış firmalar sandbox olayına girmiyorlar. Bir CCP var saolsunlar. WOD güzel oyun olacak, oynayacak olan arkadaslar umarım neden bu kadar oyuncunun biraraya geldiğini anlayabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3xodite Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 DMO patlağindan sonra şu oyunun çıkması için oturup bir saat ağladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 O neydi ki ? DMO ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 devlet malzeme ofisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 bedavamı o kardeş ? aylık ücret istiyo mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Marv said: 3xodite said: DMO patlağindan sonra şu oyunun çıkması için oturup bir saat ağladim O neydi ki ? DMO ? Dark Millenium Online nam-ı diğer Warhammer 40K Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Ha tamam. Patladı mı o da ya, yazık olmuş ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 mmo yapmiyoruz dediler, tipi degisti oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3xodite Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 aquila said: devlet malzeme ofisi. devrildim :) neyse benim hala umudum var dark millenium online'dan darksiders 2 çok satarsa belki bişeyler olur diye gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Böyle bişey vardı noldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 daha çok var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 adamlar çıkarmışlar da kendileri oynuyorlarmış. CCP employees 'losing themselves' in World of Darkness playtests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 /eric cartman mode on *paces back and forth in front of ccp building* /eric cartman mode off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar