bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Az önce başıma bir olay geldi ve herkesten aldığım tepki müthiş sorumsuz olduğumdu.Herkes bana laflar hazırlamış. :/ Nedense bu bende karakter oldu artık.Sorumsuz bir karaktere büründüğümü gördüm. Başıma gelen olaylardan sonra son 4 yıldır dünya skmde değil kıvamında yaşıyorum. Okulda sorumsuzluk çoğu derse geç kalıyorum ödevleri yapmıyorum üşengeçlikten bir sürü iş yapmıyorum. İlişkilerde aynı şekilde ne zaman bi kızla buluşucaksam en az 20dk bekletiyorum. Hayır nereye gidecek bu böyle çözemiyorum.Bu nasıl çözülür onuda bilmiyorum. Sorumsuzluk fena halde oturdu üstüme.Artık sorumsuz bir insan olarak anılıcam. -Sina nasıl bi çocuk -bırak sorumsuz şerefsizin teki ya bu muhabbetlere zemin hazırladığıma eminim az kaldı yani.Çocukkende böyleydim okulda yine birşeyi sallamazdım.Deprem olduğunda bile "lan noolcak" modunda fıldır fıldır dolaşıyordum. İstanbulda gecenin bilmemkaçında tinercilerin bol olduğu yerden eve gidiyorum genellikle 100 kere söylediler geçme ama kısayol diye hep ordan gidiyorum.Bi gün yarıcaklar o olucak sanırım. İşte o zaman sorumluluk sahibi olucağımı düşünüyorum. nolcak benim bu halim pfff :/ var mı benim gibi ? yoktur anasını satııyım neden olsun ki. akşam akşam bak nası oldum klonum olsa dövüşsek ne hoş olur adam ederdim ben onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 işte o tinerciler sana bıçak çektikleri zaman "ulan takıyormuşum dünyayı lan ben" dersin sanırım. ne bileyim öyle gezme yahu. ayıp. dışardaki şarapçı amca olmadığın sürece takarsın hayatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 yannız aynı hiç bi şeyi zklememe olayı bende de var. fakat sorumlu olduğumu sanıyorum, hele kendi seçimim doğrultusundaysa sorumluluğum. mesela bi yere gecikmem kendim de istiyosam gitmeyi, hatta erkenden giderim ki insanları bekletmeyim.ama genel olarak sevmem insanları, bekletmek koyar ama.bekletilmeyi sevmediğimden de olabilir.diğer şeylerde de öyle, eğer bir şey kararlaştırılmışsa ve benimde onayım, görüşüm varsa naapar eder herşeyimi ona göre ayarlarım.. yane bana yapılmasını istemediğim şeyleri başkasına yapmamaya çalışıyorum, sanırım sorumsuz değilim bu sayede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Koy gitsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 carpe diem baby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ardethle tanış. o da sina sen de sina. sana projelerinden bahsetsin. aradaki fark gözünü korkutsun :p ertesi güne stajına falan dört elle sarılırsın. gaza gelirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bence kafana takma bazen böyle olmak en güzelidir ama ölçüsünü bil ve bazı hassas şeylerde yapma bunu sana zarar gelme ihtimali varsa tinerci falan bi de birini kırabileceğin ihtimalin varsa gibi hassas durumlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Ya yok şu an için umrumda değil.Çünkü kıracağım insanlar hayatımda çok fazla kalıcı olan insanlar değil gelip geçici tipler Diğerleri ise zaten beni bildikleri için çocukluk dostlarım oldukları için kırılmazlar. Ben şimdi için korkmuyorum ilerisi için düşünüyorum.Şu anda ufak şeylerle sınanıyorum ama ileride bu üzerime yapışırsa -ki yapıştı sanırım.Çok daha büyük şeyleri kaybedebileceğimi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bazır şeyleride önemsemek lazım memnun değilsen düzeltmek için uğraş yok böle iyim diyorsan şikayet etme fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Karakter esnekliği kaybolduktan sonra ne kadar uğraşabilirsin ki bazı şeyleri düzeltmek için. Çok zor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 zamanla gecer,ciddiyim.olmadı hayat 1 anda yasatır birgün.illaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 valla beni hayat 1 haftada bu hale getirdi. 1 yılda düzeltirmi pek emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 umarım düzelmen için basına kötü bişey gelmesi gerekmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bunu umursuyorsan nası umursamaz oluyorsun ? koy gitsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bunu yeni umursamaya başladım :) ve bu raddeye gelene kadar çok şey kaybettiğimi anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 abi aslında kendin olmak lzm.cidden bende cok sorumsuzum.aynen senin muhabbetler bnm icinde gecerli. mesela dayımlar fln simdi benimle ilgili bi muhabbet acılsın,hemen der yani olivies cok sorumsuz falan diye..bosver gitsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 neysen osun sağlık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 yok ya feci takıldım ben bu olaya şimdi. bişeyleri sorgulama ihtiyacımı vardır nedir ama feci takmış durumdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 gel futbol bölümüne alıyım aklını geçer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 burnun yerde sürtülünce bunları düşünürsün,şu an da sorun yoksa koyver evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar