Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sorumsuzluk ...

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Az önce başıma bir olay geldi ve herkesten aldığım tepki müthiş sorumsuz olduğumdu.Herkes bana laflar hazırlamış. :/
Nedense bu bende karakter oldu artık.Sorumsuz bir karaktere büründüğümü gördüm.

Başıma gelen olaylardan sonra son 4 yıldır dünya skmde değil kıvamında yaşıyorum.
Okulda sorumsuzluk çoğu derse geç kalıyorum ödevleri yapmıyorum üşengeçlikten bir sürü iş yapmıyorum.
İlişkilerde aynı şekilde ne zaman bi kızla buluşucaksam en az 20dk bekletiyorum.
Hayır nereye gidecek bu böyle çözemiyorum.Bu nasıl çözülür onuda bilmiyorum.
Sorumsuzluk fena halde oturdu üstüme.Artık sorumsuz bir insan olarak anılıcam.

-Sina nasıl bi çocuk
-bırak sorumsuz şerefsizin teki ya

bu muhabbetlere zemin hazırladığıma eminim az kaldı yani.Çocukkende böyleydim okulda yine birşeyi sallamazdım.Deprem olduğunda bile "lan noolcak" modunda fıldır fıldır dolaşıyordum.
İstanbulda gecenin bilmemkaçında tinercilerin bol olduğu yerden eve gidiyorum genellikle 100 kere söylediler geçme ama kısayol diye hep ordan gidiyorum.Bi gün yarıcaklar o olucak sanırım.
İşte o zaman sorumluluk sahibi olucağımı düşünüyorum.

nolcak benim bu halim pfff :/

var mı benim gibi ? yoktur anasını satııyım neden olsun ki.

akşam akşam bak nası oldum klonum olsa dövüşsek ne hoş olur adam ederdim ben onu
Sosyal ağlarda paylaş

yannız aynı hiç bi şeyi zklememe olayı bende de var.
fakat sorumlu olduğumu sanıyorum, hele kendi seçimim doğrultusundaysa sorumluluğum.
mesela bi yere gecikmem kendim de istiyosam gitmeyi, hatta erkenden giderim ki insanları bekletmeyim.ama genel olarak sevmem insanları, bekletmek koyar ama.bekletilmeyi sevmediğimden de olabilir.diğer şeylerde de öyle, eğer bir şey kararlaştırılmışsa ve benimde onayım, görüşüm varsa naapar eder herşeyimi ona göre ayarlarım..

yane bana yapılmasını istemediğim şeyleri başkasına yapmamaya çalışıyorum, sanırım sorumsuz değilim bu sayede.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya yok şu an için umrumda değil.Çünkü kıracağım insanlar hayatımda çok fazla kalıcı olan insanlar değil gelip geçici tipler
Diğerleri ise zaten beni bildikleri için çocukluk dostlarım oldukları için kırılmazlar.
Ben şimdi için korkmuyorum ilerisi için düşünüyorum.Şu anda ufak şeylerle sınanıyorum ama ileride bu üzerime yapışırsa -ki yapıştı sanırım.Çok daha büyük şeyleri kaybedebileceğimi hissediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...