Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 dun aksam öle demiyodun ama!!??!!?!?
Bronx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ne kadar çok seda sayan izleyicisi scripter var yahu. bence ortada 75 saat tartışılmaya değer bir konu yok, Loe arkadaşımız belli ki bir çifte standart yapıldığı duygusuna kapılarak 1-2 çift söz söylemek istedi, hafif bir anlaşmazlık oldu, bunun altını eşeleyip, dibinde ne varmış diye aranacak bir hal yok. ben bu alanın moderatörü değilim, ve hayır, yönetici aramıyorum, dolayısıyla kurallara çiğneyen bir konu olduğunu düşünmüyorum, kimseye bir rahatsızlık vermek niyetinde de değiliz, lütfen bu gereksiz tartışmayı uzatmayalım. [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 15:18 tarihinde, Bronx tarafından güncellenmiştir ]
TheSerial Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 "Danışan dağı aşmış, danışmayanın yolu şaşmış " demiş atalarımız.syn bronx galiba bu sözden yola çıkarak paticik gibi türkiyedeki uonun bilgi hazinesine başvurarak bu hazineye danışmak istemiş.bu danışmayı ve bilgi alışverişini anlamayan bünyeler çıkmış bunlara cevap verilmiş bence artık bu ağız dalaşı burada kalmalı ve gereksiz tartışmalara son vermeli.
laiquendo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Güzel bir oluşumu baltalamayın artık arkadaşlar.. Eğer kurallara uymadığını düşünen varsa şikayet etsin. Keyfinizin Kahyası dedilerse o kadar da değil.. (:
Dwinz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 zenginin şeysi, züğürdün çenesini yorarmış oldu. hafif hafif.. bak ucundan yakalıcan bak bak.
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Sitenin açılmasını bekleyen herkese bir F5 tuşu borcunuz var Bronx =)
Bronx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ahahahahahahah :) şu an sitenin loglarına bakarken aynısını düşünüyordum, 5 günde 336 farklı IP'den binlerce kez ziyaret edilmiş site, herkese şimdiden gösterdiği ilgi için çok teşekkür ediyorum. sitenin açılışının aksamasının sebebi ise ufak bir sağlık problemi, iç kulağımda damar tıkanıklığı olabilirmiş, baş dönmesi vs biraz engel oldu bu işe odaklanmama, ama sanırım bu gece veya yarın site aktif olacak, beklettiğimiz için kusura bakmayın.
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Geçmiş olsun, F5ler feda olsun o zaman =)
Bronx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 teşekkür ederim sağolun
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 fav olayini kullanmam normalde sirf corbeau ekli yav. oynar miyim ondan da deil sirf merak.
Borntobewild Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 site açılmadı gitti,heyecan hat safhada :)
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Çok nazık aşık usandırırmış.
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Pardon ya =) O sıra kafam su kesintisindeydi, sen de maşallah fırsat bu fırsat çiz karizmamızı hehe
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Ben onu yazarken yere bile basmıyordum =)
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 geçmiş olsun. site açılmamış. bu arada bir arkadaş farklı bir adrese eski siteyi upload etmiş ve link vermişti oraya olan üyeliğim ve attığım msjlar forumda görünmüyordu. ne oldu acaba merak ettim. ar-ge ye özellikle onlarca msj atmıştım. ayrıca beta1 e de seçilmiştim o yüzdendir kuşkum. neyse en iyisi yeni siteyi beklemek belki herşey normale döner.
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 cumartesi hostta sorun çıkmasa açılıyordu site o akşam aslında.çok uğraştı bronx cumartesi açmak için hatta neredeyse hepsi bitti sadece ufak tefek ayarları yapıyordu o sırada host gitti.bugün yine bu tür bir sorun çıkmazsa ki sanmıyorum bir daha olacağını,bugün açılabilir akşama doğru. edit: eski mesajlar,başlıklar duruyor hepsi merak etme.ayrıyetten beta ya seçilenler yine ilk girip tester olacak kişiler,değişmeyecek onlar. [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 04:32 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ]
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Uo yu bırakmış olan arkadaşlardan birinin yerine beni seçebilirsiniz tabi =P
Bronx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 arkadaşlar site nihayet açıldı, biri daha bizi kışkışlamadan, muhabbetimize orada devam edelim :)
Samanosuke Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 nerden uye olucaz onu daha bulamadım..
Bronx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 çok iyi gizledikte ondan :p menüden "hesap" seceneğine tıklayıp, açılan pencereden "kayıt" a tıklamanız gerekli :) not: javascript desteği aktif olmalıdır.
Öne çıkan mesajlar