Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WB Aranıyor


Bronx

Öne çıkan mesajlar

ne kadar çok seda sayan izleyicisi scripter var yahu.

bence ortada 75 saat tartışılmaya değer bir konu yok, Loe arkadaşımız belli ki bir çifte standart yapıldığı duygusuna kapılarak 1-2 çift söz söylemek istedi, hafif bir anlaşmazlık oldu, bunun altını eşeleyip, dibinde ne varmış diye aranacak bir hal yok.

ben bu alanın moderatörü değilim, ve hayır, yönetici aramıyorum, dolayısıyla kurallara çiğneyen bir konu olduğunu düşünmüyorum, kimseye bir rahatsızlık vermek niyetinde de değiliz, lütfen bu gereksiz tartışmayı uzatmayalım.

[ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 15:18 tarihinde, Bronx tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Danışan dağı aşmış, danışmayanın yolu şaşmış " demiş atalarımız.syn bronx galiba bu sözden yola çıkarak paticik gibi türkiyedeki uonun bilgi hazinesine başvurarak bu hazineye danışmak istemiş.bu danışmayı ve bilgi alışverişini anlamayan bünyeler çıkmış bunlara cevap verilmiş bence artık bu ağız dalaşı burada kalmalı ve gereksiz tartışmalara son vermeli.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ahahahahahahah :)

şu an sitenin loglarına bakarken aynısını düşünüyordum, 5 günde 336 farklı IP'den binlerce kez ziyaret edilmiş site, herkese şimdiden gösterdiği ilgi için çok teşekkür ediyorum.

sitenin açılışının aksamasının sebebi ise ufak bir sağlık problemi, iç kulağımda damar tıkanıklığı olabilirmiş, baş dönmesi vs biraz engel oldu bu işe odaklanmama, ama sanırım bu gece veya yarın site aktif olacak, beklettiğimiz için kusura bakmayın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun. site açılmamış. bu arada bir arkadaş farklı bir adrese eski siteyi upload etmiş ve link vermişti oraya olan üyeliğim ve attığım msjlar forumda görünmüyordu. ne oldu acaba merak ettim. ar-ge ye özellikle onlarca msj atmıştım. ayrıca beta1 e de seçilmiştim o yüzdendir kuşkum.

neyse en iyisi yeni siteyi beklemek belki herşey normale döner.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cumartesi hostta sorun çıkmasa açılıyordu site o akşam aslında.çok uğraştı bronx cumartesi açmak için hatta neredeyse hepsi bitti sadece ufak tefek ayarları yapıyordu o sırada host gitti.bugün yine bu tür bir sorun çıkmazsa ki sanmıyorum bir daha olacağını,bugün açılabilir akşama doğru.

edit: eski mesajlar,başlıklar duruyor hepsi merak etme.ayrıyetten beta ya seçilenler yine ilk girip tester olacak kişiler,değişmeyecek onlar.

[ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 04:32 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...