Prawler Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Merhabalar, Sınav topiğini siz sınavdayken açayım dedim =] Umarım herkesin sınavı iyi geçiyordur. [ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 09:55 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 geberiyolar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Çok eğlenceli . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Hadi hep beraber meditasyon yapıp ÖSS deki patiler için pozitif enerji yolluyalım... Ya da boşverin nası olsa hepsi çuvallıycaktır ahahahahah :P Şaka tabi. Hep destek tam destek Yaşasın patiler kahrolsun ÖSS!!!!1!1111!!!1!11!!!11birbirbirbir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 öss birincisi patiden çıksın. tv de rekam şeyederiz pati tshirt ü giydirip. eline kavye veririz bide. "paticik dershaneleri. oturun chat yapın topic açın oyun oynayın. öss garanti!" diyede slogan koyarız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 sınavdan bir tane ağlayan mı çıkmaz.bo$u bo$una gitmi$im arkada$ın yanında,hevesin kursağımda kaldı.ayrıyetten mat2 de kolaymı$.çok fazla türev,integral varmı$. [ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 12:53 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 hahahaha geçmiş olsun hadi bakalım Sabancı ya girecekler varsa pm atsın (kız olması tercihimizdir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 2. bölüm söylendiği kadar kolay değildi , saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 boyle mat 2 ve boyle fen2ye kafam girsin sevgili patiler , walla kolay yapıcaz dedıler kol gibi soktular. geçen senının 2. bolumu daha kolaydı yhaa =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 inanılmaz bi boşlukta hissediyorum kendimi.. sınav iyi geçti.. gayet güzeldi hatta.. ama işte böyle bi garip oldum.. 2 senedir alışmış bünye ders yapmaya fln.. tuhaf oldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 İlk bölüm kolaydı, mat2 ayarındaydı ama fen2 kol gibi girdi.Organik kimya ve fizikteki bi kaç soru can acıtan cinstendi. Geçmiş olsun herkese... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Birinci bölüm komple yalan abi ama Fen-1i bilmiom tabi =) 2.Bölüm Edb Sos-Müfredatta olmayan hede çıktı aferin onlara.Psikoloji biraz kasıktı[bence] Mat-2-İntegralleri dayamışlar maaşallah bi tanesini yapamadım =P x^2/x+1 lnli bilmemne çıkıodu geosu kolaydı ama 2. bölümün abartmayın.Kalanı da kasmamışlar matris,trigo. falan kolaydı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 1. bölüm kolaydı fen1 için fikrimi söylemekten kaçınıyorum her zamanki gibi :D iyi geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 fizik-2 zordu...saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Cevaplar ne zaman açıklanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 14.30 tvde 16.00 nette açıklanıyo , ozellıkle fiz 2 zordu evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 ayıptır ya o ne biçim alan 2 ydi.Böyle kolay mı olr dalga mı geçiyolar aga bu ne :( yni ztn böyle bir açıklama inanılmaz yanlış bide aksi oluyo delirmek içten değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 gzl geçti kasmadı pek ^^ sonçlarda gzl gelir inş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 genç dimağlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 1 saat uyku ve redbull ile girdim bayağı ayık tutuyor yudumlayınca, 1. bölümü yaptım ben bitek, matematikten 3-4 soru vardır, devamını uğraştım işte, amacım barajı geçip diğer sınavlarıma girmek. Zaten uyuyup girsem ayıp olurdu uykusuz olmam şarttı. Üzerimden yük mük kalkmadı gayet gerginim vallahi, 3 tane daha sınavım var:(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 bende patladı..iğrenç geçti..2.bölüm kol gibiydi..fmyim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Fen 2 zordu ama mat2 çok kolaydı ben bile 19 tane yaptım o derece yani dershanede(fdd) 10 un üzerine hiç çıkamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Aaaaaaaarrrgghhaaaaaaarrrrsrasasda!! Şu an evrenin hakimi benim, Ya bana mı öyle geldi bilmiyorum ama, sanki bütün evren binadan çıkarken bana tezahüret yapıyordu. ''Xunn! Xunn! Xunn! Xunn!''... Güneş başka bir güneş, doğa başka bir doğa. Dilden girdigim için ilk iki bolumu cozup çıktım, ilk bendim çıkan, kalabalık:'' Aaa cabucak bitirdi, dahi herhalde'' bakışı attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Herkese aynı şeyleri mi söylüyorsun lan aahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar