nocom Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 malik diyorum ya işte carew gibi bir adam. kanatlardan içe girebilen, fuleli adımlarla giden fizikli birisi. yani kısacası bi pivot forvetin olacak, bu adamda onu besleyecek tipten. tam bir forvet değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bi serhat vari adamsa,yozgatlı oturur kulubede . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 yozgatlı schalke ile anlaşmış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Yahu ne çok maçını izlemiş de analiz etmiş millet bi anda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 benim tek korkum adam şey,çok isteksiz gibi. gerisini bilmiyorum. izlediğim maçlarda da öle bir görüntüsünü izledim,2-3 maçını gördüm zaten. [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 16:46 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 sadece brezilya maçını izleyerek bunları yazdım. tabi kesin bişi söylemek için erken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 fm diyorsa dogrudur diyerekten fm dede scoutlar isteksiz oldugunu soyluyor; korkak oynadigini soyluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 FM diyosa doğru değil aslında... CM 03-04'ten sonra bitti o efsane. Artık her sene popüleriteye göre deiştiiyorlar listeleri, daha fazla bilinmeyen bırakıyolar falan (örneğin oyuncunun potansyel yeteneğini 200 üstünden 180 yapmıyolar da 170 190 arası değişir yapıyorlar her oyunda farklı çıkıyo falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 colin kazım turkiyeye geldi volkan ballı tarafından karsılandı yarın saglık kontrolunden gecip kendinisi takımımza baglayan sozlesmeyi imzalayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Colin Kazım transferinden sonra Beşiktaşlı yöneticiler hala yönetiyiciyiz diyerek o klubun başında kalabiliyorsa kendilerinde öncelikle Şeref haysiyet ve onurun varlığını daha sonra hangi takımda yöneticilik(!) yaptıklarını sorgulamalılardır. Menajerle görüşmeden futbolcu almaya çalışıyorlar bu kadar salakça bi durum olamaz. Üstelik Gülnaz Arsel gibi sosyetik bir ablamız olan değerli yöneticimiz çıkıp "Yılın Transferini yaptık" deme yüzsüzlüğündede bulunabiliyor.Böyle rezalet olmaz ya. Akçabaat Sebat yönetimi gibi. [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 19:12 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 nocom... şemsiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Hayırlı olsun da... Nasıl bir adamdır bu Colin Kazım? Sırf transferde BJK'nin elinden adam kapmak için mi alınmıştır, yoksa hakikaten de iyi bir oyuncu mudur? Bilmediğimden soruyorum, iğneleme falan değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 genelde vidyoyla yorum yapmam ama bazı hareketler vardır potansıyel var dersiniz ben baya beğendim açıkcası. hava toplarına çok hakim. fiziği çok iyi son vuruşları iyi driplingleri harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 youtubea colin kazım richards diye yazın hakkında compilationlar cıkacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Türk futbolunun Lewis Hamilton'ı.... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 beşiktaşın ihtiyacı yok kazıma. bobo nobre gökhan güleç i.akın burak yılmaz 5 tane genç oyuncu var. ayrıca delgado ve riconun sahada olduğu bazı maçlarda 1 forvetle oynanması gerekecek. çok eksik varken kazımı almak gereksiz olurdu. sadece fenerin güçlenmesi engellenirdi ama böyle ucuz işlere gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 evet nuk +1 İhtiyacı yoktu Beşiktaş'in daha önceki konularda da söyledim,sadece sidik yarışında hamle olarak kullanılacaktı,boşuna alınacaktı. Burada asıl konuşmamız gereken yalama olmuş Beşiktaş yönetimi.Bir gece önce çıkıp "4g4 get1rd1k qaz1m'1" diyorlar ertesi gün Fenerbahçe ile gidip imza atıyor resmen aldıkları adam ! Allahım belamıdır nedir bu Demirören tayfası,Serdar Bilgili'ye zamanında karı kıza kulüpten daha çok önem veriyor dedik,gay dedik onca şeyi yaptık gönderdik,şimdi düştüğümüz hale bak.Beşiktaş Jimlastik Kulubu önce Beşiktaş Futbol Kulubu oldu,şimdi de Beşiktaş Yalama Kulubu'ne döndü. Ya verin şu herifin parasını yollayın yeter,gerekirse 10 sene transfer yapmayın,alt yapıdan beslenin ama yeter. Hayır elimizde zaten güzel kadro var,çokta para harcayarak yapılacak transfere gerek yok,korkum bu mal gaza gelip bu kadroyu da bozacak o zaman iyice bitecek kulüp... Neyse blackchaos seni bekliyoruz :) Sen gelene kadar kulüp sahipsiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 said: Stifler üye § 14 Haziran 2007, Perşembe - 19:11 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- nocom... şemsiye? saol sende kalsın, senin ona ihtiyacın var daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 harbi var ihtiyac biraz saolasın ıslanma ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 said: Üstelik Gülnaz Arsel gibi sosyetik bir ablamız olan değerli yöneticimiz çıkıp "Yılın Transferini yaptık" deme yüzsüzlüğündede bulunabiliyor.Böyle rezalet olmaz ya. Akçabaat Sebat yönetimi gibi. kendi ağzından mı duydun yoksa kartalhabersallamasıkmaaklımanegelirseyazma.com dan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 "Biz İngiltere'de iken babası otel odamıza kadar geldi. Kendisiyle görüştük. Pazartesi günü de son teklifimizi vermiştik. Ancak daha sonra Fenerbahçe fiyat arttırımına gitmiş. Biz de yaptığımız araştırmalar sonucu bu futbolcunun önümüzdeki sene İngiltere'ye geri dönebileceğini daha fazla ücret vermemizin doğru olmayacağını düşündük. Fenerbahçe'nin elimizden futbolcuyu alması gibi bir dumu sözkonusu değil. Biz transferden vazgeçmiştik" diye konuştu. tirililibimbambom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 hahahah transferden vazgeçmişler yazık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 sey olmus bu aciklama, "kovulmadan istifami verdim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 celal kolot filan geri donuyorlarmis turkiyeye, transfer bulamamislar suan icin. oyle yaziodu bugun milliyette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 gorende dunya stari sanacak kazim richards kim? daha ne udugu belirsiz yeni yetme bi topcu ne kadar basarili olucagida belli degil daha fazla arttirmanin anlami yok semihin yedegi olarak oturur yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar