nocom Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 yılışık yılışık konusan kendinle karıştırma beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 kavgada soylenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 fistan seninle muhattap olmıyacagımı ve seninde benımle muhattap olmıyacagını yazmana ragmen, son 1 haftadır uğraşmaya çalışıyorsun benimle. ben o zamanda yazdım, şimdide yazıyorum. seni sallayan yok. yazdıklarında umrumda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 benim o zaman yazdıklarım hala geçerli :D [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 02:34 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 AMAGAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 said: nocom üye [şikayet et] § 18 Haziran 2007, Pazartesi - 02:18 [ özel msj ] yılışık yılışık konusan kendinle karıştırma beni.ahahah ya sen ve black 2nizde ne diyim size saçma sapan konuşuyorsun nocom sen hala anlamıyorsun sen fistanı değil fistan ve bi sürü pati seni sallamıyor emin ol sen zannediyor musun ki insanlar senin postalrını okuyorlar sen öle zannetmeye devam et ama eğer fb ye ve insanlarla dalga geçmeye devam edersen karşılığını alacaksın ben seni uyarayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 kisisel tartismalari birakin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Lucifel yavrukuşum sen hastamısın ? Oks de bitti ne bu gerginlik anlamıyorum ki.Ben orda gençlerle anlaştı demişim bana laf sokmuşsun. Kaşıntın mı var? Ayrıca niye aynı mesajı 2 kere atıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 black sifonu çek gitsin ne muhattap oluosun ki ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Yorumlarınız ve fikriniz ne olursa olsun konularda 2 li atışmalar ve laf dalaşına girmeyiniz. Bu konuda uyarı almış arkadaşlar ayrıca dikkat etmeliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Yörünge dısı olan arkadaşlar bir süre hatalarını düşünsünler. Cezaları kaldırıldıgında umarım aynı durum tekrarlanmaz. (benzer yanlıslardan surekli uyarı alan arkadaşlar için de geçerli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar