Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nick Carle Fenerbahçede...

Stifler

Öne çıkan mesajlar

Valla ismini duymadım, videolarını izledim şurada. Tekniği iyi, refleksleri iyi, ama son vuruşlarda ve şutlarda zayıf gibi gözüküyor...

Gerçi Tuncaydan daha çok 1e1 kaçıran oyuncu olamaz da :)

Dendiği gibi eğer haber doğrusya GS'den beklediğimiz transferleri FB yapıyo artık :) Gerçi yok ya GS Lincoln'ü Romendahl'ı getirsin yeter o bana :)

Edit:
Yahu adam nedir ne değildir biraz araştırdım da, acaip Sergenvari bi adam galiba :) Yetenekli ama rahat kasmayan sorunlu felan...

[ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 15:44 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Nick Carle Haberleri Yalanlandı

Kulübümüz bugün medyada yayınlanan Avustralya`nın Newcastle Jets takımında forma giyen Nick Carle`nin Fenerbahçe`ye transfer haberlerini yalanladı. İşte Kulübümüzden yapılan açıklama:

"Bazı haber ajansları ve internet siteleri kulübümüzün Avustralya`nın Newcastle Jets takımından Nick Carle adlı oyuncuyu transfer ettiğimizi ve hatta bu oyuncunun İstanbul`a gelip sağlık kontrolünden geçtiğini iddia etmektedir. Söz konusu oyuncu ile hiçbir ilişkimiz yoktur. Transfer haberi kesinlikle doğru değildir.

Spor kamuoyuna duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü"
Sosyal ağlarda paylaş

FB FIFA'yı yalanlamış :)

Hata yapıyorlar artık ama. Hani transferin tam bitmeden duyrulmasını istememen normal

Ama her transferi yalanlayıp yalanlayıp (en güncel 2 örnek Colin Kazım ve Roberto Carlos) sonra gerçekleştirirsen bir yerden sonra medyadaki imajını ağırlığını yitirirsin.

"Olm FB yine yalanlamış"
"Bırakh ya ne bulsalar yalanlıyolar Carlosu da yalanlamışlardı"

ya döner olay, kulübün saygınlığına dürüstlüğüne zarar verirsin
Sosyal ağlarda paylaş

Gülnaz Arselden Açıklama
14.06.2007 12:31

İletişim'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz ve Basın Sözcümüz Sayın Gülnaz Arsel, bir internet sitesinde ismi kullanılarak yapılan asılsız transfer haberleri ile ilgili şu açıklamayı yaptı:
"Bir internet sitesi, kendilerine hiçbir açıklama yapmadığım halde ismimi kullanarak asılsız transfer haberlerine yer vermektedir. Kasıtlı olarak yapıldığına inandığım bu haberlere Camiamız'ın itibar etmemesini rica eder, sonuçlanan transfer görüşmelerimizin öncelikle resmi internet sitemizden duyurulacağını bildiririm.

Saygılarımla,"

Gülnaz Arsel

http://bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=10258

[ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 17:53 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 17:55 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ama rewendor aziz yıldırım neden yalandıkları hakkında basın toplantısında çok güzel bir konuşma yaptı.

Sonra dedim ki bir Yıldırım Demirören'e bak birde yıllardır laf ettiğimiz Aziz Yıldırım'a bak.Aziz Yıldırım herşeyden çok takımını gerçekten düşünen bir adam,kişilik olarak hiçbir zaman sevmeyeceğim belki ama Fenerbahçe'ye yaptıkları benim için o adama pozitif bakmama yetiyor.

Bundan sonra yalanlama durumları yanı süpriz olsun veya takımın morali bozulmasın diye olmaz.Yalanlamışlarsa yalan olmuştur,getiririz derlerse getirirler eminim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...