Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DPSADIN


Astral

Öne çıkan mesajlar

Paladinin dpsinin sınırlarını merak ediyorum, bir enchant shaman gibi dps yapabilir mi? raidde ilk sıralara oturabilir mi.. evetse full retributionla mı?
ve ne tür itemlarla ?

misal gladiators vindication giyinse ya da aegis edinse neler yapar?

ben dps oynamak istiyorum paladinimi sorma nedenim bu ve yeni 70 oldum.

karazhana retr spec ile gireceğim gear up olunca olduğum halde boktan bir dps yapmak istemiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce
ben bakıyorum raidde vuruyolar vuruyolar aggro alıyolar, sorna shield acıyolar bi daha vurmaya tırsıyolar cd ları yoksa.

yok yanı bende dps 'im bide utanmadan arada heroic atıyorum neden ben almıyorumda palaidn alıyo aggro...


righteous fury açık giriyorlardır combata offtanklık yaparım hesabı ret palada olsa %60 threat arttırıyor bir de burst dpsle başlıyordur (seal of command judgement, crusader strike neyn) ondan ilk başta senden fazla agro üretiyordur felan. fury açıkken iyi critlersen paso green pala olsanda epic prot warriorın elinden agro alabiliyorsun:D aynı boku ben de yedim bir kaç kez oradan biliyorum yoksa palanın kitabını bildiğimden değil :D


iyi dps yapıyorum diyen arkadaşlar armorylerinizi pasteler misiniz? spec ve gear görmek istiyorum.

[ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 04:53 tarihinde, Astral tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir de öğrenmek istediğim bir kaç şey var
judgement critlerin spell crit şansına dayalı değil mi?
crusader strike da melee crit? ve üzerindeki her + magical spells ya da holy spells dmg veren item hem crusader ı hem de judgement damagelarını etkiliyor? doğru mu anlamışım?

ayriyetten blood elf paladaseal of blooddan nasıl bir fayda sağlanabilir ki? çok saçma görünüyor seal of commandin yanında. elindeki weapona bağlı olarak tricky bir yönümü var?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Çok güsel DPS de birinci listeye oturuyorum... Gear çok öenmli ama. Hem stam hem str gitmeli. Cirt yüzdesini %15de tutsam yetiyor...

Zaten healımda bana yeter... Retri holy paladan mis gibi dps olur...


Bir SS görsek, şööle düzgün bir raid ile (mesela SSC) çekilen?

Retardinlerden DPS olmaz, efektif değiller çünkü, 2, 3 dakika bütün skilleri harcıyorlar, burst damage veriyorlar, sonra aggro alıp DS atıyorlar, gerisi? Koca bir yalan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bencede adam gibi bir guildin raid inde pally ler dps te ilk 5 e giriyorsa lock ve mageler arkadaşların dediği gibi bıraksın oyunu.. hatta hunter ve roggy leri bile geçiyorsa gg diyorum ben aslında hayatımda yaptığım raidlerde dps pally görmedim görsemde eminim ki ilk 5 e imkansız girmesi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Retardin"

ona retridin diyoruz, retardin kendine bile heal atmayanlara deniyor pvp'de filan..

sorun şu ki insanlar dmgmeter'de paladinin kendi dmg'sine bakıyorlar sadece, raidin geri kalanına sağladığı dmg bonus ve utilityleri (judgement refreshleyip casterlara ve hunterlara tonlarca mana kazandırıp onların dps'ini de potansiyel olarak yükselttiği söylenebilir) düşünülürse 25'lik bir raidde bulunmaması için bir neden yok. morogrim'de bütün süre boyunca 800dps üzerine çıktığını bildiren paladinler var stormherald ve t4 & marshal's ile. geri kalan faydalarını katarsan bu adam ilave bir rogue'dan daha çok işe yarıyor denebilir bile.

tbc'de healer olmuştum tekrar ama retri'ye bir dönüş düşünüyorum yakında, healer paladinin ciddi bir olayı kalmadı maalesef pvp olsun pve olsun. keyifli de denemez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...