Dynun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 eskiden ne güzel refreshera basıp hemen arkadaşa veriyoduk itemi bi posta da o basardı. kaldırdılar sonra :'(
skyly Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 oyunda doomla riki aynı takımda olunca mutlaka takımdan biri yapardı refresh
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 o deilde 2 aghanim yapınca 2. sinde zeusun dmg artıyo mu ultisinin?
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 said: eskiden ne güzel refreshera basıp hemen arkadaşa veriyoduk itemi bi posta da o basardı.Ahah çok iyiymiş bilmiyordum bunu :D Son seviye dagon ile yapacaksın ne iyi olur
khala Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 said: tamam bonec'in cozumu bulundu. lion, bir dps herosu, necroconomicon ve iyice ucuzlayan wardlar. ustune tek gezmemek. çok yetersizsin kanka.lion yerine rhasta alsan daha rahat kesersin.
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 1 refresheri iki kişi şöyle kullanıyorduk zamanında, Adamların topluca olduu yere zeus + slayer gidilir, slayer aoe 2 laguna, sonra zeusa verir refresheri, zeus 2 ulti. 4 kişi gg.
December_Flower Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 yazan oldu mu bilmiyorum ama en basit çözümlerden biri de terrorblade almak olabilir(bkb faktörü var tabi...)
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 hepiniz noobsznu ben cok kolay kesiyorum cekiyorum çeşmeye hemen ölüyo.
Dela Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 ayranin yok icmeye, ne gidersin cesmeye?
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Tutunamayanlardan ve kaybedenlerden bu hero , sevmiyorum karşısında oynamayı , kambur zaten .
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 invis hero işte.. tam fırlama. elini verirsin, kolu kaptırırsın. o cinsten. kastımı ağlatıyor. oyunu bıraktırır. liselim. ama bir oyunda riki ile silence koyup, ordan çıkana kadar kestiğimi de hatırlıyorum. demek ki neymiş. hp'i az. kaçak oynuyor, güvenilmez.
cado Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 kimya hocamıza benziyor bakışları kamburlugu felan onun gibi saglam cakıyor hemde
Syn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Satanic+mkb kasacak sende o arada ooh ne güzel kassın kocum die bakacan.Bone dediin ortada kasamaz sagda/solda kascak karsisina bi aoe herosu getircen[lina,panda-panda kastırır aslında ranged sonucta bone-,crystal ma. falan] o bone lvl 9 olarak oyunu sürdürür 2:17 oyunu bitirir.Abartmaın boneu
Rush Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Bounty Hunter ve Slardar der geçerim. [ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 23:32 tarihinde, Rush tarafından güncellenmiştir ]
Rush Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Bu arada çok saçma topic o itemleri hangi heroya kassan ağlatır satanic mkb buriza cikmak kolaymi bone ortada kasarsa bi mkb cikar oyun sonuna ancak cok abartmisinz sizin oyunda karsidaki adami ezip kasmistir. Pich hero tamam kabul ama hp az savunma yok al gemi aglatirsin yani hiç büyütülcek bi hero değil kastimi her hero aglatir.
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Cons imzani alabilir miyim, ama harbi forum imzani istiyorum, aglatti beni gulmekten bu arada Dela sokma bu kadar teknikalite bu ise, her hero kasarsa iyi olur, bone cok kolay oldugu icin prolar onla alip oyunda iyi skor yapmayi yediremiyolar :)
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 çok severim.ghost rider daki iskelete benziyo.altına b ide motor vericen oh.karşıdaykende kendimdeykende her türlü severim kesmeye kıyamam =P.darkterror onu motor eden herolardandır.oyunun tadını kaçıran tek hero rikimaru ve huskar dır.biri base e gitmez ayı gibi kasar biri vur kaç tam bir ibne.oyunun en kolay kasan herosu huskardır.str rangedir.heal büyüsü vardır.daha ne olması gerekir?allah belasını.o hero silinmeli çok saçma.veya agi olmalı.ne bu be.bone fletcher <3 huskar X [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 11:48 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
delihan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 bi gondar bütün invislere yeter .takar kemerine bone un kafasını. asıl şereffiz gondardır bence track ve gg
Bleda Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 doom + aghnaim = oyunun herhangi bir safhasında (eger 2 tarask 1 satan kasmadıysa) tek doomluk işi var. (bknz: ibne herolara kapak olmak) [ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 00:33 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ]
Arma Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Tırsaacağım bişey varsa. O da kasmış mortreddir. Bkb si de varsa anırtabilir. Can touch this?
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 said: iyi abarttın bravo ne abarttı adam doğru diyo.ben hayatımda doomla bone fletcher a 2 attığımı bilmiyorum.sallıyorum doom debelensin dursun.aganhimle hele.yaklaşık 2k vuruyosun üstünede lvl death atsan doom un.rahat yatıyo [ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 15:12 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Ne yani 2 tarrasque li bi bone u (yapmak sacmalık tabi) aghanimli doom tek ultide yatiriyor oylemi ?
Öne çıkan mesajlar