Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Clinkz the Bone Fletcher'a karsi nefretimiz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
eskiden ne güzel refreshera basıp hemen arkadaşa veriyoduk itemi bi posta da o basardı.
Ahah çok iyiymiş bilmiyordum bunu :D Son seviye dagon ile yapacaksın ne iyi olur
Mesaj tarihi:
said:
tamam bonec'in cozumu bulundu. lion, bir dps herosu, necroconomicon ve iyice ucuzlayan wardlar. ustune tek gezmemek.

çok yetersizsin kanka.lion yerine rhasta alsan daha rahat kesersin.
Mesaj tarihi:
invis hero işte.. tam fırlama. elini verirsin, kolu kaptırırsın. o cinsten. kastımı ağlatıyor. oyunu bıraktırır. liselim.

ama bir oyunda riki ile silence koyup, ordan çıkana kadar kestiğimi de hatırlıyorum. demek ki neymiş. hp'i az. kaçak oynuyor, güvenilmez.
Mesaj tarihi:
Satanic+mkb kasacak sende o arada ooh ne güzel kassın kocum die bakacan.Bone dediin ortada kasamaz sagda/solda kascak karsisina bi aoe herosu getircen[lina,panda-panda kastırır aslında ranged sonucta bone-,crystal ma. falan] o bone lvl 9 olarak oyunu sürdürür 2:17 oyunu bitirir.Abartmaın boneu
Mesaj tarihi:
Bu arada çok saçma topic o itemleri hangi heroya kassan ağlatır satanic mkb buriza cikmak kolaymi bone ortada kasarsa bi mkb cikar oyun sonuna ancak cok abartmisinz sizin oyunda karsidaki adami ezip kasmistir. Pich hero tamam kabul ama hp az savunma yok al gemi aglatirsin yani hiç büyütülcek bi hero değil kastimi her hero aglatir.
Mesaj tarihi:
Cons imzani alabilir miyim,

ama harbi forum imzani istiyorum, aglatti beni gulmekten

bu arada Dela sokma bu kadar teknikalite bu ise, her hero kasarsa iyi olur, bone cok kolay oldugu icin prolar onla alip oyunda iyi skor yapmayi yediremiyolar :)
Mesaj tarihi:
çok severim.ghost rider daki iskelete benziyo.altına b ide motor vericen oh.karşıdaykende kendimdeykende her türlü severim kesmeye kıyamam =P.darkterror onu motor eden herolardandır.oyunun tadını kaçıran tek hero rikimaru ve huskar dır.biri base e gitmez ayı gibi kasar biri vur kaç tam bir ibne.oyunun en kolay kasan herosu huskardır.str rangedir.heal büyüsü vardır.daha ne olması gerekir?allah belasını.o hero silinmeli çok saçma.veya agi olmalı.ne bu be.bone fletcher <3 huskar X

[ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 11:48 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
doom + aghnaim = oyunun herhangi bir safhasında (eger 2 tarask 1 satan kasmadıysa) tek doomluk işi var.

(bknz: ibne herolara kapak olmak)

[ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 00:33 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
iyi abarttın bravo

ne abarttı adam doğru diyo.ben hayatımda doomla bone fletcher a 2 attığımı bilmiyorum.sallıyorum doom debelensin dursun.aganhimle hele.yaklaşık 2k vuruyosun üstünede lvl death atsan doom un.rahat yatıyo

[ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 15:12 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...