Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows xp 64 bit

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

ben bugün beşiktaşa windows xp 64 bit almaya gittim benim xp 32 bit'ti sanırım.
windows göçtü bugün dedim bari madem göçtü 64 bit alim falan.
gittim sinanpaşaya
dedim windows 64 bit xp cd si var mı sizde diye.
adam dedi windows xpler artık 32 bit 64 bit ayrı deil ikiside aynı falan dedi kafam karıştı.
bu cd konusunda pek bilgim yok acıkcası keklenmek istemıyorum.
nedir ne deildir hani alırım da bendeki cd de 32 64 falan farketmeyen cd dir o zmn haybeye almış olurum diyorum.
bide extradan vista da alıcam dip not olsun bu belki kurarım diye :)
Sosyal ağlarda paylaş

adam seni ayakta şaapmaya kalkmış :D
hiç aynı olur mu yaw 32 bit le 64 bit.. biri 32 bit platformda ayzılmıştır, diğeri 64 bit platformda.. ben bi ara kullandım. driver sorunu çok fazla yaşamasam da istediğim her programı kullanamıyordum. o yüzden geri 32 bite geçtim..
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
yok öyle bişey xp için. linux için ya da vista için geçerli olabilir ama. hafıza limitleri ile ilgili. 32bitlik bir makina 2 üzeri 32 tane adress tutabilirken diğeri 2 üzeri 64 tane tutar. Buda kullanabileceği ram miktarını 4 gb'den çok gb'a çıkartır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GERGE, 13 Haziran 2007, Çarşamba - 19:11 tarihinde demis ki:

xp için yok - vista gibi temelden 64bit yazılmış yazılımlar daha yüksek bir performans verir. ayrıca 32 bit sadece 4 GB ram kullanabiliyor, çok az: kaliteli bir piyano vts'si ramde 2gb yer kaplar.

para bol?
o kadar ram parasını kim veriyor?
ayrıca ben oyunlarda bile o kadar çıktığını görmedim

[ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 19:28 tarihinde, SadGamer tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

sallamış adam microsoft un sitesinden ücretsiz indirebiliniyordu halen oluyormu bilemem ama indiremessen veya bulamassan söyle sana ödemeli kargo ile yollarım ingilizceymiş bendeki ama :) sen özel at işte lazım olursa =) birde o tür adamlardan almayın program falan filan ben sana bulmaya çalışırım o adamların uzantıları terör örgütü pkkya kadar gidiyor bildiğiniz gibi. Peki hepsimi aynı ?Evet %90 mali desteği bu adamlar sayesinde yapıyorlar birde bu yönünden bakın derim

[ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 20:06 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

windows xp X64 bit kullanıyorum yaklaşık 2 senedir.

Derdimle yaşamaya alıştım.
Tamam performansı 32 bit den daha yüksek , oyunlar 32 bit yazılmasına rağmen arka plan işlerindeki farklılıktan dolayı daha hızlı tepki veriyor onuda anladık ...

web cam alacam 1 ay araştırma yaparım , 64 bit driverları varmı diye. Girilmedik site bırakmam, çoğu site de zaten yazmaz , win xp driverları der, 32 bit 64 bit ayırmazlar , alırsın yükleme ekranında bu driverları beğenmedim git 64 bit getir der burun kıvırır ,elinde patlar alet

ses kartı alacağım , önceden zemin araştırması yaparım , sora bakar bakar delir olurum , vista için 64 bit vardır, ama xp nin 64 biti için yoktur .

monitor alıırm monitorun driverı çıkmaz , mail yazarım üreticilerle kavga ederim ...

şu sıralar yarış oyunları için direksiyon alayım diyorum , bi 2 ay da onun için araştırma yaparım (onuda bulursun 64 bit driver lı olan bir direksiyon , bu sefer oyun motoru bunu algılamaz direksiyon takılıyken oyun çalışmaz ...)

değdimi ?
değdi !
bu performansa bu fiyat , yataş ta !!
aaAAA !!
Sosyal ağlarda paylaş

XP 64'de oyun oynayıp bir sorun yaşayan var mı aranızda? 32 bit XP'te 2 gb bellek gördüğü için makina, 64 bit e geçmeyi düşünüyorum. Bütün sürücülerin 64 bit versiyonu var. 4 gb dan fazla belleğim olacak haftaya, 2 gb lık limitte sıkışıp kalmak istemiyorum.

[ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 11:04 tarihinde, Mino tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca 64 bit uygulamalar biraz daha hızlı çalışıyor ama önemli olan bellek görmesi. Benim için de bu hayati. 32 bit uyumluluğu oyunlarda nasıl denemiş olan var mı.

Bu arada cubase 64 bit'te çalışıyorsa çok süper olur. Ses kartını aldım mı vienna bile çalışır :D

[ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 11:35 tarihinde, Mino tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...