wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 resmi varsa çekip koysana bir kabaran yeri. egzama olma ihtimali yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Büyük ihtimalle allerjin vardır kardeş. Sıcak yaz aylarında fazla protein tükettiğim veya katkı maddesi bol olan abur cuburları götürdüğüm zaman özellikle eklem bölgelerimde sinek ısırığı gibi kabartılar oluyor. Çok pis kaşınıyorlar ve geçmek bilmiyorlar. Dirsekler, dizler, boyun, kalça kemiği çevresi... Buralar reaksiyon için hassas bölgeler. Allerjim yok, testlerde çıkmadı diye düşünme, çünkü testlere göre benim de allerjim yok. Ama var işte. Allerji testleri her zaman kesin sonuç vermiyor, doktoruna sorabilirsin. Panik olma, haydin kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 abi egzama kabarıp yok olup vücudun başka bir bölgesinde çıkıyo mu :D belli bir süre buz tutup kaşımayınca da kayboluyolar. edit: o zaman hayırlı olsun acukalı layse alerjim var :) normalin dışında tek yediğim şey o çünkü nası desem, böyle sinek ısırığı şeklinde ama beyaz bir kabartı şeklinde oluyor, kaşıdıkça büyüyor kaşımayı bırakıp buz koyunca 10dk ya kayboluyor ve başka bi yerimde çıkıyor [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 23:40 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 acuka : ceviz domates kırmızı biber ve acılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 tamam da bunların hiçbirine alerjim yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Egzama benim köpekte çıkmıştı , fena bir şey . Bir de babaannemde çıkmıştı ama konuşmak istemiyorum bu konu hakkında . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 sol dizime odaklandı hepsi birden yine :/ edit: galiba sol dizimden 2. dizkapağı çıkıyor omg @wizardofoz: egzama dedin resimlere baktım iğrendim onlar ne ya ;( benimkiler öyle değil daha yüzeysel ve beyazımsı bi acaip ehua neyse yarın görücez [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 03:23 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Kaan yatırıyordun beni abi, ciğerlerim sağlam değil lan =) AHAHAHAHEAEÖAHÖHÖHÖHÖ oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 said: Egzama benim köpekte çıkmıştı , fena bir şey . Bir de babaannemde çıkmıştı ama konuşmak istemiyorum bu konu hakkında . sdfsafafsdf eahehhaeheaheahae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Bide bazı alerjiler sonradan çıkabiliyor Geçen seneki oda arkadaşımız löpür löpür çilek tüketirken birden çileğe karşı alerjisi başlamıştı şişmişti hertarafı 18 sene sonra çıkmıştı alerjisi Belki seninki de öyle bişeydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bir aksilik yüzünden doktora gidemedim bugün :/ hala çıkıyorlar. şeklini anlatmak için bir şey buldum sonunda! hani deri yanınca su toplanır ya, aynen öyle bir şey. belki direk su toplanıyordur ama beyaz, ayrıca su toplanması bir şekilde patlamadan-patlatılmadan geçmez diye biliyorum. ghost_boo'nun dediği gibi yıkanınca 1-2 saat rahat ediyorum :) ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 acile fln git abi, sakat bişi olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar