Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 insureda sınır guzelmiş bak en azında o o olsun, +15 katanasını ınsurelıyan gelir mesela ıron setle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 said: xaty, 15 Haziran 2007, Cuma - 13:06 tarihinde demis ki: Prof. Staff? Staff yeterli olacaktır bence. Zaten istenilenlerin çoğu için ekstra bir şey yapmaya gerek yok. RunUO 1.0.0 olduğu gibi kurulsun yeter :) ha tamam o zaman ben cok ayarsız gelıyo sanıyorum. @cüce: iron setmi? abi seni kötü bi süpriz bekliyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Bi ara OSI'de oynuyodum, hesabı kapattırana kadar bi tane bile metal set giymiş adam görmedim. Anlamadım olayı tabi, neden böyle? Hani mana gelişini kısıtlaması yüzünden millet mana regen veren bulmadan studded bile giymeye çekiniyodu da bunla bi bağlantısı olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 voys o zaman adam pvp ye 1 ayda çıkardığı itemle gitmesin ? loot kesinlikle olsun. en en en en en azından craft edilebilir itemler insure olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 dexi düşürmüyor meditasyonu etkilemiyor. deri bulmak daha kolay stat olarak metallerden farkı yok fazlası var. tailor char şart. heleki barbed runic kit bulursan eyvah diyorum. ama bizim serverda böle olmasın metallerde iş yapsın pls [ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 13:46 tarihinde, cenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 leather setler spell channel. yani leather varken büyü yapabılıyorsun. ama studded, plate falan şeyler giyersen mage ile büyü yapamıyorsun. fakat props olarak ''spell channel'' lı itemlar düşüyor. onları kullanabılıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Diğer başlığa yazdım, buraya da yazayım. Bir artifact item bu, normale göre ekstra özellikleri var elbet ama en azından itemlar neye benziyor bir fikir vermesi açısından iyidir.http://uo.stratics.com/content/aos/combatchanges.shtml?nocookies=1 Savaş sistemi ve abilitlyer içinhttp://uo.stratics.com/content/aos/magicitems.shtml?nocookies=1 Eşya sistemi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 e nie oynıcaz o zaman gio? dediğime geliyoruz max skill 70.0 olsun donla pvp yapalım. a yok siz donu da lootlamak ıstersınız şey yapalım resurrection robe la pvp yapalım. onu lootlarsınız. craft edilebilen itemlar önemli zaten. yaratıkdan ıtem çıkartmak zor. çıkartsanda enchance edip guclendırıyorsun. iyi bir item'ın içinde mutlaka bi craft eli vardır. bi de sanırım anlamıosunuz siz, ölünce loot yok dıye bişey yok. ölünce yine 100 item lootluyorsunuz. sadece adamın ustundekılerı ve elindekini değil potionlar, bandajlar, gibi basit eşyalar ve mesela champion bastınız ps yi lootluyorsun, dungeon bastın guzel item çıkarmış adam unutmuş insure u kesiosun lootluyorsun. hatta ve hatta genelde oynadııgm her serverda başıma gelmiştir. insure kazara kaldırılıyor kişi tarafından ve ölünce bütün eşyaları gidiyor. sonuçta insure otomatik herşeyini koruyan bişey değil. elle bu olsun bu olsun die seçmen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 said: voys o zaman adam pvp ye 1 ayda çıkardığı itemle gitmesin ? turşusunu mu kurcak o item'ın? -- deriler mana regen.i engellemiyorlar, stud. ve plate türü zırhlar mana artışını engellediği için tercih edilmiyor. Ama mage armor olduklarında engellemiyorlar mana artışını. silah ve kalkanlarda da "spell channeling" olmadığı sürece elinizde onlarla büyü yapamazsınız (magery büyüsü, diğerleri yapılıyor). büyü yapmaya çalıştığında elinden düşerler (çantana düşer :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 iyi itemleri düşününce plate vs nin bir avantajı kalmıyor. yani warriorlar neden plate giysin ki? zaten leather set ile tamamlayabiliyorlar resistlerini. bs diye bi olay yok gibi bir şey zaten. anca silah enhance etsin. biraz rötüş lazım gibi bunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 iyide sailor runic çıkartınca 3. kademe runiclerin üstü %15-20 ss li + 3 propslu daha kılıçlar çıkartılıyor ki %35 dmg inc cabası. sonracığıma bs crafter charlarda şeye de yarıyor skill kombinasyonlarına. carpentry tinker bs charla anvil,forge,pentagram ve unuttum şimdide süper şeyler yapılıodu. direk para edıo bunlar. ama şöyle bi dengesizlik var bi playerın 8/2 lik giysilerini bs ler yapıyor. onu da tailorlara kıyasla zor çıkan runiclerle yapıyorlar. şöyle bişey yapılabilir, bs ler yarım saatte bi bod alabılsın. tailorların daha uzun surede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 bs setleri giyilmemesinin en büyük nedeni, tailorların sadece set yapmaya uzmanlaşmış olması. bs ler silah yapıyor, tailorlar set. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 tamam işte sadece kılıç çıkarıyosun sorun da o zaten. önceki patiuo da 5-6 karakterli mining filom vardı geceleri easyuo açıyordum, ondan iyi bilirim miningi :p adam diablodaki barbar tadında takılmak istese bile plate giymesinin bir avantajı yok. default resistleri biraz daha arttırılabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 + lı silahlar valorite setlerle filan oynasak keşke zaten bizbizeyiz niye karmaşıklaştıralım kastıralım ki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 YOBAZ OLMAYIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 tamam şunu oynayalım peki said: runic çıkartınca 3. kademe runiclerin üstü %15-20 ss li + 3 propslu daha kılıçlar çıkartılıyor ki %35 dmg inc cabası ???????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 hepiniz öğreneceksiniz çekirge! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Yalnız bu "karmaşıklaştıralım" göreceli benim içinde sizin istekleriniz karmaşa? Zaten karar verilmiş runuo (kurulmuştur heralde) Artifactte yok neredeyse max skill konuşacak. Sphereciler biraz props bilgisi ve gameplay kasacak o kadar ;P Yada ortası yapılabiliyorsa öyle olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 hahaha okuyunca fark ettim yalnız :D hakkatten dalga geçer gibi olmuş o yazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 diğer topikte voysun yaptıgı öneriyi taşıyorum buraya: aa evet burdan yola çıkarak şöyle bi öneride bulunabilirim. artifact olsun, minor artifact olsun, bs lerin runic kitleri kolay çıksın işte bod time azaltılır. ama bs lerce yapılmış her silah ve az önce saydıgım bütün artifactler cursed olsun. loot isteyenler lootlayabılır, bs iş yapar, artifact istemiyoruz bizde zaten kolay kolay kullanamaz herkes voysa +1 güzel bi çözüm olabilir gibi. runic hammer runic kitler falan normalde çok daha kolay elde edilsin ama cursed olsun yapılanlar. herkes mutlu olur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 runic kit değil :D armor insure. silahlar daha az props istiyor. aynı çıkma şansı var. armor insure olmalı silah olmamalı. kalkan, kılıç gibi şeyler insure edilemezse mageler ve warriorlar dezavantaj yaşar. aslında yazınca fark ettımde çok kolay olmazsa runic olayı yine sorun yaşanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 bs'lere kıyak yapılsın.Genelde en çok armor'a para gidiyor çünkü öldürmekten çok ölmemek ön planda.Armor kısmında da herkes leather'a kaçıyor bilimum avantajlarından dolayı.BS'lere de kalkan ve silah kalıyor.Eh böyle olunca da pek bir olayı kalmıyor bs'lerin.Bu yüzden en azıdan bod timeları düşürülürse BSlerin daha adil olur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 serverda bodcu sistemi olmayacak ki hangi runiclerden bahsediyorsunuz siz :) tek bir bs ile ilede heralde bronze runic bile ki ondanda bi si cikmasi dusuk itimal max 3 prop vs 1 ayini alir her gun 6 saatte bir duzenli 1 bod alsa hehe. ayni sey tailor icinde gecerli, ha bodcu sistemi olursa bilemem tabi. insure olmuyorsun diyorsunuzda, bende tekrar soyliyeyim runuo da insure olmamasi cidden eziyet, heyecan diyorsunuzda sunu soyliyim. 40 cold resistinize mage adam mind blastla rekor dmg lar vurdugunda oha demicekmisiniz xD jewellarinizda 15 er hitchance ile oynadiginizi dusunsek bile parry mage e sorun olduunu dusunursek bıde ınsure olmazsa o jewellar gittiginde nasi vurucaksiniz veya mage oynadiginizi dusunelim fc1 fcr2 yuzuk bilezik ki mecburidir bunlar, her seferinde bulmak zorundasiniz, serverda bu kadar fazla 2ye1 jewel duseceginide sanmıyorum. sphere olsa, tamam. studded set silah kalkan veya mage robe işte. ama sphereda sadece ARMOR FACTOR var, burada 5 tane resist var. insuresuz crafted setlerle her turlu 2 veya 3 resistiniz dusuk olacaktir, corp porda 40 dmg yediginizde veya %80 poison dmg drop bir silahtan her swıngte 20 uzerınde dmg yedıgınızde dedıgımı daha ıyı anlıyacaksınız :) ha uzerinede chivalry alip cons arma ile vurdugunda 30 dmg a kadar cıkar bu olay fena olur yani. necro arherlari saymiyorum bile, pastym armor ignore ın sar ın bal nox sayiyimmi daha, iyi bi setsiz sifir sansiniz var. [ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 15:52 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 iyi de silahlar en pahalı craft ürünleri kanımca :) ayrıca kalkanların da çok önemli rolü var. armorlar sadece destek amaçlı ve hiç bir şekilde silah ve kalkanın verdiklerini veremiyor. +istek: *Insurance sistemi olduğu gibi kalsın. *Artifactler Cursed olsun. *Bod Rewards Cursed olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar