mokoko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 war biri wermiş galiba onceki sayfalara bak bi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 forgiver said: golun youtube linki yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 yutubda kaldırılıyor eklendikten sonra telif hakları sebebiyle. ben de arayıp habertürkte bulmuştum 1 hafta sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 derby 0-1 middlesbrough ilk yarı sonucu gol yine tuncay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 DoruK said: yutubda kaldırılıyor eklendikten sonra telif hakları sebebiyle. ben de arayıp habertürkte bulmuştum 1 hafta sonra.. maclardan sonra ntvspor.net'de tüm premier league macları özeti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 tuncay gene atmış golünü nasıl güzelmi attı acaba demekki anca acıldı umarım gelecek haftalardada gollerinin devamını getirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 ben görmedim ama fox spikeri jeneriklik diyor, maç sonunda gösterirler tekrarını onu bekliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 ortaya yarı vole gelişine güzel vurdu baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 gostermediler:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 ulan maç sonrası gösteriyor golleri yayıncı bizimkiler hemen habere baglandı off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 haftaya da atsin tuncay ben gene gormesemde olur^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 soldan gelen ortaya gelişine sol ayağıyla güzelcene attı.çok güzel bi goldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Millet ntvspor.net'ten izleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 ıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 tuncaydan beklemezdim böyle bi gol şahsen :D çok güzel atmış tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 oha helal lan toon joy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 premier lig de 3 maçta üst üste gol atmak kolay iş değil ,helal olsun tuncaya formunu buldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 ingilterede derby i yenemeyeni sınır dışı ediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 konu zaten middlesbrough değil luinir. tuncay şanlı. midd ne yapıyor kimi yeniyor hakikaten hiç umurumda değil zira orta sıraların kötü bir takımı middlesbrough. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 orta sıra mı? düşmemeye oynuyor yahu 14. falan olsalar dua edecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 sezon sonunda orta sıralarda olacaklar sonuç olarak ben ondan bahsediyordum. middlesbrough düşmez bu ligden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 btiek golleri deil oyunuda guzel. son donemde milli takima aldiklarinda cok elestirmistim...demek bi bildikleri varmis olay sadece adapte olamamasiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 milli takıma alındıgında formda değildi ki, simdi alınsa kimse itiraz edemez zaten. onemli olan formda oldugu zaman milli takımda olması. mesela su anda milli takımın macı olsa ve tuncay'ı 11 e almasan garip kacar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 hayir eger sorun adaptasyonsa milli takima gelince oyle bi sorunu olmamasi lazim...sadece kendi takimina ozgu bisey yani. o yuzden almislardir muhtemelen milli tkaimada diye dusundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 ama işte o donemde milli takımda da birkaç maca cıktı ve hepsinde kotu oynadı. adaptasyon forumunu da etkileyebilir. belki simdi de milli takıma gelse yine kotu oynar ama en azından kimse tuncay'ın formsız oldugunu bahane edemez, tercihin yanlıs oldugunu soyleyemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar