Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GELDİM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
saol nefr.
diğer konudada yazdım. şu anda başka mesaj atabilecek nickim yok .çünkü olan nickimin şifresini unuttuğum için mecburen bu isimle döndüm. bu zorlukları yaşayacamı bildiğim için o nickimin şifresi için adminlerle konuştum ama olmadı.
Mesaj tarihi:
ben anlamadım, bu senin zaten normalde olan bir accountunun üzerine açtığın bir fake değil mi? d: ben de zaten üyeliğin kapalı olduğu bir dönemde buraya dönmeden, aktif bir kullanıcının fakei olduğunu düşündüm çok da yanılmamışım d:

fake: aslen kullanılan hesap yerine, anlık hevesler ve oyunlar için açılan ikinci bir (üçüncü, dördünce vb) hesap.

anlatabildim mi d:

bu hesabının fake olmadığını idda ediyorsan terim kargaşası yaşıyoruz d:

[ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 00:02 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
tabiki yanılmazsın çünkü ben bu nickle 2003 başında sadece 1-2 ay yazdım. yaşananlardan sonra bu isimle devam edemezdim. daha öncede 1 nickim vardı birine attığım espirili bi özel mesajı yanlış anladı ve şikayet etti siteden kovuldum sonra başka isimlerle sitedeki yoluma devam ettim

[ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 00:18 tarihinde, nukbasliklikiz tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 00:18 tarihinde, nukbasliklikiz tarafından güncellenmiştir ]
  • 2 hafta sonra ...

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...