Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GELDİM

nukbasliklikiz

Öne çıkan mesajlar

ben anlamadım, bu senin zaten normalde olan bir accountunun üzerine açtığın bir fake değil mi? d: ben de zaten üyeliğin kapalı olduğu bir dönemde buraya dönmeden, aktif bir kullanıcının fakei olduğunu düşündüm çok da yanılmamışım d:

fake: aslen kullanılan hesap yerine, anlık hevesler ve oyunlar için açılan ikinci bir (üçüncü, dördünce vb) hesap.

anlatabildim mi d:

bu hesabının fake olmadığını idda ediyorsan terim kargaşası yaşıyoruz d:

[ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 00:02 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

tabiki yanılmazsın çünkü ben bu nickle 2003 başında sadece 1-2 ay yazdım. yaşananlardan sonra bu isimle devam edemezdim. daha öncede 1 nickim vardı birine attığım espirili bi özel mesajı yanlış anladı ve şikayet etti siteden kovuldum sonra başka isimlerle sitedeki yoluma devam ettim

[ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 00:18 tarihinde, nukbasliklikiz tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 00:18 tarihinde, nukbasliklikiz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...