nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 siteye hayırlı olsun Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 nick değiş öyle gel :PP şaka şaka hoşgeldinm ^^ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 hoşgeldin "demokrat goril"im. Bu sefer sadece normal okur olarak dönmüşsündür inşallah. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 tüh efsane topic database den gitmiş :( http://forum.paticik.com/view.php?id=26453 hadi yine iyisin o kadar silin o gorili dedin sildiler :)) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 OH BEKLE BERABER GELELİM Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 edep yahu. hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 hmm kimin feyki acep Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ne fakei yav, üyelik açılmıyor ki, orjinali bu hoşgeldin, bak senin özlü sözlerini imza yaptık kullanıyoruz, unutulmadın yani hala buralarda =] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 saol nefr. diğer konudada yazdım. şu anda başka mesaj atabilecek nickim yok .çünkü olan nickimin şifresini unuttuğum için mecburen bu isimle döndüm. bu zorlukları yaşayacamı bildiğim için o nickimin şifresi için adminlerle konuştum ama olmadı. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ben anlamadım, bu senin zaten normalde olan bir accountunun üzerine açtığın bir fake değil mi? d: ben de zaten üyeliğin kapalı olduğu bir dönemde buraya dönmeden, aktif bir kullanıcının fakei olduğunu düşündüm çok da yanılmamışım d: fake: aslen kullanılan hesap yerine, anlık hevesler ve oyunlar için açılan ikinci bir (üçüncü, dördünce vb) hesap. anlatabildim mi d: bu hesabının fake olmadığını idda ediyorsan terim kargaşası yaşıyoruz d: [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 00:02 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 tabiki yanılmazsın çünkü ben bu nickle 2003 başında sadece 1-2 ay yazdım. yaşananlardan sonra bu isimle devam edemezdim. daha öncede 1 nickim vardı birine attığım espirili bi özel mesajı yanlış anladı ve şikayet etti siteden kovuldum sonra başka isimlerle sitedeki yoluma devam ettim [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 00:18 tarihinde, nukbasliklikiz tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 00:18 tarihinde, nukbasliklikiz tarafından güncellenmiştir ] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 haha şaka bu galiba biri beni inandırsın :) hoşgeldin gerçeksen. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 hoşgelmişssen Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 silin o "üye"yi!!! eheh takılıyoruz hoşgeldin geri:) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 ahahah bu resme hastayım ya Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 auhah resım super Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 bu da siteye ilk geldigim an duygulandim http://forum.paticik.com/konu.php?id=26373&syf=1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Niye bidaha geldin ki? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 yine gelmiş Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 uğraşmayın nukbaşlıklıkız la :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 kendine mi ayarlıcan lucifel noldu:P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 yok be abi ne alakası var ya :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 tercihlerini mi değiştirdin lucifel ayar peşinde koşuyorum :p Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 olm tercihlerimi değiştirsem sana gelirdim merak etme o zaman sende mecburen değiştirirdin tercihloerini :)ayar to ayar ulen :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.