Phyx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 aos ama 3d desteklemez büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 3d,2d nin alakası yok ki, istediğin client ile girebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Nasıl yani? bi oyuncu 2D ile girip diğeri 3D ile girebiliyor mu? Ne güzel lan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 evet abi yıllardır böyle bu oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Yıllardır kanımı emdi bu oyun kanımııı. Çoluğum çocuğum olursa UO'ya savaş açtırıcam. Nefret ediyorum artık bu oyundan. Eski tadı kalmadı hiç. Ah ulan ah. Eskiden böylemiydi. Hep elma bahçesiydi. Eskiler, yeniler, yeni yetmeler filan demezdik. Aaah ah. Dimi azizim, ne güzeldi o günler. Eee... Ne zaman başlıyoruz oynamaya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 server runuo 1.0 mı olacak yoksa 2.0 mı ? edit: 1.0 mıs aldım cevabımı paylaşayım dedim [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 18:00 tarihinde, Osso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 korkuyorum. cd elimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 beyler bucs a gelin çok yalnız kaldık. Gate in orayı tutmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 said: Osso, 13 Haziran 2007, Çarşamba - 17:55 tarihinde demis ki: server runuo 1.0 mı olacak yoksa 2.0 mı ? edit: 1.0 mıs aldım cevabımı paylaşayım dedim [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 18:00 tarihinde, Osso tarafından güncellenmiştir ] süper olur bence se, ml 2.0 la gelmisti yanılmıyosam. tam istedigim gibi muhtemelen aos. [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 19:49 tarihinde, SadGamer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Bi de hadi servere gelin oynucaz başlığı olsun :D . Paticik radyosunu dinleyebilmemiz için link stonelar olsun ne güzel olur. Tunca da radyodan UO müzikleri çalar biz oynarken vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 gM BeY maRE'mi çALdıLAR!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Bu runuoda öldürünce loot yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 insurelenmişse itemler lootlayamazsın,ama loot var yine de :) insure yapılmamış,unutulmuş şeyleri lootlarsın hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 bide milyonlarca pot lootlarsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 yeni yeni şeyler =( ultima tr de ki versiyonu oynayalım ne eksik ne fazla.Champion falanda olmasın ne onlar. birbirimizi doğruyalım shame e gidelim yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ilshear olsun ya blood'da kasmaya alıştım ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Ya o diil de, kendi cesedine çift tıklayınca tamamen lootlama olayına hayranım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 hazine sistemi olsun plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Bana Runuo öğretebilecek yardımsever bir pati aranıyor. msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 pvp harici seve seve :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 birisi cidden bi server açsa bize bişiler öğretse.. en azından skilleri verip pvp falan öğreniriz bişiler yaparız hangi yaratıktan neler çıktığını champion kesmeyi falan öğreniriz? var mı yapıcak delikanluuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 UOGateway projesinin ölmesiyle connectuo isimli yeni bir proje çıktı www.connectuo.com Buradaki dosyayı indirip yükleyin daha sonra "xanius uo" isimli serverı bulup girin. Türklerin de olduğu bir pvp serverı. Az çok deneyim yapabilmeniz mümkünümsü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 UOGateway'e ne oldu ki ? Bayağıdır takip etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ben gatewayi kullanıorum gayet güsel çalışıyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Hmmm gene gelmiş geri :D Bi ara kapalıydı ordan öldü filan sandım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar