Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Test

nedanko

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yıllardır kanımı emdi bu oyun kanımııı. Çoluğum çocuğum olursa UO'ya savaş açtırıcam. Nefret ediyorum artık bu oyundan. Eski tadı kalmadı hiç. Ah ulan ah. Eskiden böylemiydi. Hep elma bahçesiydi. Eskiler, yeniler, yeni yetmeler filan demezdik. Aaah ah. Dimi azizim, ne güzeldi o günler.

Eee... Ne zaman başlıyoruz oynamaya =)
Mesaj tarihi:
server runuo 1.0 mı olacak yoksa 2.0 mı ?

edit: 1.0 mıs aldım cevabımı paylaşayım dedim

[ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 18:00 tarihinde, Osso tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
Osso, 13 Haziran 2007, Çarşamba - 17:55 tarihinde demis ki:

server runuo 1.0 mı olacak yoksa 2.0 mı ?

edit: 1.0 mıs aldım cevabımı paylaşayım dedim

[ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 18:00 tarihinde, Osso tarafından güncellenmiştir ]

süper olur bence se, ml 2.0 la gelmisti yanılmıyosam. tam istedigim gibi muhtemelen aos.

[ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 19:49 tarihinde, SadGamer tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
birisi cidden bi server açsa bize bişiler öğretse..
en azından skilleri verip pvp falan öğreniriz bişiler yaparız hangi yaratıktan neler çıktığını champion kesmeyi falan öğreniriz?

var mı yapıcak delikanluuuu
Mesaj tarihi:
UOGateway projesinin ölmesiyle connectuo isimli yeni bir proje çıktı www.connectuo.com
Buradaki dosyayı indirip yükleyin daha sonra "xanius uo" isimli serverı bulup girin. Türklerin de olduğu bir pvp serverı. Az çok deneyim yapabilmeniz mümkünümsü :D
  • Yeni Oluştur...