Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En sonunda - UFO:Aftermath Sharereactor de cikti...


Vampire

Öne çıkan mesajlar

Yok daha indirmeye baslamadim su an diablo 2 yi indiriyorum nostalji olsun diye sabah indirmeye basladim hepsi bitti su an expansionin sonlarindayim, bitince ufo yu indirmeye basliycam, bu arada sen ne kullaniyosun overnet mi e-donkey mi?[hline]Dont make me more aggressive than devil...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Overnet eniyisi ama türkiye icin degil ne yazikki, ben yurtdisinda yasiyorum cok yüksek hizlarla cekiyorum ama türkiyeden baglananlarda sorun cikarabiliyor.Zaten edonkey nin ana sayfasinda bile overnet tavsiye ediliyor[hline]Dont make me more aggressive than devil...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ayıptır söylemesi mldonkey'im ile 8.4 k ile geliyor şu anda.. Daha da hızlanır gecenin ilerleyen vakitlerinde..

Yanlız screenshotlara baktım da bir kaç farklı siteden.. Neden böyle atmosferi güzel oyunları illa 3D yapacağız gibi bir olay var anlamış değilim.. Tamam belki oyuncuya daha farklı açılardan bakma olanağı sunuyorsun, programcı belirli bir noktadan sonra daha rahat ve daha fazla geliştirebiliyor oyunu, ama atmosfer gidiyor..

UFO Serisi, X-Com dan sonra benim için son bulmuştu.. X-Com'dan sonraki ( en son şu simulasyon gibi şeyi saymıyorum bile ) oyunlar bence gayet kötüydü, dediğim atmosfer olayını kesinlikle yakalayamamışlardı.. Umarım bunda böyle bir şey yapmazlar -ki screenshotlardan aynı hataya düşeceklermiş gibime geliyor..

Umarım atmosferi bozmazlar.. İndirip deneyelim, görelim, karamsar olmayalım.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
www.ekohost.net
]www.ekohost.net
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

warcraft 3 ilk başta rpg tarzı bir oyun olarak tasarlanmıştı.
Herolara yönelik bir oyun olcaktı.
Ondan sonra rts'ye çevirdikleri için bu kadar kötü oldu
Tamam Warcraft 3'ü çok beğendim de, strateji olarak bence uygun değil.

Ama 3D denildiğinde Niye Warcraft 3'ün örnek gösterildiğini anlamıyorum.

3D dendiğinde daha başarılı oyunlara bakın. Myth ve Dark Omen mesela bir örnek. Warcraft 3le sınırlı kalmıyalım..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!!
(İmzamı iyi oku, çok şey var)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...