Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demokrasinin yıldızları(ymış)

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

said:
Bursa'da her tarafta gördüm bu afişlerden.

Türkiye gönüllü teşekküller vakfı tarafından konulmuş ve resimde 3 tane politikacının resimleri var.

Adnan Menders
Turgut Özal
Recep Tayyip Erdoğan

Teşekkül kelimesinin anlamını bilmiyorudum baktım oluşum demekmiş.
Demekli bu insanlar gönüllü bir oluşum ve bu politikacıları yüceltiyorlar.

Tam anlayamadım, Türkiye'nin Amerika'ya bağımlı olması mı, yolsuzluğun artması mı yada Atatürk ilkelerinin göz göre göre yokedilmesi mi ? Hangisi bir insanı yıldız yapan hareket?

Türkiye'de bir kesim var. Adnan Menderes, Turgut Özal ve Recep Tayyip Erdoğan'ı baş tacı eden kişiler.

Tam olarak milli görüşçüler diyemiyeceğim. Çünkü necmettin erbakan'ın adını anmıyorlar.

Adnan Menderes'i tanımıyorum ama Turgut Özal ve Tayyip'in zamanlarına yetiştim.
Vakit, Yeni Şafak gibi gazeteler, bu kişileri dinci olduğu için övüyor.
Hürriyet, Sabah gibi gazeteler ise bu kişileri iş adamlarına hayırlı işler yaptığı için.

Demek ki ABD'ye bağımlı ve dini istismar eden kişiler diyebiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

RTE cumhurbaskanı olmama kararı aldıgı zaman
"Basbakanımız hizmet aşkınıza teşekkür ederiz " çınar mahallesi yazılı bir bez bizim sokagın basında ..
alla alal
dedim noluo ben cınar mahallesininin 10 yılı aşkındır sakiniyim .. ben boyle bir aptallık yapmadım ..
muhtara gittim bu ne diye muhtar diyor benim haberim
ee senin haberin yok dedim bu nasıl burda ..
ne bilim ben diyor . .
hani diğer afişleri gorup guluyordum ama beni bile dahil edip yazmaları öle bişey cok komik olmustu ..
şimdi de demokrasi yıldızları cıktı basımıza ..
Cok sıkıldım artık ben bu adamdan .. milleti aptal yerine koymasından daha da sıkıldım bir de bunu destekliyenleri gordukce cıldırıyorum .. sonra AKP ye oy veren gerzektir desem baska insanların dusuncelerine saygısızılık yapmıs olucam ..
demiyorum o yuzden
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...