Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

X-Men Origins:Wolverine

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

20 günü kaldı. ayrıca oyunun çıkmasınada az var. görüntüleri gördüm oyunun eşşekler gibi. ayrıca oyunun senaryosunun yüzde 50'sinin filmle beraber gitmesi güzel haber oldu. güzel bir senaryo var yani oyundada.

edit: rated M olmasıda ne demek artık dalakları falan sallandırırız milletin.

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
BiTcH_oFBaT said:
yapıcakları en son şey çizgiromana sadık kalmak. x-menlerden tecrübe ettik bunuda.

bu arada fragmandaki şarkı sunshine'ın ost sinde vardı. surface of the sun diye.

bu arada gambiti gördüm. aman tanrım sonunda. fenada olmamış ama işallah filmde de adam gibidir.
,

sadık kalmak nie kötü onu anlamadım...
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
eregorn2 said:
BiTcH_oFBaT said:
yapıcakları en son şey çizgiromana sadık kalmak. x-menlerden tecrübe ettik bunuda.

bu arada fragmandaki şarkı sunshine'ın ost sinde vardı. surface of the sun diye.

bu arada gambiti gördüm. aman tanrım sonunda. fenada olmamış ama işallah filmde de adam gibidir.
,

sadık kalmak nie kötü onu anlamadım...

ben sadık kalmasından yanayım ama sadık filan değiller. yani filmler çok farklı diyarlarda. sadece senasyo üzerinden yazılan hikayeler. tatmin olmuyor çizgiroman takipçileri. bende olmuyorum haliyle. hele ilk filmden sonra.

2. fena değildi ama 3 garip yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Yine bombok bir film gelicek.

Tamam farkındayım, hayatında hiç X-Men izlememiş, okumamış, görmemiş etmemiş insanlar X-Men 1-2-3 filmlerine bayıldı, hastası oldu, hasılat rekorları kırdı vs vs cart curt.

Ama X-Men'le hiç bir alakası olmayan filmler serisi sadece midemi bulandırdı. Spider-Man'in bile eleştirilcek birçok noktası vardı belki ama en azından çizgi romanlara X-Men'den daha sadık kalmıştı.

X-Men'in mis gibi kostümleri vardır. Ama Matrix tribi çekmek için siyah siyah saçma sapan kostümlerle dolaştılar etrafta.

Filmlerde o kadar çok hata vardı ki. Örneğin Sabretooth'un veya Lady Deathstrike'ın Wolverine'le tek bir dialogu olmamıştır, kaldı ki bunlar Wolverine'in Arch Enemy'leridir.

Juggernaut mutant oldu, Rogue'un uçma gibi güçleri konmadı, Colossus ve Jubilee arkaplanda kaldı, takımın ilk elemanlarından Beast en son dahil edildi. Archangel, Bishop, Cable, Gambit, Psylocke, Emma Frost o kadar ısrara rağmen umursanmadı. X-Men'in en önemli düşmanlarından Apocalypse ve Sentinel'ler filmde yer almadı. Öyle ikinci sınıf aksiyon filmi gibi birşey çıktı ortaya...

Şimdi hatalarını telafi etmeye çalışıyorlar. Tek bir filme Sabretooth vs Wolverine, Bishop, Blob, Emma Frost, Gambit gibi birçok şeyi doldurmaya çalışıyorlar.
Ne kadar kolpa olcağı daha baştan belli. Emma Frost, Bishop ve Gambit ne alaka be. Wolverine bu adamları X-Men'e katıldıktan çok sonra görmüştü. Wolverine'in tarihi anlatan bir filmde bunların işi ne...

Gene X-Men'le alakası olmayan bir film görüceğiz.

X-Men 1-2-3'de "lise bad boy'u Wolverine" imajı çok tuttu diye çeviriyorlardır eminim bu filmi...
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:
20 günü kaldı. ayrıca oyunun çıkmasınada az var. görüntüleri gördüm oyunun eşşekler gibi. ayrıca oyunun senaryosunun yüzde 50'sinin filmle beraber gitmesi güzel haber oldu. güzel bir senaryo var yani oyundada.

edit: rated M olmasıda ne demek artık dalakları falan sallandırırız milletin.

http://www.gamespot.com/pc/action/wolverine/index.html

oyunu nasıl olcak merak ediyorum.

http://www.gamespot.com/pc/action/x2wolverinesrevenge/index.html
şöyle bir oyun vardı, ilginçti. gameplay'i iyi değildi belki ama wolverine'in özellikleri güzeldi.
hele en sevdiğim olayı, Wolverine'i, filme göre çok daha Wolverine'imsi yapmışlardı.

Sanki yeni oyunda Hugh Jackman'e benzetmişler. Onu sevmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...