Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 20 günü kaldı. ayrıca oyunun çıkmasınada az var. görüntüleri gördüm oyunun eşşekler gibi. ayrıca oyunun senaryosunun yüzde 50'sinin filmle beraber gitmesi güzel haber oldu. güzel bir senaryo var yani oyundada. edit: rated M olmasıda ne demek artık dalakları falan sallandırırız milletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Suark said: gambiiiitTTTTTTTT gaaaammmmbiiiiitttttt AAAAAAAAAAAAA SONUNDA LAN daha çok Remy Lebeau halini görcez sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Wolwerine'in çocukluğunu adam gibi anlatabailirlerse gg. dedesini,babasını,deli annesini ve intahar edişini. kız arkadaşıyla kanadaya kaçışını sonra fast forward delirip askeri üstten kaçıp ormanda yaşamasını fln. çizgo romana sağdık kalsalar keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 yapıcakları en son şey çizgiromana sadık kalmak. x-menlerden tecrübe ettik bunuda. bu arada fragmandaki şarkı sunshine'ın ost sinde vardı. surface of the sun diye. bu arada gambiti gördüm. aman tanrım sonunda. fenada olmamış ama işallah filmde de adam gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 gambiti süper yapmışlar be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 BiTcH_oFBaT said: yapıcakları en son şey çizgiromana sadık kalmak. x-menlerden tecrübe ettik bunuda. bu arada fragmandaki şarkı sunshine'ın ost sinde vardı. surface of the sun diye. bu arada gambiti gördüm. aman tanrım sonunda. fenada olmamış ama işallah filmde de adam gibidir., sadık kalmak nie kötü onu anlamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 cizgiroman kendine sadik degil ki, film cizgiromana olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 filmin çıkmasından önceki en son trailer çıktı: enson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Ben wolverine'i mutant sanardım. Hayallerim yıkıldı fragmanı izleyince :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mutant zaten, iyileşme gücü var, o dayanıklı iskelet sonradan ekleniyor. Adamantium gibi birşeydi sanırım o iskelet de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 mutant olduğu için zate işte hücreleri yenilenio iyileşio yoksa ne işi var amerikan iç savaşında felan :p 100lerce yaşında adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Heaa, ben de adamı deneyle öyle yaptılar sandım ok hayallerim yıkılmadı yaşasın! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 GEL ARTIK GİR VİZYONA GİDELİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 çok sağlammış son fragman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 sen daha sağlamsın vizyona gir seyredelim senide (gaz böle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 gişe rekorları kırarım ben de evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 cizgiroman kendını sadık, baya tutarlı hemde ozellikle son senlerde bu arada what iflerle sorunum yoksacmalamadıkları surece. fragmanıda ızlemeyın,fılmden egrıye bısıkalmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 trailer çok sağlam olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ilk baslarda gambit'e karsi biraz süpheci yaklastim, olur mu acaba falan die ama su videodan + trailerdan sonra fikrim degisti. manyak olmus gambit! video fake ama gambit gercek. taylor kitsch'in ta kendisi. oy gambit oy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Trailerde ufak bir çocuk var elleinden böyle wolverine gibi bıçaklar çıkıyor, kim o ? Wolverinenin küçüklüğümü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 eregorn2 said: BiTcH_oFBaT said: yapıcakları en son şey çizgiromana sadık kalmak. x-menlerden tecrübe ettik bunuda. bu arada fragmandaki şarkı sunshine'ın ost sinde vardı. surface of the sun diye. bu arada gambiti gördüm. aman tanrım sonunda. fenada olmamış ama işallah filmde de adam gibidir., sadık kalmak nie kötü onu anlamadım... ben sadık kalmasından yanayım ama sadık filan değiller. yani filmler çok farklı diyarlarda. sadece senasyo üzerinden yazılan hikayeler. tatmin olmuyor çizgiroman takipçileri. bende olmuyorum haliyle. hele ilk filmden sonra. 2. fena değildi ama 3 garip yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 valla bilmiyorum ama simdi ilk filmleri izleyince cidden 3. sinif aksiyon filmleri gibi geliyor. evet ilk ciktiginda cosmustuk ama x-men'den daha iyi filmler cikabilirdi. trailerlar her zaman cekici gelir ama bu film sanki digerlerinden farkli gibi gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 pg13 disney filmi yaptikca cacik olmicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Yine bombok bir film gelicek. Tamam farkındayım, hayatında hiç X-Men izlememiş, okumamış, görmemiş etmemiş insanlar X-Men 1-2-3 filmlerine bayıldı, hastası oldu, hasılat rekorları kırdı vs vs cart curt. Ama X-Men'le hiç bir alakası olmayan filmler serisi sadece midemi bulandırdı. Spider-Man'in bile eleştirilcek birçok noktası vardı belki ama en azından çizgi romanlara X-Men'den daha sadık kalmıştı. X-Men'in mis gibi kostümleri vardır. Ama Matrix tribi çekmek için siyah siyah saçma sapan kostümlerle dolaştılar etrafta. Filmlerde o kadar çok hata vardı ki. Örneğin Sabretooth'un veya Lady Deathstrike'ın Wolverine'le tek bir dialogu olmamıştır, kaldı ki bunlar Wolverine'in Arch Enemy'leridir. Juggernaut mutant oldu, Rogue'un uçma gibi güçleri konmadı, Colossus ve Jubilee arkaplanda kaldı, takımın ilk elemanlarından Beast en son dahil edildi. Archangel, Bishop, Cable, Gambit, Psylocke, Emma Frost o kadar ısrara rağmen umursanmadı. X-Men'in en önemli düşmanlarından Apocalypse ve Sentinel'ler filmde yer almadı. Öyle ikinci sınıf aksiyon filmi gibi birşey çıktı ortaya... Şimdi hatalarını telafi etmeye çalışıyorlar. Tek bir filme Sabretooth vs Wolverine, Bishop, Blob, Emma Frost, Gambit gibi birçok şeyi doldurmaya çalışıyorlar. Ne kadar kolpa olcağı daha baştan belli. Emma Frost, Bishop ve Gambit ne alaka be. Wolverine bu adamları X-Men'e katıldıktan çok sonra görmüştü. Wolverine'in tarihi anlatan bir filmde bunların işi ne... Gene X-Men'le alakası olmayan bir film görüceğiz. X-Men 1-2-3'de "lise bad boy'u Wolverine" imajı çok tuttu diye çeviriyorlardır eminim bu filmi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Vingthor said: 20 günü kaldı. ayrıca oyunun çıkmasınada az var. görüntüleri gördüm oyunun eşşekler gibi. ayrıca oyunun senaryosunun yüzde 50'sinin filmle beraber gitmesi güzel haber oldu. güzel bir senaryo var yani oyundada. edit: rated M olmasıda ne demek artık dalakları falan sallandırırız milletin. http://www.gamespot.com/pc/action/wolverine/index.html oyunu nasıl olcak merak ediyorum. http://www.gamespot.com/pc/action/x2wolverinesrevenge/index.html şöyle bir oyun vardı, ilginçti. gameplay'i iyi değildi belki ama wolverine'in özellikleri güzeldi. hele en sevdiğim olayı, Wolverine'i, filme göre çok daha Wolverine'imsi yapmışlardı. Sanki yeni oyunda Hugh Jackman'e benzetmişler. Onu sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar