Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

X-Men Origins:Wolverine

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Bekledigimden farkli bi x-men filmi. Basarili buldum traileri. Gambitten nefret etsem de baya karizma yapmislar. Stormun cocuklugunu da gördüm, baya mrklandim=)
Su tirnaklariyla orayi burayi cizen gizemli eleman kim acaba. Aklima gelmiyo kim olabilecegi.

Simdi farkettim, tirnakli eleman ordan oraya koyuso kurt gibi. Pek ilgimi cekmiyo artik.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Fragmanı şimdi izledim bende.Film süper olcağa benzer :D Gambit en sevdiğim karakter benimde.Sonunda isyanımızı duymuşlar 4. filmde koyuyorlar,umarım bir çok sahnede görürüz Gambiti.Ayrıca benim diğer filmlerde canım sıkan konu Colossus'a çok az yer verilmesi.Juggernaut'a aynı şekilde...

Çizgi Filmde izlemiştim Colossus çok pis eziyodu Wolverineyi B)- 3 filmdir wolverinenin üstüne çok fazla düşülmesi beni soğuttu valla o adamdan ne yalan söyliyim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Birşey fark ettim.Bu wolverineyi bu hale sevgilisinin babası getirmiyormuydu?.Bu fragmanda gösterilen ekibe sonradan katılıyodu.Hatta çizgi filmin bir bölümünde wolverine'nin yolları kesişiyo eski takımını dövüyodu falan :) Fragmanda wolverine'ye adamantiumu o ekip veriyo gibi göstermişler.Çizgi filmde kandırdılarmı bizi? :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...