evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ANANAS!! ::o Sabretooth?!? Gambit?!? Zaman daha çabuk geçebilir mi lütfen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 gambit cuk oturmus gordugumuz 1 snye boyunca. guzel guzel. Ironman kadar iyi olur umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 gambit tabiki yardımcı rollerden biri bu arada. x-men origins: WOLVERINE filmin adı. wolverine ve tooth seyredecez filmin büyük bölümünde gambit 10 dakika görünse yeter bana, gerçi sp3'teki venom kadar az olmasında (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 OHAAAA!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 bumudur olay yani bu mu? asdkaskdk süper olacak gibi. millet gambiti görünce nasıl çığlık atıyor auahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 birleştirelim bari :) kitlemeye kıyamadım bu kadar mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 gambit ya adamım. 3-5dk görünmesi bile yeter. Çocukken az mı hayal kurdum. Gambitle karşılıklı pişti oynarız falan diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 yeni trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Bekledigimden farkli bi x-men filmi. Basarili buldum traileri. Gambitten nefret etsem de baya karizma yapmislar. Stormun cocuklugunu da gördüm, baya mrklandim=) Su tirnaklariyla orayi burayi cizen gizemli eleman kim acaba. Aklima gelmiyo kim olabilecegi. Simdi farkettim, tirnakli eleman ordan oraya koyuso kurt gibi. Pek ilgimi cekmiyo artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 sabertooth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 http://www.traileraddict.com/trailer/xmen-origins-wolverine/trailer Gambit iyi olmuş ya :) en sonunda filmlere eklemeyi akıl etti yapımcılar edit : trailer'in 2-3 post önce verilmiş olması gerçeği ile yüzleşmek,ne bileyim trailer addictte yeni gördüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 süper ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Fragmanı şimdi izledim bende.Film süper olcağa benzer :D Gambit en sevdiğim karakter benimde.Sonunda isyanımızı duymuşlar 4. filmde koyuyorlar,umarım bir çok sahnede görürüz Gambiti.Ayrıca benim diğer filmlerde canım sıkan konu Colossus'a çok az yer verilmesi.Juggernaut'a aynı şekilde... Çizgi Filmde izlemiştim Colossus çok pis eziyodu Wolverineyi B)- 3 filmdir wolverinenin üstüne çok fazla düşülmesi beni soğuttu valla o adamdan ne yalan söyliyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Bir süper kahraman fanı olarak Wolverine'den nefret ediyorum! sonradan olma , laboratuar faresiyle işim olmaz! Storm Ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Sonradan olma derken =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Wolverine yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Trailer güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Phoenix yönetir. Askim benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 suBzer0 said: Bir süper kahraman fanı olarak Wolverine'den nefret ediyorum! sonradan olma , laboratuar faresiyle işim olmaz! Storm Ftw! sonradan kaplama sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 ama harbiden bi biraksinlar su wolverine'i. cizgiromaninda da, cizgifilmlerinde de hep wolvi hep wolvi, gina geldi artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 gambiiiitTTTTTTTT gaaaammmmbiiiiitttttt AAAAAAAAAAAAA SONUNDA LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 filmde bagyan oyuncu yok be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 rahatsiz said: filmde bagyan oyuncu yok be :( ama herşey onlar için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Birşey fark ettim.Bu wolverineyi bu hale sevgilisinin babası getirmiyormuydu?.Bu fragmanda gösterilen ekibe sonradan katılıyodu.Hatta çizgi filmin bir bölümünde wolverine'nin yolları kesişiyo eski takımını dövüyodu falan :) Fragmanda wolverine'ye adamantiumu o ekip veriyo gibi göstermişler.Çizgi filmde kandırdılarmı bizi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 weapon X takiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar