eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 roma imparatorluğunun gözbebeğiyken vezüv yanardağının bir anda faaliyete geçmesiyle tarihten silinip yok olan şehir olan pompeii fil oluyor yönetmen: roman polanski oynayanlar şimdilik orlando bloom scarlett johansson 2009 gibi görünüyor tarih [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 12:59 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 çok ilginç bir konuymuş. bende pompeii yi bi adamın adı zannediodum ne cahilmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Hmm Caesar da olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 bi de pompeii de genelevler çokmuş buna bağlamışlar patlamayı tanrının cezası falan diye çıkmıştır çatlak sesler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 tartışma yaratan bi film olur. ayrıca orlando pembe dizide oynasa dahi seyrederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 şu adamı bi kere de şööle sci-fi'da görsek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ben baya merak ettim filmi ama 2 yılı var en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 taa ben ortaokulda iken kafayi dinle bozmus tarih hocasi anlatmisti. aleni cinsel faliyet ve sapikca iliskiler filan oldugu icin tanri cezalandirmis bunlari filan diye. ama o donemde bu sapik iliskilerin normal kabul edildigini, roma`nin hakim oldugu dunya`nin neredeyse her tarafinda benzer bir sekilde yasandigindan bahsetmemisti tabi. pompeii biraz abartmis olayi ama bu atiyorum, karnaval zamani brezilya`nin haline bakip brezilya`yi hep o halde sanmak gibi birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 yönetmen yeter..isterse sokaktan birni bulup oynatsınlar ama polanski yine inanılmaz yapar..çok merakla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Filmin uyarlandığı kitabı okudum kitap çok güzeldi, bütün ayrıntılarıyla anlatıyor o zamanı ama Orlando Bloom gibi hayal etmemiştim hiç adamı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 said: bende pompeii yi bi adamın adı zannediodum ne cahilmişim. cahil değilsin Roma'nın Pompei Magnus diye bir konsülü vardı. Sezar'ın kızı ile evliydi falan filan sinema bölümüde daha fazla anlatmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Orlando bloom oynayacaksa Pirates of the caribbean ın serisi devam etmiyecek mi artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 niye etmesin ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 adami cikartiyorlarmis zaten bi kac once empire da okumustum butceden dolayiymis sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Orlando bLoom ilen scarlet johansson varsa izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 said: Necro, 13 Haziran 2007, Çarşamba - 18:10 tarihinde demis ki: Orlando bloom oynayacaksa Pirates of the caribbean ın serisi devam etmiyecek mi artık etmesin zaten :S @Aket-Atum: teşekkürler bilgi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Pompei Magnuz bizim kitaplada Pompeus diye geçen Sezar ın önce arkadaşı ve sonra rakibi olan bir lavuk. Olayı vizyon bölümüne bağlamak için Roma dizisinde vardı bu adam diyelim konu bağlansın. Nasıl oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar