Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Animesi güzel de bitir sonra mangasına başla esas sen :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 mükemmeldi walla ne diyeyim daha yeni izliyorum anime serilerini pek fazla bişi izlemedim ama bundan çok daha iyi bir seri yoktur herhalde çok güzeldi. Teresalı bölümler mükemmeldi çok beğendim. mangasına bakayım bir o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Claymore 83 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 83 süperdi, yalnız awakened'lar da yoma gibi çerez oldu iyice heh rubel'in çıkışı büyük sürpriz oldu, bakalım ne anlatacak. seviyordum o herifi aslında. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 83 nesini seviyosun o kıl herifin ya? :p miria yoktu ama bu bölümde de : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 kıl işte, ondan herhalde. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Claymore 84 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Oha korktum yanlız Rubel den. Keltoş çok pis oynuyor >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Manyak dört-göz ya. Harbi korkulur bu Rubel'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 ehe dedim ben hoşuma gidiyor o adamın tarzı diye. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Bir önceki sayı kadar güzel olmasa da, güzel sayıydı. Ayrıca giderek yeni Claymore'lar ile karşılaşıp tanışmaları da, sanırım ilerde Organizasyona veya başka bir gruba karşı isyan/saldırı yapcaklarında daha fazla müttefikleri olması için olabilir. Keşke ayda bir değil de, iki haftada bir çıkıyor olsa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Claymore 85 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 aha Helen kadınım ya. Feci güldürüyor beni :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 bu thread in her bump lanmasinda, heyecanlaniyorum, aha animesi cikti diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Aynı sendrom bende de var... gerçi ikinci sezon için yeterince malzeme cıktı gibi ama sanırım devam için hala bir hareket yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Claymore 86 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 86 eh son anda biri gelip kurtaracakmış gibi bir anda kaldı ama kim gelip kurtaracak, bu şekilde ölmeleri durduk yerde biraz anlamsız olur doğrusu. ayrıca çok fazla hafife aldılar abissal abi'yi. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 86 baya saçmaladılar ya.e yardı tabi isley abi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Claymore 87 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 87 şimdi bunlar da nereden çıktı, zaten konu yeterince karışıktı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 87 hehe evet, dallandırıp budaklandırıyolar sürekli. zaten ayda bir çıkıyor nasıl toplarlayacaklar acaba o değil de, biraz saçma değil miydi ya Helen kesti bildiğin Isley'i. Isley salak salak bakıyordu doğranırken. Gerçi kaybetçek gibi değildi de, yine de saçma geldi abyssal one sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Claymore 88 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 88 organizasyon maşallah cenevre antlaşması filan herşeyi çiğniyor, nbc silahları da bekliyorum ben lol. neyse bizimkilerin başına musallat değillermiş en azından, yesinler iisley'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ya hemen bitti off, aylık olmamalı bu meret 88 tahminimce easley kafalarından indirir 2-3 tanesini sonra da kacar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Claymore 89 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar